Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 4
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 4

Recenze (64)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot prozatím představil typickou The CW břečku pro teenagery a já na něm kromě zajímavě napsaného finále neviděl zhola nic. Začínám mít pocit, že jsem už všechno filmové/seriálové viděl nejméně tisíckrát, a teď už se na to jen dívám stále dokolečka... Větřím průser, rád se spletu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot:Tradiční CW výplach inspirovaný tucty podobných filmů (Jumper, Push, Jsem číslo 4...) a vlastně nemá ani moc co nabídnout. Postavy jsou nudné, dialogy tahají za uši a člověk si jenom nudně odškrtává všechny žánrové propriety a rádoby zvraty. Akce je ale hodně fajn, který jakž takž uteče. Pár dílů tomu ještě šanci dám, ale žádný extra potenciál do budoucna bohužel nevidím. 60%........A má slova se bohužel v dalších epizodách vyplnila a z Tomorrow People se vyklubal přesně ten průměrný teen výplach, jenž s radostí vynechám. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku řeknu, že jsem této light verzi X-menů postupem času propadl. Kdo by to řekl, po té nemasné a neslané první třetině seriálu. Proto mě nesmírně irituje krok stanice, jenž tento parasvět poslala do věčných lovišť. A proč se mi seriál libil, když jsme zde opět měli možnost vidět hromadu mladých a krásných lidí, kteří se snaží najít vhodné protějšky na nějaké to povyražení? Inu, těch důvodu je víc. S postupem času celý děj opravdu gradoval. Dostavilo se pár zajímavých zvratů (kdo čekal, že bude paranormál i matka Stephena?), herci získali mé sympatie a byli představeny i kvalitní a správně cvaklí padouši. Čemu ale kvituji nejvíc, je krok CW, kdy stále častěji do svých seriálů přidává postavy, které nejsou pouze černobílé. Dočkali jsme se okamžiků, kdy správňáci také vyřeší problém nekompromisně a i celkem drsně (John, Cara). Za to jsem velmi rád, když se kladné postavy nebojí jít tvrdě za tím, co je správné a co je nejlepší pro všechny, i když to znamená někomu natrhnout prd*l. Žádné dušinovské komplexy, snad kromě finálního rozhodnutí Stephen nepřeměnit se na killing machine. Suma sumárum, TTP je, tedy byl, rozhodně jedním z nejpovedenějších novinek seriálové sezóny 2013. Uvidíme, zda CW nepřehodnotí své stanovisko a nedá tomuto světu ještě druhou šanci. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama