Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudce Laird prohlásil řízení za zmateční, z důvodu pochybení porotce a tím osvobodil zločince Sevitche, což velmi těžce nesl detektiv Hatcher, který po něm léta jde. O několik týdnů později soudcova žena zastřelila v jejich domě lupiče. Nově odhalené skutečnosti však okolnosti případu zpochybňují a na soudce a jeho ženu padá čím dál větší podezření... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychová kriminálka. Blondýna , potvora, která je považována po celou dobu za hlavního podezřelého, ale samozřejmě, že zamilovaný policista nakonec uvěří a vše dobře dopadne :) ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to na slabotu ale nebolo to vôbec také strašné.Krimi určite ale mysteriózní tak to už zas nie .Krasna blondínka a zamotaný film s dôkazmi ktoré obvinia jedného, potom druhého.Nuž koniec som neočakával takýto ale spokojnosť. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Súd oslobodi zločincami ktorom ide detektív so svojou kolegyňou až dôjde k vražde , kde sudcovia žena zabije lupiča , skutočná pravda prečo to urobila vyjde nakoniec najavo krimi Thriller 3* ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne tak zlý. Solidní oddychová detektivka s dobrým obsazením a pár nečekanými zvraty. Nic z čeho by člověk nadšením nespal, ale pobaví. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama