Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky jistému kouzelnickému triku mohou naši hrdinové odcestovat do zvláštního univerza, aby získali zpět korunu uloupenou z Křišťálového vrchu. Po cestě s překvapením zjišťují, že nabyli lidskou podobu. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale mohlo by to být lepší. Příběh byl průměrný, ale dotáhla jsem to do konce. Ráda se podívám i na pokračování. Je to takové oddechové, nic složitýho tam nehledejte. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nebudem klamať, nie je to šálok mojej kávy, skôr je to veľmi dievčenské, ale vidieť badateľný posun v animáciách a v tvorení deja oproti tým prvotinám, ktoré v rámci My Little Pony vznikli. A to proste treba oceniť, nakoľko už to nie je tak nesmierne detinské a hlúpe, ale aspoň sa to tvári na zaujímavý animák. 50 % ()

turboviking odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh a prostředí můžou být sice dobré jak chtějí, ale ta animace, to je hnus velebnosti. Monster high anorexie s poníky? Né, díky. ()

Antarius 

všechny recenze uživatele

Můj první dojem byl příjemný. Chvěl jsem se vzrušením, jaako vždy jsem měl radost, když dobro zvítězilo nad zlem. U MLP to ani jinak nejde. Úplně první, co mě zarazilo, byla nečekaná proměna hlavního záporáka v trosku co chce být jako Twilight...ale budiž. Co se týče existence prapodivného zrcadla, u FiM jsem byl svědkem mnoha zvláštních věcí, z nichž většinu měla na starost Pinkie. Takže zrcadlo, vedoucí ze světa lidí do Equestrie? Proč ne :) Celkově děj mi přišel podobný jako u poslední epizody Magical mystery cure. Totiž moc zrychlený. Twilight poté, co ze sebe udělá, jako vždy, roztomilého hlupáčka, spolu se zbytkem hair6 zazpívá písničku v jídelně, poté uklidí tělocvičnu a všichni ji volí. Za mě 4 hvězdičky. 1. je za docela povedenou animaci. 2. Je to přeci MLP, tomu nejde nedát hvězdičku. 3. Děj byl fajn, i když místy pokroucený. 4. a nejdůležitější je za hudbu. Písně se, jako vždy, vyvedly. A jako vždy, Applejack, v jakékoliv podobě. Na to jsem se těšil, takže chválím, chválím. 4 hvězdičky, equestrijské holky. Jen tak dál. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Vůbec bych nečekala, že se toto povede, ale převedení pony do lidské podoby nakonec fungovalo docela dobře. Jediné, co bych vytkla, je příšerná animace. Ručičky byly tak tenké, že postavy až budily hrůzu a celkově to mohlo být lepší. Obelčení drželo tvar jak skála a velké hlavy a rozšiřující se nohy (nejspíš odkaz na dávná kopítka) ty pavoučí ruce jen umocnily. ()

jakubzeman78 

všechny recenze uživatele

My Little Pony: Equestria Girls. Zřejmě neexistuje žádný racionální důvod, proč jsem se na tento film díval. Proto, abych vás mou recenzí před tímto filmem ochránil, to zřejmě nebylo, protože nikdo z vás se na to stejně dívat nebude. (Protože pokud ano, jste vážně divný :-D ) Inu, co o tom říct. Pohádka o ponících ve skutečném světě. Awesome. Od filmu mám především jeden základní požadavek. Aby mě pobavil. Tam tento film naprosto selhal. Psal jsem si u toho na Skypu se třema lidma a stejně jsem se nudil :-D. Nicméně se pusťme do klasické analýzy. Scénář. Co o tom říci. Pohádka zaměřená na lidi alespoň o půlku mladší, než já a s opačným pohlavím, než mám já. Postavy. Eh.. Postavy? Třpytící se poníci s kouzelnými rohy (takže jsou to teda asi jednorožci..?), kteří jednají naprosto do extrémů podle dané vlastnosti, kterou jim scénárista přiřknul. A proboha, hlavní postava se jmenuje Twilight. (Ano, Twilight) A za zmínku (ne)stojí ještě tak stupidní romance, která se opravdu vidí jen málokde. Zápletka (spoiler alert... počkat... spoiler alert na takovouhle věc..? Mě už vážně hrabe :-D ), zlý poník, kterému bylo ukřivděno, ukradne hodnému a dobromyslnému poníkovi korunu a ten se jí snaží v reálném světě získat zpátky tím, že vyhraje titul princezny maturitního večírku... Eh... To snad ani nepotřebuje komentář. Možná na to zneužiji Kapitána Picarda. http://nerv.us/fun/picard-wtf-big.jpg Animace byla velice jednoduchá, výrazy přehnané a pohyby nerealistické. (Chvíle jako tyhle jsou ty, kdy jsem rád, že studia jako Pixar stále existují.) Soundtrack je to jediné, čemu jsem ochoten dát kredit. I když uměle vložené písničky občas šly proti kontextu... Ale tak... To snad ani nebudu řešit :-D Abych to v závěru nějak shrnul, o nejhorší film všech dob se nejedná, nicméně od dobrého filmu to má ještě tisíce mil daleko. Při tomhle filmu se budete nudit, ale tak pokud máte 4-5 letou dceru, která miluje poníky, a se kterou se chcete na něco podívat... Tak jí raději pošlete s poníky do háje a podívejte se na Ratatouille. 4/10 M'eh ()

MorningStar 

všechny recenze uživatele

„You can seek it out, or you can forever be alone.“ První trailer nahnal strach, druhý obavy zažehnal a po zhlédnutí musím říct, že film je super. Kdybychom se bavili o desítkovém hodnocení, jakože seriálu napařuju plnou desítkou, tak tomuhle musím dát poctivých osm a půl. K dokonalosti tomu hold něco chybí, ale jinak paralelní svět příjemně překvapil na to, co z toho mohlo vzniknout za hybrida, jehož jediným účelem bylo vrhnout na trh novou sérii hraček. Prostředí (ne děj) střední školy budiž po dlouhé době docela dobře zvládnuté a tím se mnoho filmů s tímhle tématem pochlubit nemůže - Muzikál ze střední mě ještě dneska straší ve spaní. Písničky jsou výborný a helping twilight win the crown budiž závislostí, co mi jednou oddělá repráky. Intrikující záporák, který na všechnu špinavou práci posílá své nohsledy, je po všech těch magií nacucaných barbarech příjemnou změnou, už to chtělo něco z jiného soudku. A už je konečně na dohled i nějakej mužskej, rozčilovalo mě, že to byla pořád výhradně ženská záležitost. Jinak animace lidí až na pár případů (chůze) uspokojivá, teď je docela těžký zvyknout si zas na koně. Pár věcí mě ale nepříjemně dostalo. Zaprvé, princezna Luna dostala málo prostoru… zase… Zadruhé, princeznu Celestii považuji za nejhezčího poníka. Proč je z ní teda nejošklivější člověk? Navíc docela chladnej? Poníkovská verze je teda mnohem přátelštější. Zatřetí, všechny holky na škole nosí sukni. Nevšiml jsem si jediných kalhot, což je hezký příklad pro dospívající děvčata. A začtvrté, jsem jediný, koho rozčiluje, že Twilight musí vždycky kamkoliv sama? Detaily, seriál je taky plný chyb, ale tak nějak se mi nelíbí jejich směr. Každopádně směr této odbočky je v pořádku. Sem se spin-offem, jenom prosím nepropojovat s původním seriálem. A další film výhradně o poníkách, prosím. Alespoň jeden. A děj se nebojte trochu rozvinout - finále trpí tím samým problémem jako závěr třetí řady, je strašně uspěchaný. A uslzený. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Musím říct že mě hodinový animák překvapil, Grafika dobře zpracovaná, Hudba nezní špatně, Dabing přesný jako v seriálu (Dabing skvělý), příběh zajímaví. Pro fanoušky my little pony to pro ně nebude špatné pokud si to zhlednou. Za mě 80% ()

Reklama

Reklama