Reklama

Reklama

Ospalá díra

(seriál)
  • USA Sleepy Hollow (více)
Trailer 3
Fantasy / Thriller / Dobrodružný / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2017), 46 h 21 min (Minutáž: 42–62 min)

Předloha:

Washington Irving (kniha)

Hrají:

Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Cho, Nicholas Gonzalez, Clancy Brown, John Noble, Jill Marie Jones, Matt Barr, Amandla Stenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Ichabod Crane je ve válce za nezávislost zraněn bezhlavým jezdcem. Následně se ocitá v jednadvacátém století v městečku Sleepy Hollow. Jezdec tu právě zabil místního šerifa. Jeho podřízená Abbie přizve Ichaboda, aby jí pomohl vraždící nestvůru dopadnout... (TV Prima)

Recenze uživatele Rosaviva k tomuto seriálu (1)

Ospalá díra (2013) 

Původně jsem vůbec neplánovala na tenhle seriál koukat, ale prvotní ohlasy po pilotu mě trochu navnadili, že bych to možná mohla zkusit. Pilot se mi líbil, z druhého dílu už jsem byla tak trochu rozpačitá, ale když jsem si zvykla na žánr v jakém to bude, tak se na to dá docela dobře dívat. Tvůrci ostatních seriálů by se mohli učit jak vypadá Cliffhanger, protože závěr 1. řady mě teda dostal a rozhodně navnadil, abych se za rok podívala na sérii druhou. 4* a teda musím pochválit scény Ichabod a moderní věci/technika. To bylo opravdu k popukání. ()

Související novinky

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Reklama

Reklama