Reklama

Reklama

Ospalá díra

(seriál)
  • USA Sleepy Hollow (více)
Trailer 4
Fantasy / Thriller / Dobrodružný / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2017), 46 h 21 min (Minutáž: 42–62 min)

Předloha:

Washington Irving (kniha)

Hrají:

Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Cho, Nicholas Gonzalez, Clancy Brown, John Noble, Jill Marie Jones, Matt Barr, Amandla Stenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Ichabod Crane je ve válce za nezávislost zraněn bezhlavým jezdcem. Následně se ocitá v jednadvacátém století v městečku Sleepy Hollow. Jezdec tu právě zabil místního šerifa. Jeho podřízená Abbie přizve Ichaboda, aby jí pomohl vraždící nestvůru dopadnout... (TV Prima)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Ospalá díra (2013) 

Zajímavý seriál o této legendě. Herci jsou docela sympatičtí. Policistka Abigail Mills a bývalý voják z americké války za nezávislost Ichabood Crane bojují proti bezhlavému jezdci, aby zabránili konci světa. Není to žádná sranda probudit se po 232 letech. Otázek je pořád spoustu. "Otroctví bylo zrušeno?" :D V každém dílu se objevuje nový protivník. Ale hlavní je Moloch. Dost tam překrucují americké dějiny. Ichabood se snaží vysvobodit svou zakletou ženu Katrinu z očistce. Pomáhá jim i Abigailnina sestra Jane, nadřízený kapitán Frank Irwing a místní sběrač pokladů. Ve 2. sérii v boji s Molochem pokračují. Objevuje se nový protivník, Henry Parish a přidává se k nim i Ichaboodova žena Katrina. Spoiler: Molocha se jim podaří zastavit, ale Henry to nevzdává. Nakonec přijde i zrada jednoho z členů. Končí to docela uzavřeně. Ve 3. sérii se objevují noví záporáci, jsou to Skrytý a Pandora. Nakonec se jim opět povede všechny porazit, ale ne bez obětí... Ve 4. sérii Ichabood získává nové spojence a pokračuje ve své misi ve Washingtonu. Hlavním záporákem je miliardář Malcom Dreyfuss, který chce ovládnout celou Ameriku. Pro náš tým to ale opět není žádný problém. Seriál byl bohužel ukončen. ()

Související novinky

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Reklama

Reklama