Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednou za uherský rok se stane, že mám prostě chuť se podívat na nějakou od prvního pohledu jasnou stupidní cypovinu a žádná společnost nevyrábí podobné "skvosty" v tak velkém měřítku jako Asylum. Takže jsem si takhle náhodně vybral Žralokonádo, u kterého jsem viděl v obsazení známé tváře a šlo se na věc. U takových filmů je právě dobré to, že člověka spíše překvapí než zklamou, protože se u nich počítá s faktem, že to prostě nebude žádný oscarový velkofilm s vysokým rozpočtem, solidním scénářem a výbornými herci. A právě takové je Žralokonádo - hloupá a nejapně natočená chujovina s mizernými efekty, děsným scénářem a nemožnými herci. Nicméně odpad! tomu dát nechci, jelikož jsem se u toho párkrát zasmál, byť šlo spíše u takový ten ironický než upřímný smích. U Žralokonáda chápu jakékoli hodnocení, jelikož je to film pro široké sprektrum diváků, kteří se na něj dívají z různých důvodů, od nudy přes recesi až k obdivu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelný biják!! Jsem z něho totálně odvařený a perplex. Žraločí povodeň se přelije přes pláže Santa Monicy do ulic L.A., kde poté dochází k nemilosrdným žraločím pogromům na lidi. Bezpečno ale není ani v Beverly Hills, protože žraloci vylétají jako torpéda z odvodňovacích kanálů, proskakují okny do domů a rejdí zběsile z pokoje do pokoje! Naštěstí je však na místě párek drsných surfařských týpků s baseballkou a jedna pěkná mexikánská buchta, co to zatraceně dobře umí s brokárnou... Jenže pak začnou žraloci padat i z oblohy a prokousávat se střechami do automobilů, no a to už přestává být legrace. Nebo vlastně to teprve začíná být legrace! Sharknado sice není tak extrémně deviantně zábavné jako geniální Birdemic (1 i 2), ale zato je mnohem sofistikovanější a rafinovanější! Protože zatímco u Birdemicu kromě úplných mimoňů musí každý soudný člověk záhy pochopit, že se jedná o vypečený anarchisticko-dadaistický žert, u Sharknada už je to kapánek těžší, aspoň zpočátku. Ale po akci s motorovkou před hangárem a posléze ve žralokovi už je snad vše jasné i těm méně chápavým... (Ehm, vlastně není, když tak čtu některé zdejší komentáře...) Každopádně Sharknado je asi dosud nejlepší kousek od společnoti Asylum. Jo a titulní poppunkový song od skupiny Quint je docela chytlavý. ()

Reklama

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Míra debility amerických scénáristů rok od roku závratně narůstá a Sharknado je už nyní pojem, který v daném okruhu filmů asi jen tak nikdo nepřekoná. Moje blbost, že jsem čekal nějaký humor a snesitelné efekty, protože tohle je přímo ukázková srajda (tomu slovu už se prostě vyhýbat nelze), kterou jsem ani s nasazením veškeré empatie a benevolence dokoukat prostě nezvládl. Ale na závěrečných deset minut se podívejte, to je vážně fenomén;-) 5% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

"Film" jsem si sehnal jen proto, že jsem byl upozorněn na sestřih jeho nejstupidnějších scén na Youtube. To znamená, že jsem v podstatě věděl do čeho jdu, tedy myslel jsem si, že vím. Nebylo to tak. O tom, že děj bude příšerná kravina, nemohlo být pochyb, ale to, co předvedl filmový štáb v čele s režisérem, kterého geniálním způsobem doplňoval zejména střihač a tvůrci CGI, jsem opravdu nečekal. Byl to takový neumětelský srágol, že jsem málem změnil své rozhodnutí, udělit snímku hvězdičku za nechtěný humor. Pak ale došlo na Karkulku, vzpomněl jsem si i na větu z první třetiny filmu: "Aerodynamika auta není dělaná na vlny." a přece jen jsem ji tam fláknul. Padla tam jak žralok na heliport. Už jen tři díly... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama