Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Recenze (587)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kterým dáte odpad nebo fulhouse. Jde o ten stěžejní bod a tím je odstup a nadhled. To jsem tady nenašel, takže jsem se tomu nemohl smát a pak je to jasný odpad. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum & Syfy comp.¬         Žralokonádo, Žralokanádo, Žraločí tornádo neboli Sharknado v původní řeči je několik televizních celovečerních filmů, které jsou v názvu rozlišeny (až na první) pořadovou číslovkou. Snímky tvoří vlastně seriál s díly volně na sebe navazujícími. Celkem je šest dílů Žralokanád, při čemž šestý díl, který má býti natočen v roce 2018, má býti — podle zveřejněných zpráv — dílem posledním.¬                 První Žralokanádo nenechalo drtivou většinu diváků na pochybách, že produkční společnost "Asylum & Syfy comp." (známá svými, dejme tomu výstředními, snímky z oblasti hororu a sci-fi) dostála opět své pověsti. Snímek byl natolik špatný, že se bez potíží zařadil do dlouhé řady produktů zmíněné společnosti, aniž by vybočil z řady.¬                 O rok později však přišlo Žralokanádo číslo 2 a stalo se pádným důkazem, že produkce společnosti "Asylum & Syfy comp." se skokově zlepšuje. Žralokanádo 2 rozhodně vybočuje z řady slaboučkých beznadějných propadáků, různých Mega- a Mecha- žraloků, místo toho dostáváme opravdový poklad, opravdovou blyštivě zářící hvězdu Žralokanáda 2. Při tom, ještě u Žralokanáda číslo 1 nebylo snadné určiti, kam umělecký vývoj "Asylum & Syfy comp." půjde, kterou cestou se vydá: všecko svědčilo pro cestu dolů, kamsi do světa kanálů a stok, až, hle, přišlo Žralokanádo 2. Tomu, komu se nelíbila, ba byl zděšen, dosavadní činností spol. "Asylum & Syfy comp.", tomu doporučuji, aby shlédl Žralokanádo 2. Bude překvapen, kam věci zašly. Více už neřeknu, abych zájemce nepřipravil o zážitek, který lze směle označiti jako nevšední.¬                 Po Žralokanádu 2 ovšem přišla další Žralokanáda, a ta se stala zklamáním pro ty, kdož se snad kochali nadějí, že po Žralokanádu 2 půjde hvězda "Asylum & Syfy comp." strmě vzhůru. Nešla a ostatní Žralokanáda se zařadila do řady snímků nevyčnívajících z řady produkce naší společnosti. Po pravdě řečeno, od Žralokanáda 3 jsou Žralokanáda hloupější a hloupější, neboť vtipnost (ne každý snese vtipnost Žralokanád, dobré je určité proškolení od zkušeného diváka) byla vyčerpána ve druhém a třetím kousku docela a nezbylo docela, ale docela nic.¬                 První tři Žralokanáda mám vypálené na kotoučku DVD a mám je ve složce oblíbených snímků hned vedle "Monstra z hlubin" a dalších produkčních klenotů "Asylum & Syfy comp.".¬                 Na závěr je mi už pouze zmíniti se, že moje hodnocení prvního Žralokanáda zde je hodnocením celé série a taktéž toto opoznámkování je za celý "seriál". Tomu, kdo by se pozastavoval nad tím, že jsem ještě neviděl šesté a poslední Žralokanádo, neboť bude teprve natočeno, tomu odpovídám, že vsázím svůj grunt i s polnostmi proti názoru, že poslední Žralokanádo by mělo zvrátiti rozhodným způsobem kvalitu celé řady.¬                 První, tedy toto původní Žralokanádo hodnotím známkou "odpad!" stejně jako ostatní Žralokanáda, s výjimkou skvostného a tak slibného "Žralokanáda 2", které získalo ode mne příznačné 2 *. () (méně) (více)

Lukyn007 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je, že se ten film tváří strašně moc vážně. Kdyby to tak nebylo, tak tu jednu hvězdu bych možná i dal. I přes ten nejstupidnější, ale i nejvtipnější konec. ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

"TI ŠMEJDI MI VZALI DĚDEČKA."...já zbytečně přišel o hodinu a půl života. Naprostá guerilla filmařina aneb pracovní postupy pana Bowfingera v akci. Ujeté nápady vítám, tohle ovšem nemá snesitelného momentu. 0% ()

Zagi20 odpad!

všechny recenze uživatele

Předně chci říct, že ty 5ti hvězdičkové hodnocení a nadšené komentáře chápu. Svým, značně ujetým způsobem, je to strašná prdel a člověka to pobaví. Za sebe ale musím říct, že i když sem se ozbrojil značnou dávkou nadsázky, nestačilo to. Ten film je do nebe volající sračka, která mě celou dobu jen a jen štvala. Přijde mi, že si chlapci a děvčata v Asylu řekli, že natočí ten nejhnusnější, nejhloupější a nejlacinější film všech dob. A ono se jim to vskutku povedlo. A proto nevím, proč bych je za to měl odměnit kladným hodnocením. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Někde jsem slyšel, že u Asylum zjistili, že mají lidi z jejich filmů prdel a tak prej začatali točit braky ještě větší a schválně. Bullshit. Film o "pršících" žralocích sice tématicky je takový mega úlet, že se očekává, že to divák nebude brát vážně, bohužel ono to vážné je. Možná kluci chtěli natočit něco jako Rodriguesovu Planetu terror, ta ale viditelně na diváka pomrkává, Sharknado ne. Je to prostě tradiční katastrofický film o přežívání skupinky lidí, akorát místo zemětřesení, sopky a meteoritů prší z nebes žraloci. Nic víc. To k alibizování, že šlo o úmyslný úlet opravdu nestačí. Nejvýstižnější koment Zeck. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

To byla ale blbina:-) od hororu bych čekala, že se budu minimálně lekat. Ještě bych hodně pochopila,kdyby tento film byl natočený v minulém století,některé scény,efekty a hlavně žraloci by té době odpovídali. Celý film jsem se buď smála nebo kroutila hlavou,jak toto mohli tak zkonit...takže lidičky,jestli chcete vidět těžkou parodii na Pobřežní hlídku se Stevem ze seriálu Beverly Hills 90210 s motorovou pilou,tak do toho...:-)))) ()

Gallagher odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je to buď pět hvězd, nebo odpad. Po vystřízlivění však nemůžu jinak než poslat ten film do černého hodnocení. ()

Jaro.Krafcik odpad!

všechny recenze uživatele

Aprílový odpad, ešte pred veľkonočnými sviatkami. Narozdiel od skvelého kamaráta, som sa nedostal ani ku scénke s autobusom. A to má viac častí? Tu ani netreba komentár... ()

utri odpad!

všechny recenze uživatele

Tak blbý, až je to skvělý. Skoro to líže paty absolutnímu vrcholu žánru -- Birdemicu a Megapiraně ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad s padlými herci. Alespoň jsem viděla, jak dnes vypadá tehdejší krasavec Logan Fowler z Pohřební hlídky nebo Steve z Beverly Hills. Dále zesnulý John Heard ze Sám doma a jako třešnička Tara Reid z Prciček. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt prdel - jak můžou někteří uživatelé tvrdit, že se jedná o zdařilou parodii sama sebe, to tedy vážně nechápu - je to prostě sračka všech sraček ! Tamní herci podle mě vůbec nevěděli, že se má jednat o parodii, a tak posbírali všechen svůj herecký antitalent a servírují nám ho z největším sebezapřením a soustředěním. Tara Reid, a především Ian Ziering dokazují, že patří mezi naprostý top neherecké elity, takhle kreténsky by je neztvárnil kdejaký sebelepší herec ! A tak jen můžeme sledovat mraky katastrofálních digitálních efektů s ještě větším kvantem malovaných žraloků, doplněných skvadrou neumětelů, kteří jedou autem/křičí/jedou autem/ječí/jedou autem/snaží se vymyslet plán/případně jednou autem.....Možná dám šanci Žralokonádu 5,nebo kolikátá sračka už to je v pořadí, jelikož jsem celkem zvědavej na dalšího kolosálního omyla, jménem Dejvid Hajzlhroch..............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Luciášek odpad!

všechny recenze uživatele

"Hej, Brendo, jsi dnes nějaká divná, jsi v pořádku? Svěř se mi." - "Víš, Brandone, dnes jsem otevřela svůj školní batůžek a byl v něm žralok, jsme z toho trochu rozrušená." - "Už jsem o tom slyšel, ale neboj, Steve nás zachrání. Má totiž motorovku a brokovku a super auťák, do kterýho neteče a veze s sebou neskutečnou čubku jako návnadu." ()

Flaveus odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív se mi chtělo smát, ale nakonec jsem musel brečet...Tohle ve výsledku snad nikdo nemohl myslet vážně, ani z nadhledu. Jedním slovem hrůza! ()

MaaaR@ odpad!

všechny recenze uživatele

Dokážu dát nějakou tu hvězdu filmu, který je tak špatný, až se tomu člověk nakonec zasměje. Tady ale není čemu. Efekty jsou sice naprosto amatérské, ale zase ne takovým způsobem, aby to bylo k smíchu. Jsou tu hlášky, které mají potenciál být vtipné, nesměly by ale být pronášeny "herci" naprosto nezúčastněně. Abych nekřivdil, nebylo po nějakých emocích, hlasových či mimických projevech ani vidu ani slechu v žádných scénách. Ať už byli protagonisté veselí, smutní, jejich blízký byl zrovna zkonzumován nebo se *SPOILER* tatík zrovna prořezal motorovkou z útrob žraloka, nikdo nehnul ani brvou a neskutečně primitivní dialogy byly pronášeny s nezájem sedmiletého kluka o politické dění v Zimbabwe. Utrpení. ()

HArna odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak blbý, že se tomu musíte občas smát, takže si to možná odpad nezaslouží. Možná kdyby tam nehrála otřesná Tara Reid a Steve z Beverly Hills tak bych hodnotil "víc". Na druhou stranu se na dvojku asi z recese kouknu. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama