Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (494)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak trochu guilty pleasure, ale na druhou stranu, kéž by bylo více takových milých a vtipných oddychovek, které si na nic jiného nehrajou a vtipy většinou skvěle fungují. Navíc Adam Sandler a Drew Barrymore jsou opět super, ale nejen oni. I děcka a vedlejší role (Crews, Lowe) jsou bezvadné. A ta nádherná Afrika! :) Občasnou přehnanost a trapnost snímku odpouštím, protože... SO ROMAAANTIC! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame prvu nepodarenu spolupracu Sandlera s Barrymore. Nie je to ani dost infantilne, ani romanticke, ani rodinne. Proste nic. Je tu z kazdeho rozku troskum ale nic poriadne. Trochu mi to pripomenulo film Couples Retreat. Herci si vysli na skvelu dovolenku na exoticke miesto, ale divak z toho nic nema. P.S: Kde je Buscemi alebo Schneider. To uz aj oni nechali Sandlera v štichu? 5/10. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemohl jsi to jít udělat kousek dál ??" - "Nemohl !! Co kdyby tu byly vraždící gorily.." - "Tak je pozdravuj.. A zeptej se jich na něco na zvětšenou prostatu.." ;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - S Melounkem jsi měl oční kontakt....... Hned od začátku jsem pochopil, že to bude na bázi hnusných a nechutných scén. Záchody a první blití jídla mě celkem odradilo. Čekal jsem něco víc smysluplného a jsem zklamán. Tohle mě nebavilo. CITÁT - Testosteron v tabletách......... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nijako extra nepobaví, no našťastie (aj vďaka neokukanému africkému prostrediu) ani nenudí. Romantika podľa zabehnutej šablóny, ale tentoraz nie je Sandler až taký trápny, ako vo väčšine svojich filmov. Spomedzi jeho filmov by som to zaradil medzi tie lepšie, no celkovo ide len o čistý priemer. 50% ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Pro Sandlerovo balancování na hranici trapnosti jsem měl vždy slabost. Nebudeme si nic namlouvat, je to hovadina, ale zábavná hovadina. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou hodně vtipné, na rodinnou komedii i nezvykle drsné a nekorektní. Ke konci Blended sklouzne do klasické šablony amerických komedií, ale pořád naštěstí neztrácí vtip úplně, takže výsledný dojem je rozhodně pozitivní. Potěší i příjemný výběr africky laděné hudby. Pro mě jedna z nejvtipnějších sandlerovek vůbec. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsme přece viděli. Tohle už přece známe! Nenáročná komika, která neurazí, ale spoďáry si z ní fakt měnit nebudete. *Jen teda nechápu, jak někoho napadlo, že Drew může mít tak hnusný děti. **Edit 5.8.18 - vlastně se mi to opravdu líbí, i když děti Drew jsou hnusné pořád. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten úvodný rozjazd nebol najideálnejší. Povedal by som, že to zaváňalo až katastrofou ( ktorú som vďaka malému komerčnému úspechu aj čakal ). No v momente, keď sa story dostala do Afriky, skóre sa vylepšilo mnohonásobne. Typické sandlerovské hlásky, aj humor roztomilý, úžasné vedľajšie postavičky ( všetci do jedného ), dojáky. To všetko dodalo tejto komédii punc kvality. Pri záverečných titulkách som pocítil pocit spokojnosti a blaženosti. Naozaj pekný a príjemný film. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore je hodně sexy MILFka. Ostatní postavy jsou hodně v pohodě. Celkově zábavná komedie u které jsem se dobře zasmál. A i kdybych se nezasmál, tak Drew Barrymore je pořád hodně sexy MILFka ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené i přesto, že si to místama až nezdravě hraje s rodinným klišé a naprosto profláklými situacemi. Nicméně tahle pozice Adamovi sedí, uvědomělejší fotřík, bez přehnaných, pubertálních a perverzních výstřelků. Přesto je ale zábavný. S Drew už si navíc zahráli, takže jim to klape i v tomto případě. Jako půl hvězdu navíc beru výtečného Terryho, který mě velmi bavil. Všeho všudy solidní rodinná zábava. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z těch lepších Sandlerovek u kterých jsem se hodně nasmál. Opět je zde spousta emotivních momentů. Co mě opět hodně dostalo, byl Terry Crews, kterej byl opravdu hodně vtipnej ve své roli. Za mě 90% :) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a Drew Barrymore jsou komedianti, kteří nezklamou, takže komedie je to sice poměrně nenápaditá, ale koukatelná. On je trochu macho, ona citlivka a jejich děti jsou tak trochu jako oni sami. Moje resumé: Krok za krokem v modernějším pojetí v Africe. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná/romantická komédia.. ale keďže duo Barrymore & Sandler ma asi nikdy neomrzí, tak to bude za pekné štyri stars :) + Crews! No tak ľudia, čo viac ešte chcete ku dobrej nálade? ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

Reklama

Reklama