Reklama

Reklama

Endeavour - Série 7 (2020) (série)


Zenana (S07E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Endeavour vyšetřuje v koleji Lady Matilda případ, který se na první pohled jeví jako podivná nehoda. Objeví potenciální souvislost mezi řadou zvláštních událostí napříč celým Oxfordem. (Viasat)

Recenze (5)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé finále. Pozitivní je, že tahle řada má jen tři díly. Pozitivní je, že se konečně vyšetřuje nějaký opravdu zajímavý a řádně dramatický případ za hodně dlouhou dobu. Poslední půlhodina byla opravdu parádní, jak po dějové stránce, tak i co se týče působení na city. Morse opěr odjíždí, opět nenáviděn všemi svými kolegy, ale něco mi říká, že se do překrásného Oxfordu stejně zase vrátí. Atmosféra, herci, prostředí, to vše na jedničku. A tentokrát je na jedničku i úplně celá epizoda. Rozhodně jedno z nejlepších finálí v rámci celého seriálu. A v rámci žánru je to pořád klasa. 90%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodporúčam sledovať selektívne. Všetky tri časti na seba vzájomne nadväzujú, ikeď každá jedna z nich samostatne rieši odlišné prípady. Posledná epizóda tejto série ako jediná splnila veškeré očakávania od krimi. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimave rozuzlenie s povodcami podvodov. Nevrazivost nasich hlavnych vysetrovatelov a i cudzolozstvo mali byt asi niecim, co ich priblizi "beznym" ludom, avsak, divajuc sa na to, akym sposobom bola vystavana postava Morse-a, moc som tomu neveril. Mierny nadpriemer. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly série ušly, i když mám výhrady. Ale toto je showstopper. Taková uměle vykonstruovaná a na poslední chvíli scénáristicky honěná blbost mne nesmírně vytočila. Snad za to mohl zkrácený rozpočet nebo nedostatek času, že nebyly na scénu přivedeny jiné postavy, aby se daly obě větve vyšetřování uspokojivě uzavřít a ne jen přiohnout tak, aby se vytřískalo maximum z již představených postav. Nevěrohodné, směšné! ()

Reklama

Reklama