Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zmizení učitele Johna Ivoryho začne Endeavour vyšetřovat temný a tajný svět veřejné školy. Po návratu bratra je Thursdayův život obrácen vzhůru nohama. (Viasat)

Recenze (8)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O polhviezdie navrch za decentne a melancholicke ukoncenie serie. Samotny zaver a odkazy, ktore Morse dostaval celu epizodu ho konecne dokopali k tomu, aby siel za tou, s ktorou im to vzdy pod povrchom iskrilo. Pripad na skole mierny nadpriemer. Vyborna atmosfera. To s Thursday-ho bratom sa dalo tusit od momentu, kedy nam ho predstavili. ()

Reklama

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím. Morse si sice jen hrál na učitele, ale i tak jeho pedagogické schopnosti byly slabé. Při jeho inteligenci bych si představovala něco trochu jiného. Důraznějšího. Ne že by si Morse se studenty neporadil, ale jejich drzost ve vyučování přesahovala únosnou míru. Tohle bych si nenechala líbit ani já jako ženská. Své kolegyni mohl tykat, pokud si hráli na manžele. Pěkný závěr. Konečně spolu. To jsme se načekali! ()

CSSML 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl s hutnou atmosférou, ovšem představa, že vrah svlékne oběti košili a nechá ji na místě činu, zatímco těla se zbaví, je směšná; skoro stejně směšná, jako byla ta „manželská dvojice“ detektivů. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl této řady a dost možná i celého seriálu (a pokud ne, tak jenom těsně). Temná atmosféra mně tentokrát svou temností dost překvapila, na toto u Endeavoura vskutku nejsem zvyklý. Parádní zápletka, velice povedené vyšetřování, osobní problémy (a v tomto případě i pracovní) jsou také zpracovány na jedničku.... Tohle je prostě finále ve velkém stylu. A i když byla pátá série prozatím ta úplně nejslabší, na šestou se už ohromně těším. Doufám, že bude víc jako tenhle díl, než jako předchozích pět. 90%. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama