Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uškrcení vdané ženy a otrávení postaršího botanika přivedou Morse k postavení sériového vraha před soud. (Viasat)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem viděl už před delší dobou, takže si to moc nevyabuju, tuším ale, že tenhle díl byl z ní nejslabší (což absolutně vůbec nic neznamená). Herecky prvotřidní, hlavní dvojka je absolutně fantastická (a já nepřestávám doufat, že některá televize vytáhne originál) a atmosféra a prostředí jsou naprosto nepřekonatelné. Takhle vypadá poctivá špičková detektivka, kdekdo by se mohl učit. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem odhalila vraha v tom okamžiku, kdy se objevil na obrazovce (přispěl k tomu i dabing), vůbec mi to nevadilo. Epizoda byla napínavá.  Morse se ani vzdáleně nepodobá žádnému z detektivů, které jsem zatím poznala. Jsem především milovnice knih, přečetla jsem toho spoustu, ale zde mám mezeru, kterou musím vyplnit. Morse jde za za svým cílem až do roztrhání těla a v Evansově podání je to sympaťák, kterému nelze odolat. Krásná hudba ještě povýšila tuto epizodu na skvělý zážitek. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Být chytrý znamená být sám!" Tohle už byl parádní díl. Komplikované vyšetřování a především skvělá závěrečná gradace. "I když Vy byste asi něco našel i u svatého v šuplíku..." ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama