Reklama

Reklama

Urlo nelle tenebre, Un

  • USA Return of the Exorcist, The (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tenhle italský satanský horor nelze srovnávat s Vymítačem ďábla, páč pak by nemělo cenu se na něj vůbec dívat. Popravdě, z filmové klasiky si Italové vypůjčili jen pár scén, které jsou sice do očí bijící, ale v rámci celého snímku jsou v menšině. Satanistická sekta, nahota, co byla pro tehdejší dobu a žánr příznačná, příběh o cestě k posednutí a pak teprve samotné vymítání se splašenou postelí a poletujícím nábytkem. Na druhou stranu zvratky tu nejsou zelené, ale krvavé, což se počítá. A pěkná je i scéna s podříznutím. Solidní vizuál s místy opravdu pěknými záběry, snové scény, hledání v křivolakých uličkách, zkrátka to, co se od podivné Itálie dá očekávat. Samozřejmě sestra Elena se pořád modlí, ale při tom se bojí obyčejné bouřky. Nu, doplatí na to. Závěr pěkný a logický. A hezký je i příběh o démonech, co vstoupili do prasat a ta se pak zřítila z útesu do moře... Fajn hudba. Pro skalní příznivce oddechová jednohubka, ale pro srovnávače, jak uvádím výše, tohle není. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Return of the Exorcist(neboly srandovně pojmenovaný Exorcism 3: Cries and shadows) je dobrým příkladem špatného filmu. Režisér většinou točil porno a tohle je přesně film kterej s váma vyjebe. Sice tu jsou kozy a takovýhle ale všechno je tak debilně nasnímané že se vám udělá špatně. Film je nějak o tom jak jeden kluk uvidí nahou ženskou a vstoupí do něj ďábelk. Omlouvám se samozřejmě je to trochu zamotanější ale já se nemohl prostě soustředit. Furt jsem čekal na nějaký rozjezd, ale celou dobou čumíme na jebtičku(pardon jeptišku, ale byla celkem rajcovní takže bych jí rád oje.....pardon nechal jsem se unést.) a tak čumíme na její těžký život, až na to že ta herečka byla asi režisérova herečka z porna(podle toho hraní) tak je ten film naprosto bez emocí, furt se kecá a občas na nás vykukne posedlej klučík. Ten navíc vypadá spíše než posedlej jak nějakej retard. Furt se kroutí na postely jak dement a protože asi nezbylo nějak na efekty tak se do toho krásně třese kamera, aby bylo vidět jak moc se kroutí. Navíc konec vymyslel někdo chorej takhle debilní konec jsem dlouho neviděl. No nic chujovina u který jsem si říkal WTF? Proč jsem si to vlastně scháněl? WTF? Na co že jsem koukal? WTF? Proč mi bylo divně v kalhotách když se objevila jeptiška????? Plno otázek a žádné vysvětlení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší lenivý školák, ktorý opisuje od učiva zdatného spolužiaka. Tento THE EXORCIST rip-off je poskladaný z divných scén, v takmer každej ale zbadať nedostižný originál. Klasická vykrádačka s minimom ako tak strašidelne pulzujúcich scén, ale body má za svoju raritu. ()

Reklama

Reklama