Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Galileo se vrací, ale bez Ucumi, protože ta povýšila a odletěla do USA. Její místo zaujala právě dostudovaná policistka Kišitani Misa, která se nad všechny povyšuje. Velmi rychle se přizpůsobí a využívá podivínského profesora z vysoké školy Teitó k řešení případů, na které sama policie nestačí. (Zíza)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Stejné jako první série - Galileo stejný, řešení případů stejné, Kurík pořád toužící se stát profesorem. Jediná změna, a vlastně dost podstatná, se udála u ženského elementu - Šibasaki Kó nahradila Jošitaka Juriko. Její postava mě ze začátku iritovala, ale ani jsem se nenadála a ona splynula a byla součástí Galilea, až jsem vytěsnila, že tam předtím nebyla. V podstatě mi nepřijde, že bych něco musela nadále vypisovat, protože to opravdu bylo stejné jako první série a vůbec to nebylo na škodu. Bavila vás první série? Tak to vás bude bavit i tahle. Jen bych dodala, že to mělo moc fajn ending. Lepší 3*. Přeloženo. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

実に面白い! Já mám prostě tenhle seriál ráda, takže stejný styl případů jako v první sérii mi vůbec nevadí. Ve změně hlavní ženské postavy nevidím problém, vyšlo to skoro nastejno. To podstatný je pro mě profesor Yukawa a jeho kouzelně nafrněná osobnost a jeho pravidelné rovnicové záchvaty. :-) Klidně zvládnu ještě další tři série v podobným duchu a nudit se nebudu. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Až na zmenu jednej z hlavných postáv a komparzistov v podstate nedošlo k žiadnej zmene. No, hádam len hudba sa viac unormálnila. Inak schéma zostáva stále tá istá a časom sa riadne ohrá. Navyše rozdeliť poslednú epizódu do dvoch bolo absolútne zbytočné, obzvlášť, že sa nejednalo o najlepší diel. Bohužiaľ priemer nad priemer. ()

Reklama

Reklama