Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Vyšetřování zavede Endeavoura a Thursdaye ke slavnému orchestru, ale když dojde ke druhé tragédii, odhalí dvojice propletenec tajemství skrytý přímo v jádru orchestru. Mezitím na prahu Oxfordu probíhá hrůzné londýnské podnikání, které vede k brutální vraždě v opuštěném skladišti. Tým pak učiní šokující objev, který poukazuje na zlověstné spiknutí zahrnující vyšší vrstvy Oxfordu i mimo něj... a následky přijdou příliš draho, což Thursdaye nutí bát se o bezpečí svých nejbližších. Zdá se, že Strange bude přeložen do Kidlingtonu, a Bright se zaměří na klidnější budoucnost. Když se všichni z týmu vydají svým novým směrem, co zbude Endeavourovi a Thursdayovi? (Viasat)

(více)

Recenze (5)

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásadní chybou se mi jeví propojit všechny 3 díly nové serie , rázem máte přes 4 hodiny , ve kterých se řeší události , které jsou na sebe navázané a už to strácí ten původní šmrnc. Ale stále nadprůměrná záležitost. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda, ze Endeavour skoncil. Skvelych 9. serii + pilot. Byla to moje srdcovka. Velmi povedene zakonceni vyborneho serialu. Skvely herci, scenar, hudba. Proste maly britsky serialovy poklad. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě totální finito.A mám po žížalkách!Když zazněl výstřel a rozlétli se holubi ,řádně ve mě hrklo.Tenhle seriál jsem sledovala s velkým zájmem a nevynechala jsem jedinou epizodu.Hlavně taky že epizody měly dlouhou minutáž a mohli jsme se do děje ponořit.Morse u mě zdomácněl.Už dlouho mi nebylo tak smutno když něco skončilo.Snad jen seriál McMafia,když skončil Norton v Granchesteru a Midsomer.Všechno evropská klasika.Nic jiného nedokážu už "pozřít". ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminalne pripady si pomeren zaujimave, co je vsak hlavne, uzatvaraju sa niektore z hlavnej linie a zaroven sa uzatvara i cely serial. A to pomerne citlivo, ze som mal pocas zaverecnej casti naozaj nostalgiu. Mam rad, ked serial odchadza dostojne. Odporucam. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama