Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Recenze (587)

Looka 

všechny recenze uživatele

100% Každý kdo dá pod sto zjevně nepochopli, jaký klenot mu právě poškádlil sítnici a bránici.Od Bláznivé střely tu nebyla tak dokonalá parodie!!! ()

Martin1979 

všechny recenze uživatele

Slušná jízda:-), smysl to nedávalo vůbec žádný, ale prostě to bylo minimálně hustokrutopřísný, a to jako fakt.............. mimochodem: opravdu se dá hodnotit film na základě pěti vteřin? ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Totální masakr. Jsem rád, že se Ziering dostal ze stínu "toho z Beverly Hills" a točí skvosty typu Žralokonáda nebo Tyranosaura, zhouby Aztéků. Tahle demence jde až za hranice pochopitelného a člověk se jen baví. ()

MarsQR 

všechny recenze uživatele

Chtěli natočit, co tu ještě nebylo. Tak to se jim povedlo. Špatná filmařina v kombinaci s mozekrvoucími efekty mimo realitu, na to je potřeba hodně odvahy. Ať dám nulu nebo plný počet, vždycky to bude správně. A to mi připomíná, že musím jít ohodnotit i tohle. ()

Kokutek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc nejlepší a podle odpadářů nejvíc nepochopená a nejvíc geniální a superlativní satira a parodie na katastrofický filmy a sebe sama. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Asi každý zná ten incident z 12. století, kdy v Burgundsku pršeli sledi. V Californii v 21. století je to podstatně horší, protože díky hurikánu kategorie cca 10 kříženému s tornádem EF12 tam prší žraloci. A tahle legenda stvořila superhrdinu jménem Fin Shepard, proti kterému je i Aquaman jen trubka, a který pak boji s těmito mořskými tvory (ne)dobrovolně zasvětil svůj život. ()

Mikolkator 

všechny recenze uživatele

Takéto nízkorozpočtové televízne filmy buď milujete alebo nenávidíte. Ja osobne si ich rád pozriem keď potrebujem vypnúť a nestarať sa o dej či príbeh filmu. Sharknado patrí k tým lepším z tejto kategórie filmov, skvele efekty aj scény nie je o čom, super film . Jednoznačne musíte vidieť! ()

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele

Asylum nezklamalo, opět to byl neskonalý výgeb záplavám moduritových paryb svištících vzduchem. Prostě zkurveně dobrej matroš! ()

pold 

všechny recenze uživatele

Skvost. Naštěstí to nezabili takovou tou trapnou sebeparodií, která by sem fakt nesedla. Je tam vše co tam má v dobrém filmu být, hlavně motorovka dostala konečně prostor který si zaslouží. Sharknado je skvost i přes určité nedostatky dané malým rozpočtem, s pořádným rozpočtem by to byla filmová událost roku. Navíc konečně Ian Ziering dostal prostor který si zasloužil. Teď si zkuste představit Iana ve všech trhácích namísto DiCapria - bomba, co? ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Perla !!!...... Víte proč se tato filmová série líbí nejinteligentnějším lidem na planetě?.......Ne?.....tak to je dobře! ()

Barbuchaa 

všechny recenze uživatele

Někteří lidé tento film považují za odpad, ale v tom se pletou... Je to totiž film, ve kterém se splní všechny vaše zhulenecké představy...chcete jezdit na žralokovi jako na skateboardu? Chcete se prořezávat z břicha žraloka motorovkou? Chcete s prominutím přechcat pravděpodobnost a nechat se sežrat (v celku) žralokem, ale tím stejným, který před hodinou polkl vaši známou? Nevadí že kolem je tisíc dalších žraloků, přání se vám určitě vyplní :-). Dokážu si představit, jak dotyčný psal scénář....... "a teď by mohla vybuchnout Eiffelovka...sakra nejsem v Paříži .....nevadí tak se aspoň splaší ruské kolo".... Tento film překonává i fyzikální zákony a takové ty představy o kontinuitě záběrů. Záběr na žraloka, která se dokáže celý potopit v 10 cm vody a následuje záběr v průzračném moři. Jdu na ten film vymyslet chlastací hru a budu doufat, že příště budou mít světelné meče. ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že Líbáš jako bůh stál 40 milionů a tohle pouhých 20?! Asylum se překonává a od dob, kdy jsem poprvé zhlédl jejich výtvor (Megashark vs. Giant Octopus) uplynuly už spousty vody (plné žraloků), ale atraktivita rozhodně neklesá. K dnešnímu dni mám na svém kontě kolem deseti filmů a nemůžu si je vynachválit. Absurdní dialogy, příšerné herectví, naprosto amatérská kamera a efekty z říše snů, to vše Asylum pravidelně kloubí dohromady s náměty, které vymýšlí 7mi leté dítě a za mizerný peníz to vše promění v klenot stříbrného plátna (až na to, že v kině je neuvidíte asi nikdy). Tohle je další takový případ a když to vše ještě pocukrujete třicetikilovou Tarou Reid a Stevem s nástřelem, ultimátní zábava je na světě. Nedávno byla oznámena příprava druhého dílů, takže svět možná ještě není tak špatné místo k bytí... ()

Skynet23 

všechny recenze uživatele

Co to kurwa bylo??? Opravdu nepovedená sračka v čele se Stevem Sandersem z Beverly Hills 90210, který jako Chuck Norris zachraňuje město andělů pomocí zahradní techniky a urkadnutého Hummru s nitrem. (nejvtipnější scéna) Film je plný naprostých a nereálných pitomostí jako např. tornádo plné žraloků, žraloci číhající na Heliportech ba dokonce šplhání žraloka po laně a jízda žraloka na střeše auta. Každopádně!!! dávám 5 hvězd, protože za posledních 10 let jsem se tak u filmu nenasmál jako u téhle hovadiny. Dal jsem na doporučení známého a nestačil jsem se divit. Opravdu mi chvílemi tekly slzy od smíchu. A to je třeba ocenit. Nevím, jestli je to takhle natočeno schválně, ale k pobavení to vážně je. Určitě všem doporučuji. P.S. Nechápu, jak někdo může vyhodit 1 milion dolarů za takovouhle sračku. Žraloci vypadají jak z plastationu 1 a ty nápady no prostě masakr. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama