Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V knihovně Bodleian Library je zavražděn knihovník. Kromě zablácených otisků nemají Endeavour a Thursday žádná jiná vodítka. Dva hlavní podezřelí mají k vraždě své motivy. (Viasat)

Recenze (6)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní finále s prozatím nejlepším závěrem (tohle odhalení zločinců bylo vskutku parádní) a i s trochou happy endu na úplný závěr. Šestá série se povedla mnohem lépe, než ta předchozí a i tahle epizoda je toho důkazem, protože mě bavila od začátku do konce a ke konci nasadila skutečně tempo dosud nevídané. Na sedmou sérii se samozřejmě těším a snad Morse konečně shodí ten knír. 90%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradny, i ked miestami naivny diel. "Zednari", skorumpovana radnica, policia a nasa stara jednotka ako protipol. Zaujal i pripad stavebneho materialoveho podvodu, deje sa to zial pricasto i v nasich casoch. Morse bude mat v novom dome hodne malovania. :) ()

Reklama

ibeh 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli poslednímu dílu jsem nemohla dát šesté sérii plný počet. Bohužel byl příliš nahuštěný snahou vše vyřešit a ukončit. Rozdělení závěru do dvou dílů by sérii prospělo. Ale jinak je to jeden z mých nejoblíbenějších detektivních seriálů. Ovšem bez kníru! :) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama