Reklama

Reklama

Pee-Wee: Zima, která změnila můj život

  • Kanada Les Pee-Wee 3D : L'hiver qui a changé ma vie (více)

Obsahy(1)

Mladí hokejisté z malé vesnice v Quebecku zažívají nejlepší sezónu v životě. Čeká je boj o účast na jednom z nejprestižnějších turnajů na světě. Juneauvoi Trudelovi je dvanáct let a nedávno mu zemřela matka. Stěhuje se s otcem do městečka ve státě Quebec. Tam se brzy spřátelí s Julií, tvrdohlavou brankářkou místního malého hokejového týmu Lynx. Julie záhy odhalí Juneaův hokejový talent a zlanaří ho, aby se přidal k týmu. Snad se jim společnými silami podaří dostat na mezinárodní turnaj Pee-Wee pořádaný v Quebecu. Julie věří, že pokud Juneau bude hrát jako center, mají dokonce šanci dotáhnout to až do finále. Juneau si ale musí kromě protihráčů poradit i s ostatními v týmu - hlavně s kapitánem Joeym. Na ledě vedle sebe mohou hrát jen v případě, že se jim jejich odlišné postoje a názory podaří zamknout v šatně. Snad se tak stane hlavně během zápasu s favoritem z Ruska. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

ekomo 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma dětského sportovního filmu s předem jasnou zápletkou. Nebýt toho naivního scénáře a plytkého děje, byl by to celkem sympatický snímek s dobrým střihem, kamerou a překvapivě i zajímavými mladými neherci. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No hokejově katastrofa, každý trenér by zešedivěl a snědl píšťalku, nad těmi talenty, ale jako odlehčená dětská sportovní komedie, to celkem šlo :-) ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchý příběh balancuje na hraně klišoidní snesitelnosti. Dobré herecké výkony v dětských i dospělých rolích, slušná sportovně-technická stránka X dílčí pípoviny (např. brankářka a její šachy ve finále). Solidní 3*, jednou se vidět dá. ()

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná oddechovka se sportovní tématikou s dějem, který byl jednoduššího charakteru a byl velmi snadno dopředu očekávatelný. Ale i přesto se to dá zařadit do průměru sportovních snímku spíše pro děti. ()

Reklama

Reklama