Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 2

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (CinemArt)

(více)

Recenze (1 811)

Tempter 

všechny recenze uživatele

Zasloužené tři hvězdy za další typicky britskou vtipnou oddechovku v bondovském stylu. Colinek již nám zde poněkud babičkovatí, ale klobouk dolů, měl natolik soudnosti, že se nechal zastřelit. Jejda, sorry, ale ono to v tym ději vlastně nic neznamená, ono tam totiž o děj vůbec nejde. Je to prostě zábava, nejlépe na nedělní zimní odpoledne ke kafíčku nebo vlatně lépe k čaji. A stejně to dobře dopadne, jako vždy :-) ()

gerojmanus 

všechny recenze uživatele

Tak scénář celkem zajímavý, i občasné originální špionážní vychytávky měly svojí kvalitu, ale jako celek mi to nějak zvlášť neoslovilo. Půl hvězdy navíc dávám za rozpustilé finále resp. pohnutky švédské princezny, kde jsem se konečně pořádně zasmál :-) 55% ()

Kateeerina 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější britský herec v nejoblíbenějším James Bond filmu bez Jamese Bonda pod taktovkou nejoblíbenějšího britského režiséra. ()

loukonicek 

všechny recenze uživatele

Strašný, příšerný, děsný. Jak tohle může být komedie. Tolik mrtvol a krve nemá ani Tarantino. Dávám jednu * a to za hudbu. ()

Chenile 

všechny recenze uživatele

Dalsi narez z dilny Velke Britanie... Neni to zdaleka jediny Britsky film, ktery ma napad, stavu, humor a vse krasne zapada... ()

somme 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, bondovky a Craig dobrý, je to akční a efektivní, ale postrádala jsem tam přesně to, co dělalo bondovky bondovkama a to agent, který záchranu světa zvládá nonšalantně, s elegancí, vtipem a zároveň šarmem sobě vlastním. Celkově byl pro mě Kingsman milé překvapení a to hned z několika důvodů. Už jen třeba že by mě nikdy nenapadlo že Colin Firth zvládne roli hustýho agenta a i v bitkách bude vypadat jakože to dělá běžně, že moje oblíbená tanečnice Sofia Boutella se stane drsnou vražedkyní, že S.L.Jackson se ohákne jak Justin Bieber a začně šišlat atd. Každopádně mělo to svůj styl, akční scény bavily, jako jo sem tam něco nebylo uplně ono,ale v celkém dojmu snadno přehlédnutelné. Už se těším s čím přijde pokračování. (85%) ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Skvělé hlášky, super hustí agenti, spousty mrtvých a potoky krve. Očekával jsem spíše nějakou vykradenou bondovku, ale tohle mě moc bavilo. Colin Firth je výborný a S. L. Jackson jako pošuk s masověvražednými sklony jak by smet. Skvělý byl i výcvik mladého kingsmana a vyvraž'dovačka v kostele. Co už bylo trochu moc, byla kung-fu beznohá, všerozkrajující Jacksonova bodyguardka. Ale to se dalo skousnout. Kompletní dojem mi ale trochu zkazila anal challenge švédské princezny (ta replika, ne záběr na její luxusní zadek). ()

Kolja008 

všechny recenze uživatele

To bolo co? Robite si srandu? Perfektne namiesane. Bondovka je iba tak dobra ako jej padouch? Tak tomu ver a nielen padouch. Bondovka novej generacie. 90% ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Osvěžující komedie v bondovském stylu. Našlapaný akční děj vás určitě bude bavit. Jediné co bych filmu vytkla je to, že když se hodinu a půl tváří jako odlehčený akčák, tak na poslední půlhodinu tam nasypat pár komediálních prvků působí jako pěst na oko. Myslím, že film by byl zajímavý sám o sobě i bez análu se švédskou princeznou. ()

pretorij 

všechny recenze uživatele

Absolutni chutovka! Nemyslim, ze je tu neco, co bych tomu vytknul- snad jen ze to mohlo trvat i dele :D Ono to teda neni vubec kratke, ale od zacatku do konce jsem se perfektne bavil. ()

Nag0 

všechny recenze uživatele

Úprimne, tých pár nekonvenčných scén (ktoré som vôbec nečakal), mi sadlo oveľa viac ako celá stopáž deadpoola s celou jeho primitívnosťou. Scéna v kostole, pri ktorej som sa neveriaci chytal za hlavu, explodujúce hlavy či návšteva švédskeho anusu. Myslím že Vaughn odhadol (aspoň čo sa týka mňa) dávkovanie nekorektnosti na výbornú. Taktiež postavy majú čo ponúknuť viď Firth či L. Jackson, a v neposlednom rade akcia je slušne zvládnutá pričom vývoj deja (aj keď nie veľmi originálneho) ponúka aj isté ťažko odhadnuteľné zvraty. Záver: Som viac ako potešený výsledkom a uvidíme čo prinesie pokračovanie. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Výborní herci, kvalita zpracování i zvláštních efektů. Nemám co bych Kingsmanovi vytknul, tak proč jsem se při sledování nudil? Zřejmě už jsem tímto žánrem přesledovaný. Uvidíme, jaké bude pokračování. ()

Blablador 

všechny recenze uživatele

Komixovky nesnáším proto, že z těch leporel pro retardy (dík Verbale) jsem měl vždy u filmového zpracování obrovská, žel nenaplněná očekávání. Festival ztraceného času u mně začal filmovým Spider Manem, který mě ukázal, že dětská léta a posvátná aura západní komixové kultury jsou už dávno pryč. Silou jsem se prokousával přes hovadiny typu Hulk, přes afektované kretény typu Kapitán Améro a podboné hlouposti. Doslova jsem pádloval v řece hoven, než jsem se dostal k nečemu, co stojí za řeč a sotva jsem objevil Nolanova Batmana, spadl jsem opět do těch nejhlubších mainstreamových pekel ze kterých mě dostal až Vaughn s jeho Kingsmanem. Čerstvý vítr v zatuchlých komixových kobkách. Skvěle odvyprávěný příběh. Paráda! ()

Sara007 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem byla v kině, když jsem byla právě na rande. Hodně trapném rande. Ale film byl naštěstí tak strhující, že jsem se zabrala do děje a nemyslela na nic jiného. Zaujme spoustou nečekaných, někdy až bláznivých scén, které jsou však velmi příjemným zpestřením celého filmu. Do celé té šílené akce plné bojových scén krásně zapadá britsky elegantní Colin Farrel. ()

MattK759 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé shlédl v kině, když mi bylo 11 let a už po 5ti minutách mi došlo, že to bude opravdu nářez. Film mě opravdu zaujal, tak jsem se na něho podíval o 3 roky později znovu a stále nezměnil názor. Nasmál jsem se fakt úžasně a to jsem si toho hodně pamatoval, dokonce v té scéně s padáky mi srdce bilo o sto šest. Opravdu skvělá akční komedie, už se těším na dvojku. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama