Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokus o vraždu na mezinárodní sportovní akci znamená pro Endeavoura a Thursdaye nový případ. Vyšetřování je však náhle ukončeno. (Viasat)

Recenze (7)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Endeavour tentokrát ve špionážním duchu. A nutno podotknout, že v tom nejlepším. Oxford, tajní agenti a zejména těmto příběhům dokonale padnoucí a přející 60. léta a po delší době taky zajímavější vyšetřování. Spokojenost. 80%. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špionážní příběhy nemám ráda, protože málokdy pochopím, kdo je kdo a pro koho vlastně pracuje. I tady jsem se trochu ztrácela. Ale Morse je tak charismatický, že i kdyby se tam jen "vyskytoval" a nedělal nic, asi by mi to stačilo. (Samozřejmě trochu přeháním.) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku tej medzinarodnej spionaze, ktora do Oxfordu doteraz "nepachla", napriek obdobiu, v ktorom sa serial odohrava. Francuzska fotonadsenkyna splnila a potvrdila stereotyp o vybornych, veselych, ale prelietavych milenkach. ;) Thursday-ho odkaz, vaz si ludi a bud s nimi, kym tu su, bol asi najpodstatnejsi. Mierny nadpriemer, cakal som viac. 60% ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvěřitelnost na bodu mrazu, naprosto zbytečná a příběh znásilňující troufalost Endeavoura, který leze několikrát do totálního průseru, porušující nejen zákony o policii a subordinaci, ale i zdravý rozum a jediná jeho motivace je, že byl náhodou zraněn i kluk, který s hrou špiónů neměl nic společného. Copak mu to, že bude znát jméno vraha, nějak pomůže? Do toho se přidávají jeho nyní už naprosto nudné milostné trable a konec korunuje Joanino pozvání "na kávu" v naprosto nevhodné chvíli. O pozdravech od Thursdayovy neteře ani nemluvím. Ne a ne a ne. Tento díl se nepovedl, potopil ho scénář. Jinak standardně skvělá práce. ()

Reklama

Reklama