Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barbar Kull, bývalý otrok, zabije v bitvě tyranského krále Valusie, tím se sám stává králem jeho říše – umírající vladař mu z posledních sil předá svou korunu a jmenuje ho svým následníkem. Čestný Kull, který je odhodlán provést zásadní změny – odstranit náboženský útlak i další zákony tížící prostý lid, a především k nelibosti aristokracie zrušit otroctví, však velmi záhy zjistí, že mít velkou moc neznamená jen velkou odpovědnost, ale také mocné nepřátele, takové, jako je velitel královské stráže Taligaro. Ten zosnoval spiknutí, jehož cílem je zavraždit Kulla a zmocnit se trůnu. S pomocí čaroděje Enarose oživí před 3000 lety mumifikovanou královnu Acheronu Akivashu, aby obnovila starý řád a vládu zlých démonů. Zastavit ji může jenom ledový dech spravedlivého krále Valka... (TV Prima)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
halixCS93 DVD
26.07.2015
ladislavs DVD
29.09.2014
Pietro01 DVD
17.03.2012

Související novinky

Další fantasy geroj chystá návrat

Další fantasy geroj chystá návrat

24.11.2009

Údajně povedený /233940/>Solomon Kane si pořád ještě nenašel amerického (a světového) distributora, nového Conana začne Marcus Nispel natáčet až na jaře v Bulharsku, ale už jsou tu plány na… (více)

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama