Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (494)

Illy 

všechny recenze uživatele

Je fakt že za některé scény by se opravdu nemusel stydět ani náš maestro Zdena Trošků. Ale co, hraje ftom Adam a Drew, je to barevný, místy ftipný a místy trapný a jako oddechovka funkční. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých fórků film obsahoval, ale jako celek selhával na celé čáře. Drew už není co dřív, její herectví se zdá být čím dál víc afektované a Sandler je pořád Sandler. Škoda, že jim to nefunguje stejně jako v 50x a stále poprvé, ale vinu spíš dávám scénáři. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Blended by som rozhodne priradil k tým lepším komédiam Adama Sandlera, ktoré doteraz má. Pozitívom by som označil, že na rozdiel od jeho mnohých komediálnych filmov sa tento relatívne úspešne stráni môjho nie príliš obľúbeného fekálneho a telesného humoru, v podstate mi z filmu nebolo trápne, čo hodnotím pozitívne. Ale Blended za dobrú komédiu označiť nemôžem, pretože som sa bavil zúfalo málo. Ako fajn jednohubka to nebola najhoršia voľba. Adamovi Sandlerovi a Drew Barrymore to spolu sedí, ako to dokázali v predošlých dvoch komédiách. Ide o oddychový film, schématický a klišé ako najviac môže byť.. Terry Crews neznesiteľne otravný, na jeho ksicht mám asi alergiu. Hodnotenie najviac priemerné, ako môže byť, takže 55% 3/5 ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Teda, musím říct, že Sandlerovky jsem měl vždycky rád. Tady jsem se celkem i těšil, protože 67% u komedie už vypadá fakt nadějně. Jenomže to bylo fakt trapný, ale ne Sandlerovsky trapný, byl to fakt opruz. Drew Barrymore už nikdy nechci ve filmu vidět. Nepamatuju, že by mě někdy Sandlerovka takhle iritovala a to jsem viděl i ta kousky z posledních let, které téměř nedosáhli 50%. ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Hodnocení na CSFD mě nalákalo na to, že by snad mohlo jít o pohodovou komedii, na kterou se dá podívat (i když už filmový plakát mě varoval, že to tak možná nebude)... No očekávávání zůstala bezezbytku nenaplněna. Tolik trapných momentů v jednom filmu jsem už dlouho neviděl. Pouze pár světlejších chvilek, kdy jsem se pousmál nechávává Blended zaslouženě daleko daleko za '50x a stále poprvé'. 1,5*. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Když pominu z tohoto roku českou Vejšku a 10 způsobů...., tak z cizích je to asi třetí dobrá komedie a jsem za to rád po hlubokém zklamání ze Sousedů. Možná Blended nedosahuje takových kvalit jako Millerovi na tripu nebo Mafiánovi, ale je naprosto vyrovnaná a švandu nezajišťují jen ti dva potencionální milenci v budoucnu nýbrž také jejich děti a jde jim to opravdu moc dobře. Svou image i dialogy vedou okázale a dávají tomu šťávu. Do toho si přidejte atmosféru dovolené v Africe a rozhodně nezabijete dvě hodinky nudou. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Osvědčená dvojice Barrymore+Sandler stále funguje, a funguje dobře! Blended je parádní rodinnou komedií, u které mi bylo skoro líto, že po dvou hodinách skončila. A když člověk odhlédne od pár klišé, kterých se ale americký film asi nevyvaruje, musí se prostě dobře bavit. Celkově super, víc takových. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Bylo příjemné vidět Drew a Sandlera zase pohromadě, na kvality 50x to určitě nemá, ale i tak to byla dobrá komedie, kterých zase tolik není. Spousta vtipných scének, takže spokojenost a Terry Crews opět perlil :-) 77% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Chápu, že spoustě lidem to mohlo připadat jako úplně obyčejná a předvídatelná, typicky americká komedie. Všechny tři věci jsou pravdivé, ale v tom nejlepším smyslu. Ideální rodinná/romantická komedie na oddychové odpoledne. Dala bych 4*, ale poslední dobou takových už moc není, tak dávám 5. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Velmi príjemná a prirodzená nenútená komedia.humor funguje prirodzene a nie nasilu.ja som sa bavil a bavilo ma to aj na treti krat. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Celý film je takovou nenáročnou romantickou komedií, ve které se Adamovi Sandlerovi nepovede rande naslepo s Drew Barrymore a pak se setkají v obchodě u pornočasáků a najednou si rozumí... Osud je zavleče do Afriky a poznají, že jsou k sobě stvoření... Prostě pohodová rodinná podívaná s krásnými záběry na Afriku, nadrženým černochem z reklamy na Old Spice a pěti dětmi. Sandler opět zaperlil, především v boji s gumovými krokodýly. [13856. hodnocení, 476. komentář, 67%] ()

Narciska odpad!

všechny recenze uživatele

Film za trest je pro mě dalším skvělým příkladem dekadence filmového žánru rodinné komedie v americké produkci. Problém je, že je skoro nemožné najít příklad opačný. Dobré jé, že po tomhle už to možná nebudu ani zkoušet :) ()

Brody01 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dozvedel, že Adam Sandler a Drew Barrymore budu znova spolu vo filme, vedel som, že to musím vidieť. Je pravda, že som očakával skôr niečo viac romantické, čo veľmi tento film nie je, ale to nič, pretože je to naozaj dobrá komédia s kopou dobrých - vtipných scén (páčilo sa mi najmä udieranie chlapcovej hlavy o steny :D), pri ktorej som sa výborné pobavil. Jediná vec, ktorá sa mi na filme nepáčila boli deti, ktoré mi neboli akosi sympatické. Drew a Adam ale boli super a dúfam, že ich ešte v nejakom spoločnom filme uvidím. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe koukatelna Sandlerovka, ktera spise pripomina "Zkus me rozesmat 2". Má to spoustu chyb, at uz misty stupidni humor, protivne parchanty, "umělé dovytvářené africké prostředí" atd. ALE funguje to relativne dobre.. clovek u toho vypne a uziva si tu capinu až do konce, který stejne jako zbytek filmu je velice dobre predvidatelny. Za Terryho Crewse tam tu jednu hvezdu navíc prihodit proste musim. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Na filmu mě štvalo hlavně to, že se v něm v některých chvílích dost tlačilo na pilu. Nepřehánět to tolik, byla by to docela milá oddychovka, byť plná klišé. U filmu je potřeba totálně vypnout mozek, protože většinu fórů odtušíte ještě dříve než přijde jejich vyústění. A to nejenom fórů, ale i většiny dějových zvratů. Jinak klobouk dolů Sandlerovi, protože celý snímek čekáte, kdy se zase ukáže Terry Crews a předvede další kousek. No rozhodně to neurazí, jako jeho poslední filmy, takže se u toho pobavíte, pokud nečekáte náročnou podívanou. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Když máte rádi Adama Sandlera a Drew Barrymore, tak je úplně jedno o čem film je :D Ale musím říct, že mně se to opravdu líbilo. Rozvedená ženská s třema dětma na krku a ex manželem, který na děti totálně kašle. A proti tomu vdovec, se třema dětma na krku. Film, který je opravdu ze života. Zasmějete se, třeba si i jako já pobrečíte, jsem hrozná citlivka, zvlášť když jde o ty děti, které tátu mají, ale on nemá zájem. Takže jo, určitě to není ztráta času ;) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

" hallelujah".......Adam Sandler, alespoň pro tento případ, na sebe nenechává močit sobem, nebo netrénuje svou oblíbenou neolympijskou disciplínu vypouštění plynů. Paradoxem ale zůstává, že plus v podobě ubrání na "toaletním humoru" naráží na minus, kterým je nenaservírování čehokoliv jiného. Sandler si, za k nezaplacení cenné podpory jako víno zrající Drew Barrymore, vlastně jenom užívá all inclusive dovolenkových drinků a nějaká velká snaha pobavit své fanoušky na něm není patrná. Každopádně radši každý rok v tomto sympatickém složení do Afriky než jedna byť sebevíce luxusní dovolená s Jackem a Jill! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

I po toľkých rokoch chémia medzi D. Barrymore a A. Sandlerom funguje. Inak film je plných amerických a „sandlerovských“ klišé, ale stále to patrí do tej priemernejšej kategórii. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Reklama