Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 6
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Recenze (64)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další CW teen výplach mozku. Jedno velké klišé od začátku do konce, dialogy generované počítačem a vytuněnci v hlavních rolích. Pilot - 30% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot:Tradiční CW výplach inspirovaný tucty podobných filmů (Jumper, Push, Jsem číslo 4...) a vlastně nemá ani moc co nabídnout. Postavy jsou nudné, dialogy tahají za uši a člověk si jenom nudně odškrtává všechny žánrové propriety a rádoby zvraty. Akce je ale hodně fajn, který jakž takž uteče. Pár dílů tomu ještě šanci dám, ale žádný extra potenciál do budoucna bohužel nevidím. 60%........A má slova se bohužel v dalších epizodách vyplnila a z Tomorrow People se vyklubal přesně ten průměrný teen výplach, jenž s radostí vynechám. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot prozatím představil typickou The CW břečku pro teenagery a já na něm kromě zajímavě napsaného finále neviděl zhola nic. Začínám mít pocit, že jsem už všechno filmové/seriálové viděl nejméně tisíckrát, a teď už se na to jen dívám stále dokolečka... Větřím průser, rád se spletu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další seriál o lidech se schopnostmi. Je to trochu ve stylu Jumpera. Většina z nich má 3 schopnosti: teleportace, telekineze a telepatie. Někteří mají i 4. Strýce hlavního hrdiny hraje herec, který hrál ve Ztracených a v Revolution. Lidé zítřka bojují proti tajné organizaci zvané Ultra. Mezi ně patří i Stephen, který to tak nějak hraje na dvě strany. Ten se snaží najít svého otce, který by měl všechny lidi se schopnostma přivést do jakéhosi Útočiště. Nic takového ale ovšem neexistuje. Lidé zítřka žijí v opuštěné stanici metra a neustále bojují s Ultrou, kterou vede stephenův strýc Jedikiah. Seriál provází spousta zvratů a postavy mění strany, takže je docela těžké se v tom orientovat. Spoiler: Nakonec se jim podaří stephenova otce jménem Roger najít a přivést zpět. Ten je ale donucen vlézt do stroje, který málem zničí celé lidstvo. Proto nakonec musí umřít. Lidé zítřka po pár ztrátách Ultru porazí. končí to trochu otevřeně, protože Jedikiah ještě neřekl své poslední slovo. Seriál byl ale ukončen, takže už se nikdy nedozvíme, co bude dál... "Říká se nám Lidé zítřka. Ne, ten název jsme si nevymysleli." :D ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě to jako fanouškovi sci-fi přišlo jako velká ptákovina zahraná s vážnou tváří, takže jsem se u jednoho dílu pobavil. Přes svůj název jsou Lidé zítřka včerejší noviny. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to sem tam zábavné, ale jinak je to vykrádačka všech možných klišé z jiných podobných seriálů o paranormálních schopnostech statečných puberťáků, kterým sice ještě tvář hyzdí uhry, ale oni s pohledem pevně upřeným vpřed statečně zachraňují svět. Za jeden díl se pak stihne naskládat milión nelogičností, až člověk kroutí hlavou (třeba proč krást vstupní kartu do místnosti, když se tam můžu teleportovat?, nebo proč nepřečíst myšlenky mého strýce, potažmo protivníka, a podle toho se zařídit? atd.) Prostě se schopnosti používají jen někdy, protože kdyby je použili skutečně naplno, žádná Ultra už s nimi nebojuje a oni mohou v klidu páchat dobro svými heroickými TTTT schopnostmi. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Ano, tihle Lidé zítřka skutečně vypadají, že se vydávají ve stopách Jumpera, až tak špatně to totiž vypadá.. Ani ne tak X-Men či případně Misfits, jako spíš Smallville se všemi jeho kiksy, mezi nimiž mě snad nejvíc irituje to užívání deus ex machina.. Po pilotu se zdá, že další epizody nechám raději skutečně na Zítřek a hodnocení pro jiné Lidi.. I když..;) ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Barbie, Kenové, 3tele a slovní průjem. To, co v Heroes fungovalo, tady nefunguje a co bylo v Heroes špatně, tady je dvakrát horší. Další skvost pro teenagery od CW. 30%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot. Nejak neviem pocity definovať, proste ok. Súhlasím s MiGi87, štýlom je to dosť podobné filmom ako Jumper a I Am Number Four a pod. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec poměrně chytlavý seriál s dost nejistým a zdlouhavým rozjezdem. Variace na kultovní a postupně tak trochu zpackané Heroes si nenechám ujít a naneštěstí The Tomorrow People jsou dost klasický CW seriál se všemi neduhy této stanice. A tím je roztahanost, logické díry jako prase, důraz na milostné trojúhelníky a čtyřúhelníky a neschopnost tvůrců vytyčit nějaký směr, který je vidět především na postavách měnících motivace z dílu na díl. V půlce série se to trochu zlepšuje, postavy mi přestaly být ukradené a sci-fi linka konečně začala někam směřovat a ve výsledku je to sice tuctový, ale příjemně oddychový seriál, který má jedno velké plus - Marka Pellegrina v jedné z hlavních rolí. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Zatím je to takový jeden velký LOL. No uvidíme. // Po zkouknutí druhého dílu ubírám ještě jednu hvězdu. No ten, kdo vymýšlel ty dialogy, by měl být pověšen za pinďoura do průvanu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemný odpočinkový seriál pro nenáročného diváka. 1) Originálních osm britských řad ani remake jsem neviděl a tak mi bylo čelit seriálu zcela nepřipraven. Není to zlé. S chutí jsem sledoval pěkné kluky ve stále nových situacích. Postřehl jsem i jakýsi náznak druhého plánu, byť není příliš výrazný._____ 2) Jednotlivé díly jsou pěkně vypointované a vesměs dávají i trochu smysl. Bohužel poslední dva vypadají, jakoby všichni už věděli, že studio další natáčení stopne, a tak tvůrci vysypali poslední nápady a celé to jen rychle nějak zmastili. Pro jistotu si vytvořili k další řadě oslí můstek v poslední minutě, ale, jak se zdá, nadarmo. Škoda, dal bych si pokračování._____ 3) Vystupují zde 25letá torontská cruisovská inkarnace Robbie Amell (hlavní hrdina Stephen), 28letý přitažlivý Australan Luke Mitchell (vůdce John), 34letý korejský Američan Aaron Yoo (Asiat Russell), 48letý Mark Pellegrino (šéf Ultry Jedikiah Price) a 18letý Jacob Kogan (Stephenův bratr Luca)._____ 4) My name is Stephen Jameson. I am one of the Tomorrow People, the next step in human evolution. They call our powers the three Ts: telepathy, telekinesis, and teleportation. There is a shadow war going on between us and Ultra, a secret organization that hunts us. The only way to keep my species from going extinct is to find my father, and the only way to do that is by working for the enemy. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

TTT = teleportace, telekineze, telepatie to jsou synonyma pro Lidi zítřka. Mutanti, kteří se schovávají a bojují proti tajné vládní organizaci Ultra. Lehký nadprůměr, přičemž poslední 4 epizody byly velmi povedené. I tak se ale seriál nezachránil. 70% [seriál bohužel ZRUŠEN] ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mě líbilo, mělo to akci zajímavý děj, pořád se něco dělo a dobrý herce, taková nová verze Hrdinů jen s tím rozdílem , že tady mají lidi pouze tři schopnosti, které, ale umějí různě využívat. Jak už to obvykle bývá je zase je tu organizace, která se snaží tyhle lidi hledat a v lepším případě jim brát schopnosti, či z nich udělat agenty. Já se dobře bavil a celý seriál, jsem měl zkouknutý asi za týden. Jediný mínus je opět nedokončení děj, či přesněji jedna část jo, ale opět to tvůrci pro sledovanost stopli. Proč nemůžou aspoň natočit mini sérii a řádně to ukončit. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Loni jeden z těch trailerů, co mě zaujal nejvíce. O to těžší je však poté naplňovat očekávání. Na tenhle seriál by se dalo naplivat (a také, že se to udělalo) spousta špatného jen díky tomu, že je od CW. Jenže mě vlastně to, že je tam spousta krásných lidi nevadí, i když ani já nechápu tu posedlost tím, že hlavní hrdina musí být ze střední školy. Horší je, že se najdou i jiné věci, které mi neseděli. Přišlo mi, že celá ta skupina, co se schovává ve stoce vlastně nic neudělala a tak jsem nechápal, proč jsou tak velkým trnem v oku Jedikiahovi. Ten mi rozhodně přišel jako nejzajímavější postava, mlaďasové mě moc nebrali, i díky jejich propleteným vztahům. Navíc s postupem času přibývalo zvratů a přišlo mi, že ani nestíhám sledovat, kdo komu zrovna věří a kdo se koho se snaží podrazit, což taky zrovna nepomáhá. Závěr série a vlastně i seriálu taky nebyl žádný zázrak, i když mě v něm potěšil alespoň Jedikiah. Sečteno podtrženo to byl docela fajn seriál, který poměrně rychle utekl, jenže nebyl tolik zajímavý, abych na něj nějak musel vzpomínat či abych dokonce litoval zrušení. Potenciál byl velký, ale zůstal nenaplněn... ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku řeknu, že jsem této light verzi X-menů postupem času propadl. Kdo by to řekl, po té nemasné a neslané první třetině seriálu. Proto mě nesmírně irituje krok stanice, jenž tento parasvět poslala do věčných lovišť. A proč se mi seriál libil, když jsme zde opět měli možnost vidět hromadu mladých a krásných lidí, kteří se snaží najít vhodné protějšky na nějaké to povyražení? Inu, těch důvodu je víc. S postupem času celý děj opravdu gradoval. Dostavilo se pár zajímavých zvratů (kdo čekal, že bude paranormál i matka Stephena?), herci získali mé sympatie a byli představeny i kvalitní a správně cvaklí padouši. Čemu ale kvituji nejvíc, je krok CW, kdy stále častěji do svých seriálů přidává postavy, které nejsou pouze černobílé. Dočkali jsme se okamžiků, kdy správňáci také vyřeší problém nekompromisně a i celkem drsně (John, Cara). Za to jsem velmi rád, když se kladné postavy nebojí jít tvrdě za tím, co je správné a co je nejlepší pro všechny, i když to znamená někomu natrhnout prd*l. Žádné dušinovské komplexy, snad kromě finálního rozhodnutí Stephen nepřeměnit se na killing machine. Suma sumárum, TTP je, tedy byl, rozhodně jedním z nejpovedenějších novinek seriálové sezóny 2013. Uvidíme, zda CW nepřehodnotí své stanovisko a nedá tomuto světu ještě druhou šanci. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totálně zapadlý nevinný sci-fi seriál pro teenagery by se do našich končin asi vůbec nedostal, kdyby jej kdysi ještě TV Fanda minimálně ve dvou reprízách neuvedla. Robbieho Amella jsem měl dřív celkem v oblibě, dlouho mi bylo vskutku líto, že opustil mého favoritního Flashe a kromě něho jsem si v tomhle seriálu našel ještě větší klenot. Jsem z dětí, co odrostly na rodinné sérii zaváté prachem jménem Spy Kids a už tam jsem měl jako malý slabost pro Alexu Vegu. A Tomorrow People mi po letech ukázali, jaká neskutečná kočka z ní vyrostla. Škoda, že nedostává vícero hodnotných rolí. ()

Reklama

Reklama