Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Recenze (587)

numan 

všechny recenze uživatele

To si takhle jedu po LA ve svým SUV a najednou se mi střechou prokouše žralok. Že to je blbost? Tak určitěěěěěěěěěěěě.... A jaká! Přátelé, obávám se, že Chuck Norris je v prdeli. :o) ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Vezměte pár piv a jděte na to (bez těch piv to raději nezkoušejte)! Počínaje tématem a konče hereckými výkony je to zcela neuvěřitelný biák, který si zaslouží buď odpad! nebo pět hvězdiček. Žraloci jsou všude! Poletují vzduchem, hemží se v zaplaveném městě (30 cm vody) a mezi nimi se potácejí naši hrdinové. Tornádo plné žraloků devastuje Los Angeles a čeká jen na to, až ho naši hrdinové zničí. Tak neuvěřitelný blábol, až je to skvělé! ()

Ronie.bůh 

všechny recenze uživatele

Davam za pet hvezd. Jednoduse proto, ze se jedna o tu nejulitlejsi vec, co jsem kdy videl :-D kdo tohle vymysli a jeste zrealizuje, si jine hodnoceni nezaslouzi. Doporucuju kazdemu, z duvodu zachovani mentalniho zdravi ale radeji v podrousenem stavu ;-) ()

xawexi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je natočen za jediným účelem: netradičně pobavit diváka. A to ze všech možných úhlů pohledu. Od katastrofální režie, scénáře, kulis, příběhu, počítačových scén až ke corny dialogům. Pokud jste měli v práci těžký den a chcete se pobavit, vřele doporučuju. Dlouho jsem se tak nenasmál :-D ()

Mil_haus 

všechny recenze uživatele

tak tohle Asylum potěšilo. Steve (Ian) přestal o problémech mluvit. Steve je začal řešit. a rovnou motorovou pilou. sežeňte pět opilých lidí a podívejte se na tenhle filmík v grupě. ()

CharlieSC 

všechny recenze uživatele

Od filmu s takovým obsazením jsem očekával hodně. Film nezklamal !! Děj je propracovaný do posledního detailu. Během celého snímku jsem nezaznamenal jedinou chybu v režii nebo scénáři. Opravdovost příběhu mě opravdu překvapila. Věrohodnost některých scén byla šokující. Nemůžu se dočkat, až shlédnu i druhý díl. Asi nechám rozsvíceno, abych se tolik nebál. Protože tento film mě naučil, že žraloci dokážou létat vzduchem, skákat do oken i s vodou, aby nebyli na suchu a taky dokáží vyletět kanalizací. Další den ráno jsem měl po cestě do práce pocit, že mě sleduje žralok. Děsivé. 10/10. ()

0oq 

všechny recenze uživatele

Tento kýčem nasáklý skvost se zázrakem dostal za hranici trapnosti/nudy/a plno dalších pastí které se objevují při tvorbě těchto filmů. Svou přirozeností a skutečností je to napůl dokumentární film o fyzice kde se dozvíte plno zajímavých poznatků o světe kolem nás a jak vlastně funguje. Pokud se chcete bavit z poznávání našeho světa a budete pozorně vyhledávat zajímavé úkazy pak je to film pro vás. ()

folkos 

všechny recenze uživatele

Neskutečně skvělý filmový počin, s opravdu skvěle vyvedenými filmovými efekty, kterýma byl film doslova přehlcen. Za celou dobu jsem nenašel ani jednu filmovou chybu, kterou bych mohl vytknout. Jsem nadmíru spokojen s celkovou tvorbou režiséra (všechny jeho filmy jsou úžasné). Herecké obsazení filmu bylo opravdu skvělé a povedené. Film bych nominoval na oskara, možná rovnou na dva. Doufám, že se dočkám pokračování, které bude ještě skvělejší než tohle. Film se rozhodně zapíše do dějin skvělé kinematografie a bude se skvěle vyjímat v mé sbírce hned vedle filmů Tarantina. Celkově mi studio Asylum přijde jako naprosto vyjímečná společnost, která dodává světu skvělé filmy, bez kterých by lidstvo zcela jistě zaniklo. Je čistě jen na vás, zda se chcete koukat na Hollywoodské propadáky, či na skvělé filmy. Nyní bych rád promluvil k lidem, kteří dali filmu špatné hodnocení. Takže pánové, tahle stránka je určena pro opravdové fanoušky dobrých filmů, což tento rozhodně je. Pokud se vám film nelíbil, prosím opusťte tuto stránku, odinstalujte si internet z počítače a ukončete váš mrzský život, který je naprosto zbytečný. Jen závidíte, že je tento film opravdu skvělým počinem a vaše životy jsou plné nudných zážitků z prostředí přenosných toalet. Co jste dokázali vy? NIC. Ano, čteš správně. NIC. Pan režisér je opravdu skvělý člověk s dobrou fantazií a vy umíte jenom kritizovat dobře odvedenou práci. Počkejte až já přijdu na vaše pracoviště, což je mimochodem McDonalds, protože nemáte budoucnost, a začnu kritizovat vaše připálené Cheeseburgery. Doufám, že si z mého komentáře vezmete řádné ponaučení a změníte váš negativní postoj k tomuto skvělému skvostu kinematografie. Děkuji. ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Už ten název mluví za vše, takže jsem opravdu nic nečekala, ale i tak mi to vyrazilo dech... :) Dodatek: po druhém, ne zcela dobrovolném shlédnutí opravuji počet hvězd z 1 na 5. Je to táaaak pitomý, až je to vlastně dokonalý:) ()

Natsumi 

všechny recenze uživatele

Se spoustou alkoholu a kamarádů dostává úplně nový, skvělý rozměr. Ale kdo chce tuhle žraločí perlu brát vážně... nekoukejte na to. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Brilantní záležitost, která ví od začátku naprosto přesně, jak idiotská je, je taková záměrně, a je na to hrdá:) Takhle to vypadá, když s vážným ksichtem tvoříte parodii a bavíte se přitom. Takže gratuluju, Stevene z Beverly Hills, tímhle jsi se stal nesmrtelným. Tímhle a dvojkou... a prý už brzy i trojkou:) 80%, i když sám nevěřím tomu, že to píšu:) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Haluz. Zábavná letná žraločia oddychovka, ktorú si človek užije, keď ju neberie vážne. Žraloky sú proste všade, to som asi ešte nevidel. A keď náhodou niekde nie sú, tak za chvíľu sa tam pravdepodobne objavia. Hlavne od toho netreba čakať žiadny reál, či nebodaj shark-horror, od toho je kvantum iných filmov. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

"Proč je hned vedle letiště domov důchodců? Protože staří lidé špatně slyší..." Plné hodnotenie nedávam iba preto, že som si kedysi dávno povedal, že ho (z úcty ku kvalite) odpadovým zážitkom dávať nebudem, ale... Zatiaľ asi najzábavnejšia haluz roku. Pôvodne som chcel spomenúť viac konkrétnych príkladov, lenže toho bolo nakoniec strašne moc a každou ďalšou scénou pribudol ďalší nezmysel a na to tu skrátka ani neni dosť miesta, vymenovať všetko v čom bol ten film zlý. Minimálne po dramaturgickej stránke ide o absolútnu šialenosť, kombinujúcu nevhodnú hudbu, nevhodné strihy, s papierovými dialógmi šablonovitých postáv; podľa klišé tabuliek totálne predvídateľné zábery a zvraty a úmrtia nepríčetných hercov; zle vybraný komparz; nepasujúce kostymy, rekvizity; pofidérne triky; humorné okamžiky s povinným pátosom; zle sadnúci humor a nečakané heroizovanie, nečakane obsadeného Stevea z Beverly Hills 90210... Nedá sa ani povedať, v čom všetkom je ten film nepodarený, do neba volajúci, do očí bijúci, bezbožný, absolútny trash. Prekrásna nehoráznosť; Ozaj je to tak! Keď už si myslíte že ste toho videli dosť, keď už si myslíte že ste videli všetko, potom príde Sharknado... "Vzali si mého dědu! Takže Fakt nenávidím žraloky!" PS: Tary Reid je mi ľúto ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Sharknado je nedoceněná komedie s brutální hororovou atmosférou, která by se dala krájet. Musím určitě pochválit originalitu filmu, protože málo, který film může říct, že toto tady ještě nebylo. ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama