Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelný biják!! Jsem z něho totálně odvařený a perplex. Žraločí povodeň se přelije přes pláže Santa Monicy do ulic L.A., kde poté dochází k nemilosrdným žraločím pogromům na lidi. Bezpečno ale není ani v Beverly Hills, protože žraloci vylétají jako torpéda z odvodňovacích kanálů, proskakují okny do domů a rejdí zběsile z pokoje do pokoje! Naštěstí je však na místě párek drsných surfařských týpků s baseballkou a jedna pěkná mexikánská buchta, co to zatraceně dobře umí s brokárnou... Jenže pak začnou žraloci padat i z oblohy a prokousávat se střechami do automobilů, no a to už přestává být legrace. Nebo vlastně to teprve začíná být legrace! Sharknado sice není tak extrémně deviantně zábavné jako geniální Birdemic (1 i 2), ale zato je mnohem sofistikovanější a rafinovanější! Protože zatímco u Birdemicu kromě úplných mimoňů musí každý soudný člověk záhy pochopit, že se jedná o vypečený anarchisticko-dadaistický žert, u Sharknada už je to kapánek těžší, aspoň zpočátku. Ale po akci s motorovkou před hangárem a posléze ve žralokovi už je snad vše jasné i těm méně chápavým... (Ehm, vlastně není, když tak čtu některé zdejší komentáře...) Každopádně Sharknado je asi dosud nejlepší kousek od společnoti Asylum. Jo a titulní poppunkový song od skupiny Quint je docela chytlavý. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. To, že to je sračka naznačuje už pouhý fakt, že se jedná o další dílo známé společnosti Asylum, název filmu i jeho samotná zápletka, která je tak absurdní, až je vlastně zajímavá. Při sledování už pak nezbývá než nevěřícně zírat na příšerné triky, ještě horší herecké výkony a vlastně i drzost nebo snad odvahu tvůrců, kteří vše myslí smrtelně vážně. Přesto, že jsem dal "odpad!", film má jedno plus...něco takového jste ještě neviděli a nikdy neuvidíte (možná tedy v druhém díle). ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda myslel, že u béčkového filmu ma už nemá skoro čo prekvapiť, ale toto dielko ma naozaj poriadne vyviedlo z omylu. Pripravte sa na stupídny dej, mizerných hercov a spústu žralokov, občas aj padajúcich z neba alebo plaziacich sa po zemi ako hady. Blbosti sa medze nekladú, ako ukazuje Sharknado, ale pravdou je, že istú dávku originality to malo, ak to nebudete brať príliš vážne, tak sa aj pobavíte. Skrátka len pre otrlých priaznivcov béčkových filmov, ktorí by v tom mohli nájsť aj zaľúbenie. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Vskutku ještě mnohem debilnější a dost jiné, než jsem čekal. Nejvíc mne překvapilo, že se to bere vážně. Nebo se to tak alespoň tváří. Pokud se to vážně nebere, tak potom tak rafinovaně, že jsem si toho nevšiml. Opravdu těžké vyzdvihnout nějaké konkrétní věci. Ale pokud bych měl vybrat jednu věc, tak jsou to žraloci plovoucí asi v 30 cm vody, případně žralok, který se dostane pod auto stojící na, byť částečně zaplavené, silnici. A samozřejmě scéna, kdy žralok prokousne do střechy auta obrovskou díru, ale když naši "hrdinové" auto opouštějí, střecha je neporušená. Počasí se za stopáž filmu změní přibližně šest set padesátkrát, podobně jako hladina vody náhodně stoupá a klesá bez ohledu na fyzikální zákony, logiku a... vlastně cokoli. Člověk má pocit, že se asi 80% filmu odehrává v autě. Úžasné, asi desetiminutové intermezzo se záchranou dětí z autobusu, vedle kterého naši hrdinové stojí, ale děti v nesnázích nevidí, proto vyjedou na most a spustí se dolů, aby zjistili, jestli tam nějaké jsou. Žraloci plovoucí kolem autobusu ve vodě dosahující tak poloviny pneumatik, kteří deset minut trpělivě krouží kolem, a teprve když už jsou všechny děti zachráněny, začnou skákat na střechu autobusu. Házení bomb do tornád, která do sebe nasála půlku moře, ale helikoptéře nic neudělají. Magické stahování a roztahování vzdáleností. Magické přesouvání osob z místa na místo, kdy Fin drbne hummera do tornáda z nějaké horské zatáčky, ale v další scéně je dole ve městě na letišti. Jste si jistí, že stále nejste dostatečně navnazení?! 100% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se cítil v ulicích velkoměsta bezpečně. Stačilo totiž umět pouze hbitě prokličkovat mezi feťáky, loupežníky a přenašeči infekčních chorob. Jenže to ještě žraloci nepadali z nebe, nešplhali po laně a ani neskákali zavřeným oknem do místnosti. Nyní musím začít trénovat úderové techniky hasičákem a cílené máchání motorovou pilou. Já to dám. Jen mě mrzí, že tohle mohla být vynikající komedie, kdyby na konci trochu neztratila tempo a kdyby se nebála přiznat, že je komedií. Hrůzu a napětí to v sobě prostě nemá, ale srandy je v zatopeném L. A. hromada. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama