Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uškrcení vdané ženy a otrávení postaršího botanika přivedou Morse k postavení sériového vraha před soud. (Viasat)

Recenze (4)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Být chytrý znamená být sám!" Tohle už byl parádní díl. Komplikované vyšetřování a především skvělá závěrečná gradace. "I když Vy byste asi něco našel i u svatého v šuplíku..." ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem viděl už před delší dobou, takže si to moc nevyabuju, tuším ale, že tenhle díl byl z ní nejslabší (což absolutně vůbec nic neznamená). Herecky prvotřidní, hlavní dvojka je absolutně fantastická (a já nepřestávám doufat, že některá televize vytáhne originál) a atmosféra a prostředí jsou naprosto nepřekonatelné. Takhle vypadá poctivá špičková detektivka, kdekdo by se mohl učit. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem odhalila vraha v tom okamžiku, kdy se objevil na obrazovce (přispěl k tomu i dabing), vůbec mi to nevadilo. Epizoda byla napínavá.  Morse se ani vzdáleně nepodobá žádnému z detektivů, které jsem zatím poznala. Jsem především milovnice knih, přečetla jsem toho spoustu, ale zde mám mezeru, kterou musím vyplnit. Morse jde za za svým cílem až do roztrhání těla a v Evansově podání je to sympaťák, kterému nelze odolat. Krásná hudba ještě povýšila tuto epizodu na skvělý zážitek. ()

Reklama

Reklama