Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 3

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (CinemArt)

(více)

Recenze (1 815)

Macintosh 

všechny recenze uživatele

Slovy nelze vyjádřiti, jak převelice jsem se u tohoto filmařského chvostu..., dobře, seru na to: "To byl ale kurva pěkně nadupaný nářez!" Má vysoká očekávání ztroskotávala každou další vteřinou a při stodevětadvacáté minutě jsem byl už nejmíň dvacetkrát udělaný a má ruka mlela z posledního). Leč je Exšmírgl gay, jeho komentář dokonale vystihuje mé pocity z této vytříbené píčoviny. O tom plešatém negrovi, který nadevše splnil má očekávání, ani nemluvě. Od této chvíle vím, co si přát výměnou za to, že zachráním svět. Jen mě trošku mrzí, že jsem si před tím něco nešlehnul, ale to je možná dobře - mé silné srdce by to patrně nezvládlo, a tak chvátám domů, s deštníkem v ruce, to rychle napravit! ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Nářez. No prostě je to nářez. Jediná chyba tohoto výborného filmu, je jeho délka, respektive krátkost, protože u tohohle filmu bych klidně o půl hodinky déle vydržel. V kladech mohu vyjmenovat mnoho věcí, ale řeknu jen jednu - scéna v kostele! ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem čekal nářez ala Kick Ass,což se stalo až v poslední půlhodině (v podstatě od kostelní vyvražďovačky),do té doby to bylo takové polovičaté-chvíli na vážno,chvíli ne .Jenže právě poslední půlhodina tomu dala ty správné grády a k tomu, v rytmu plesového valčíku, vybuchující.....kdo viděl ví,kdo neviděl uvidí. Hlášky typu "tak trochu jiný film" pak dokázaly podtrhnout parodizující část filmu tak,že tady lze mluvit o výborné souhře. K tomu se přidal i správně (britsky) cynický Mark Strong (výcvik nováčků a hlavně zkouška jejich odolnosti s úvodními pytli na mrtvoly-paráda) a gentlemansky "vypasovaný"Colin Firth (teprve výchova z vás udělá správného člověka). Celkově jde o výbornou zábavu,které "podráží nohy" jen pár drobností. ()

Hanzman 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží bondovka bez Bonda. Vaughn naservíruje parádní jízdu, která si balancuje na hranici mezi humorem a seriózní drsnou akcí a ve velkých porcích dávkuje, neprolíná. Colin Firth prostě teď definuje pojem špión gentleman a to tak, že Craig vedle něho vypadá jako figurka na klíček. Super kamera a nejeden počet "wow" momentů. Prostě 5 hvězd, tečka. ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábavná akční parodie na bondovky apod. s bezvadnou akcí.Vtip,propracované akční scény,pěkné prostředí a kostýmy pozvedají film na tu nejvyšší úroveň.Zábavný a ujetý S.L.Jackson kontrastuje s nekompromisním gentlemanem Firthem a spolu tak vytvářejí super ústřední dvojku.Několik dějových zvratů filmu ještě přidávají na atraktivitě a celkově je to opravdu povedený snímek.Jednu vážnější výtku přece jen mám,první polovina filmu byla trošku rozvláčná a zbytečně protažená,nicméně celkově super akční zážitek na velkém plátně.80% [IMAX 2D], Zajímavé komentáře: Hild, Enšpígl ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Nářez. Vaughn vzal šílenost svého Kick Asse, ale humor i akci povýšil na mnohem vyšší level a vznikla z toho tajná služba gentlemanů, kteří pro záchranu světa nechodí daleko. Fandové Colina Firtha budou u vytržení, jak dokázal ztvárnit "tak trochu jinačího" Bonda, a neokoukaná tvář Tarona Egertona určitě rovněž potěší (hlavně i díky tomu, že zahrát frajírka mu nedělalo žádný problém). Vlastně musím říct, že celý cast herců se vyloženě podařil a třeba pohled na Samuela Jacksona, oblečeného do "hadrů" mladistvého delikventa, je zážitek sám o sobě. I přes značné množství krve a násilí se tento film nebere vážně a nabízí nám zápletku s takovým nadhledem, kvůli kterému ho ani za násilný považovat nebudeme. Hudební stránka se k filmu vysloveně hodí, akce je jedním slovem boží a humor, ikdyž asi zaměřen převážně na mladší populaci, vám polechtá bránici. Film má něco málo přes dvě hodinky, ale ani na jednu minutu neztratí z tempa a servíruje další a další skvělé střípky z celkové mozaiky vynikajícího zážitku. Jediná chyba je pro mě ta, že poslední fáze výcviku bylo zastřelení pejska (mopsíka "džej bího" ne!), což mělo asi zjistit, zda je člověk připraven slepě následovat jakýkoliv pitomý rozkaz, což vzhledem k následujícímu "plot twistu" v podobě zkorumpovaného Artuše, postrádá význam. Některých scén se každopádně moje mysl velmi dlouho nezbaví a já jsem za to rád, protože ať už jde o vybuchující hlavy nebo princezninu (velmi lákavou, musím říct) nabídku, je to prostě nářez jak má být. Vaughn si mě tímto snímkem definitivně získal a právem si ode mě zaslouží místo v mém V.I.P salónku oblíbenců. Jsem velmi zvědav, co nám předvede dál. Silných 90%. ()

rvp 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se na tento film těšil a nezklamal mě. Anglické prostřední, decentní humor, výborní herci. Oceňuju šišlání Samuela L. Jacksona, ten mě opravdu bavil :-D Líbí se mi koncepce novodobých rytířů gentlemanů. Je to ulítlá komedie až parodie v jistém směru určitě originální. Dával bych čtyři hvězdy, ale za mopsíka plná palba * * * * * :-D ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

Nadmierna spokojnosť! Dostal som masakrálnu dávku krvi, vulgárnych hlášok a zapamätateľné akčne scény. Bez žiadnych náznakov nudy film preletel s dávkou energie, ktorú po zhliadnutí máte niekde isť do mesta vybiť! :D Matthew Vaughn je vynikajúci režisér! Vie si film postrážiť a vybrať si stále taký projekt, ktorý aj predá. Je to drzé, špinavé, vulgárne ako taktiež elegantné, napínavé, emotívne. Vrelo odporúčam kto má rád Boondovky a Kick-Ass. 80% ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

kriminální komedie, která je vtipná a taková kouzelná. Rozhodně ji hodnotím výš než prvoplánového Mordecaie. FIlm si na nic nehraje a spíše bych ho připodobnila Johnymu Englishovi, zde ale vtip opravdu zajišťují dané situace a pak taky ušišlaný S. L. Jackson a většně elegantní agenti Kingsmanu. Hodnotím velmi vysoko, protože pro mě film byl příjemným překvapením a je jeden z těch odpočinkových a příjemných. Doporučuji :-) ()

pulDag 

všechny recenze uživatele

Kdyby to v ruce držel Guy Richie, věřím, že by se jednalo o daleko plynulejší zábavu s lépe vypointovanými scénami. I tak super až místy absurdní komedie. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Vynikajíci akční film, který se nebere vážně a je neskutečně zábavný od začátku do konce. Triky, akční scény, hudba a herecké výkony sedí a kolikrát i velmi příjemně překvapí nebo výborně pobaví. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Kick Ass to rozhodně nebyl, celý film spíš na 3 hvězdy, ale ten závěr, ten závěr tomu prostě nasadil korunu, Vaughn se utrhl ze řetězu a člověk prostě odchází z kina s lehce přitroublým úsměvem, tak trochu nevěřícně kroutí hlavou co to vlastně viděl, ale je spokojený - a to je hlavní :). ()

arajnoha 

všechny recenze uživatele

Ze 4 hvězd jsem se přesunul na 3, protože týden po shlédnutí jsem to nechal rozležet. Předtím jsem si neuvědomil, jak moc mi vadí "rodinný" koncept filmu. I když nechcete, budete to porovnávat s Bondem, ale v bondovce nebudou nereálné absurdity, anální sex, ani Samuel L. Jackson v teniskách. ()

Mithranin 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, že k natočení dobrýho filmu dneska fakt není nutný tvořit uber-složitý eposy, který průměrnej občan naší republiky nepochopí ani na třetí shlédnutí. Nebejt tam pár těch wtf momentů, který nedávaly pražádnej smysl, jako třeba ten finální úkol se psem, nebo chudák "téměř-dokonalá" Roxy s panickým strachem z vejšek, která stráví poslední část filmu vystřelená do atmosféry víceméně jen proto aby ho protagonista mohl strčit do princezny, bylo by to ještě lepší. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama