Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Focení na vojenské základně se ošklivě zvrtne, když je nalezena zavražděná modelka. Vyšetřování se zkomplikuje, neboť vyjde najevo, že je do případu zapleten Sam Thursday. (Viasat)

Recenze (7)

Antiquus 

všechny recenze uživatele

Výprava parádní, detektivní zápletky se s postupujícími díly vytrácí ve prospěch politické agitace. Vrátili jsme se do kulturní tvorby 50.let, agitka poplatná době o budování multikulturní společnosti. Hlavně že se těm vykonstruovaným filmům o morální úpřevaze jednoho světonázoru z 50.let dneska smějem a je to tady zpátky. Do role odprůrců postavíme kámoše Hitlera a vraha posadíte na jejich stranu s totálně iracionálním chováním. A vůbec, co je to za detektiva, že si hned na začátku nezjistí, že mu ten vrah kecá o něčem tak zřejmém jako o rodinném stavu. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivé, nikoli však delikátně rozplétaným klubkem zdánlivě nesouvislých příběhových nitek, jak jsme u autorů zvyklí, ale jakoby z citelně jiného, podstatně průměrnějšího seriálu - roztěkané, frázovité, chtěné, patetické, předvídatelné, rádoby rozmáchlé, ale naopak spíše televizně ploché a navzdory názvu epizody černobílé... první pro mě skutečně slabší díl. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná blbost. Morse píchá nezávazně Francouzku, vrah je jasný od konce první poloviny, agitace za vítání černoušků je všudypřítomná a fašistická zápletka je veskrze béčková. Byla to ztráta času. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech týdnech si už pořádně nepamatuji, o čem tenhle díl vlastně byl. A důvod je prostý - ačkoliv zpracování je jako vždy na té nejvyšší úrovni, dějově je to nejspíš ten nejméně zajímavý díl ze všech. Ale naštěstí je to furt vysoký nadprůměr, kterému ale nejvíc ublížila hlavní zápletka, kterou není ani vražda, ani vyšetřování ale trapná a neskutečně otravná politická černošská agitka. Škoda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama