Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (494)

Straspytlik 

všechny recenze uživatele

Film plný arogance a povrchnosti moderní doby. Hlavní postavy jsou prodavač ve sportu (takový ten kopálista, co když potřebujete poradit, tak vám nezapomene dát najevo, jak jej strašně otravujete, protože sám o tom nic neví) a "šatníková managerka". Zkrátka dvě zcela zbytečné profese. V prvních 40 minutách jsem se zasmál 2x s vědomím, že se jedná o komedii, takže bych asi měl. Pak jsem to vypnul. Takhle neurotické a nevychované charaktery bych v tomto žánru a obsazení nečekal. To už mi i Jack Black přijde jako trhač bránice. Lucky Edo, nemáš blbý den. Je to fakt blbý a zbytečný snímek. Jo, a to že nikdo nepozná holku, co vypadá jak holka mělo být vtipné? ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ten typicky americký humor v amerických komédiách. Neraz je to tak, že všetci sa smejú a ja sa nudím. Toto je konečne niečo iné. Tu sa dá aj smiať a dokonca je to celé podarené. Určite stojí za pozretie. ()

aspik83 

všechny recenze uživatele

Průměr, nic převratného, nic nového. Příběh člověk zná od cca 10. minuty. Ale na druhou stranu film neurazí a k večeři je ideální, protože vám dovolí soustředit se na jídlo. ()

kovanda123 

všechny recenze uživatele

Zklamán nebo nepřekvapen, nevím. Komedie preferuji, ale pro mne osvědčená dvojce Drew - Adam nesplnila má očekávání a já při sledování posunoval ručičky na hodinkách. Vynucený humor, trapné vtípky, nevěrohodné skeče. 50x a stále ohraný mustr protikladů, kteří se do sebe na konec zamilují. Přitom nepatřím do sekce náročného diváka a od romantické komedie chci odlehčenou formu zábavy a ne být tlačen humorem typu Ahoj, já jsem Tom........ Ahoj, já jsem Tom, který fungoval v minulosti. Nemohu si vzpomenout na moment který bych vyzdvihl, když už byla situace, která si zasloužila pozornost, tak tam přitančil Caesar s Postradatelných a totálně to shodil. Barrymore už nesedí tento typ postav a měla by konečně přesedlat na jiný žánr. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Skoro stejná zápletka jako v Zkus mě rozesmát, ale vůbec mě to nevadilo. Tady bylo navíc krásný prostředí Afriky, skvělá hudba a navíc správně střelenej Terry Crews. Konec a průběh filmu sice byl jasnej už od začátku, ale na pobavení to stačilo. ()

sarah_w. 

všechny recenze uživatele

Prekuknuteľné, ľahko predvídateľné, ľahké, zábavné, otrepaný príbeh s (ne)otrepanými vtípkami, ktorý výborne plynul, zabavil a nenudil. Toto je všetko, čo od oddychovej komédie chcem. Jedna z rozhodne najlepších romantických komédii, aké som videla za posledné mesiace - možno roky. ()

reza1 

všechny recenze uživatele

Můj šálek čaje . Sandlerovi tahle role pasovala. Relativně rozumný chlapík s vtipnýma poznámkama. Drew super. Děj byl čitelný od začátku, ale i přesto jsem se upřímně zasmál. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu skřípe, kvalita vtipů je proměnlivá a ani ta Afrika mi nepřišla bůhvíjak úžasná, připadala mi trochu moc sterilní. Ale ústřední pár byl fajn a děti vesměs taky. 70%. ()

Ejvi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou komedii, co čekat od Sandlera. Každopádně nečekal jsem jak zábavné, silné a romantické to nakonec bude. Navíc postava Terryho Crewse dodala filmu ještě více legrace. Parádní rodinná romantická komedie :) ()

Tatsi 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr, Blended je něco jako Zkus mě rozesmát s o něco protivnější budoucí partnerkou blbce Sandlera, nejzábavnější na filmu je Terry Crews, který se úplně zbláznil a je to boží. ()

luman 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě tento film na začátku vůbec nezaujal a po zhlédnutí prvních 15-ti minut jsem měl chuť si pustit jiný film. Dal jsem filmu ještě jednu šanci a vyplatilo se, začala druhá fáze filmu, která mě zaujala. Film měl závěr přesně takový, jaký jsem si představoval, Barrymore a Sandler spolu začali chodit a vznikla z nich a jejich dětí početná rodina. Kvůli nudnému začátku jsem nucen hodnotit 3 hvězdičkami. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Ze Sandlers komedií jsem asi už definitivně vyrostl. Nadimenzovaný tlakový hrnec kde se každou minutu objeví hloupá hláška, každých pět minut gag, kterému bych se možná zasmál na prvním stupni ZŠ a k tomu zpívající černošský nonet už pro mně asi nenavaří alespoň trochu chutnou stravu. Jedna hvězda pro mně, že jsem to vůbec dokoukal. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Taková fajn lehká komedie. V podstatě tomu není co vytknout, protože tvůrci netrpěli žádnými megaambicemi a svému účelu film určitě 100% vyhověl. Pobavil jsem se. Jediné, nad čím jsem se pozastavil je mutace českého názvu. Původní název tomu filmu sedí. Slováci to pochopili a název ponechali. Češi - Dovolená za trest - jak na to proboha přišli ??? ()

Péča 

všechny recenze uživatele

Až na ten klasickej konec s klišoidním výtokem, velice pohodová komedie, která neurazí a člověk se u ní parádně zasměje. ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedií mi dokonale sedí. Příjemní herci, skvělé děti, parádní prostředí. Navíc tohle je asi přesně ten typ dovolené, po které toužím. A když k tomu připočteme pár nezapomenutelných kameňáků, musí moje hodnocení mířit logicky hodně vysoko.... ()

Reklama

Reklama