Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci je vlastně takový americký Zdeněk Troška. Příběh určitě neurazí, je to celé miloučké, střídají se srdcervoucí kukuče s ufňukanými, jenže úroveň vtipu je zaseknutá někde na pomezí 3. třídy základní školy. Tak nám Adam Sandler jezdí na pštrosovi, no a co? Romantika začne částečně fungovat až na konci a Adam Sandler mě celý film připadá jako by ho to celé ani trošku nebavilo. 45% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa oveľa lepšie spracovanie než pred pár rokmi vydané - "Just Go With It." Sandler a Barrymore majú medzi sebou určitú dávku chémie, ktorá sa mi páči... romantika je príjemná, vývin ich vzťahu je príjemné sledovať a obaja podávajú celkom obstojné herecké výkony. Humor je na môj vkus občas mix. Miestami je však film maximálne otravný (najmä všetky kde bol Terry Crews), ale celkovo dokážem dať film do OK kategórie. Tohto roku som videl aj oveľa horšie filmy. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,294,610Tržby Celosvetovo $126,794,610Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,296,090 //počet predaných kusov 187,958Tržby za predaj DVD v USA $5,716,085 //počet predaných kusov 355,080║ nakoniec celkom roztomilá komédia akých je už neúrekom ale dobre a to ale na začiatku to tak moc ružovo nevypadalo, za posledné roky troška Sandler napravil chuť /60%/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ondro mal pravdu, že po trafke, dám tomuto Sandlerovi vysoké hodnotenie. Ja som mal pravdu tiež, bola to sračka. Iná než som čakal, taká tá pozitívna, pohodová sračka, nebál by som sa až použiť zdrobneniny. Minimum fekalizmu, Drew ňuňu, Wesley Crews (trafka) .. Sandler s Coracim zabodovali, navodili mi dobrú náladu a z rodinného filmu nemám ani chuť vracať. Našli mieru ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ať si Adam Sandler recykluje, co chce, já se bavím. Když si vezmu jeho Klik, Chucka a Larryho, 50x a stále poprvé nebo třeba nedávnou komedii Zkus mě rozesmát, nestydím se za to, že mi padly do noty. Do té si naopak nepadli Sandler a Drew Barrymore, kteří si dali jedno rande naslepo. Scénáristé tomu ovšem chtěli, aby se o pár dní později zrovna nepohodli jeho prachatý šéf a její kolegyně, toho času po uši zamilovaní, a zrušili snovou dovolenou v Africe (měl jsem pocit, že se to na černém kontinentě vůbec neodehrává). Naši hrdinové (ona se dvěma syny, on s třemi dcerami) zájezd nezávisle na tom druhém odkoupí a na romanci je zaděláno. On (vdovec) pomůže jejímu synovi s baseballem, ona (opuštěná od děvkaře) zase udělá z jeho dcery kočku, kterou byla, jen jí tatík tak trochu stříhal na kluka atd. atd. Sandler je značka, divák si může v klidu odškrtávat, s čím ještě přijde. Někdy je to za hranou, jindy milé, pak zábavné. Samozřejmě můžeme zas a znovu namítat, že scénář je spíš sledem jednotlivých gagů ve snesitelném (v závěru zbytečně natahovaném) celku. Ale to se na podobné kousky, které prostě nemají veleinteligentní pointy, nemusíme vůbec koukat. Mnoha scénám navíc nechybí slušný emocionální náboj. Příjemná rodinná komedie se špetkou romantiky. Drew vypadá mnohem lépe, než třeba patnáct let zpátky. Terry Crews je slušný přešlap!! Tři až čtyři hvězdy.. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Drew Barrymore se o svém těhotenství dozvěděla pár dnů po podpisu smlouvy o natáčení. Začátek natáčení se navíc dost opozdil, a tak už při prvních scénách bylo na Drew znát, že je v očekávání. Stylisté se ale snažili a dostatečně její bříško před publikem schovali. [Zdroj: prozeny.blesk.cz] (Duoscop)
  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)

Reklama

Reklama