Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Recenze (287)

rigby 

všechny recenze uživatele

Komedie, lovestory, krimi, horor? Těžko říct. Docela jsem v tom měl zpočátku zmatek. Co je realita, co není skutečnost? Nakonec dal film vodítko a tak nebylo těžké dál rozlišovat. Zbyla hodně krvavá podívaná s velkou dávkou lítosti k hlavnímu hrdinovi, který si svým přirozeným kouzlem dokáže získat srdce diváka (a také svých obětí). Musím uznat, že i přes ten počáteční šok jsem po celou dobu seděl přišpendlen k obrazu a příběh i jeho zpracování se mi moc líbilo. Takže není ostudou dát čtyři hvězdičky. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Zábavné psycho s bonusem v podobě Gemmy. Ačkoliv je to splácaný horor, thriller, romantika a komedie - nějak to prostě funguje ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom ostatní vidí. Příběh o psychicky nemocným típkovi, kterej je výborně zahranej, ale jinak hromada shitu, která se na diváka od začátku valí. Ještě ty holky tam jsou pěkný :) ()

AnysekMel 

všechny recenze uživatele

Nestává se denně, že si z filmu o sériovym vrahovi odnesu pocit, že to byl vcelku roztomilý snímek, navíc v tomto filmu je obsaženo snad vše, co by divák u filmu hledal. Tragično, humor, romantika, spousty krve. Bohužel se tahle kombinace některým zdá jako patlanina, mně však lehkovážný způsob, kterým jsou atributy zakomponovány, přijde víc než ultraatraktivní. Asi je to tím, že jsem odkojena na Burtonovi. ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Dokonalá bizarnosť. Pripomenulo mi to Americké psycho, ale zábavnejšie a uvoľnenejšie. Záverečná "Happy song" vášmu spokojnému úsmevu nasadí korunku. Reynolds úspešne maskoval svoje neherectvo a psík a mačička tiež nemali chybu. Síce nejde o žiadne oscarové dielo, ale v žánri filmov, ktoré nazývam "známy herec si odskočil natočiť malý a lacný film, pretože mu akosi prestali chodiť ponuky na veľké filmy" patrí medzi špičku. ()

LencaN odpad!

všechny recenze uživatele

I přes chytlavou přehlídku známých herců velmi odpudivé po všech stránkách. S Dexterem se toto vůbec nedá porovnávat. Dexter měl vše promyšlené, měl vše do detailu promyšlené, vše do sebe zapadalo a jednal z nějakého důvodu. V případě Jerryho v růžových monterkách se jedná o pravý opak všeho zmíněného. Absolutně pitomé chování vedlejších postav, hrdina sám je psychicky nemocný, takže tam se to jaksi očekává, ale jednání policistů, celkový hladký průběh všeho, nepochopitelné nesmysly všude kam se podívám. Z kriminalistického hlediska na tom není nic přínosného. Jedině se mi líbilo, jak pes dělal 'dobro' a kocour 'zlo', těm to sedlo. Ale komu se dělá špatně, když se píchne do prstu, tak si vemte k sobě minimálně kyblík na obsah vašeho žaludku. Krev a porcování těl je to co připomíná Dextera, ale tady to bylo tak otřesně zpracované, že jsem film s bídou dokoukala. Celé to vyzařovalo jakousi divnost a zvrácenost. Ale kdo má silný žaludek. je dostatečně otrkaný a nebere si nijak, že nahlíží do hlavy roztomilého sériového vraha a má sarkasmus v žilách, tomu se to líbit bude. Já ten případ nejsem. Beru, že to bylo pojato s velkou nadsázkou (snad), ale stejně to byla nuda. ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Tak to se dost nepovedlo. Komedie dost slabá až trapná, thriller vlastně stejný propadák. Snaha o mix těchto dvou žánrů, zvláště z ukázek mě dost zaujala a Ryan je sympaťák, takže jsem očekával něco víc. Někdo se měl teda rozhodnout co chce vlastně točit. Ale oba žánry tady svým tupým stylem shazovali jeden druhého. Celkově snímek působí dost lacině a zbytečně komorně jakoby. Ryan se s tím popral jak mu jeho možnosti dovolují a s tím jsem byl asi vcelku spokojen. Ostatní ancábl je výrazně nesympatický. Prvek zneužívání v dětství je něco tak ohraného, samozřejmě to tak v životě chodí, ale způsobem jakým to bylo zde prezentované byl opět velmi odfláklý a laciný. Pokud máte pořád tendenci to vypnout, něco je špatně. Ale dodíval jsem to a už to nechci nikdy vidět, proč taky?! ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

Presně něco mezi 3 a 4* ale asi jsem od toho čekal trochu víc, takže se přikláním k těm třem. Každopádně je film svým způsobem originální a Reynolds zase skvělej. 68% ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla. Upřímně je škoda, že to bylo proložený vtipnýma scénama a z části to bylo hnaný do komedie. Bejt to celý směrovaný do temna a hororu, byla by to super myšlenka. A právě to, že to bylo mírněný do vtipu, tomu dost snížilo hodnocení. Ale i tak to bylo dost zajímavý. Za mě 3* a DOPORUČUJU PS: Doufám, že ohle někdo natočí v hororový verzi ()

Marlo 

všechny recenze uživatele

Opravdu bych nečekal že si u mě Ryan Reynolds někdy napraví reputaci po zmršeném G. Lenternovi. Ale stalo se a já mu ve stoje tleskám. Psychouše si zahrál náramně. Nápad velice dobrý, tím myslím dvě roviny pohledu na věc, tedy nenadrogovaného psychopata a normálního člověka...ta bad ass kočka mi teď asi nedá spát a psa pohodáře bych si vzal hnedka z fleku domů. Scénář se povedl a všem byl snad psán na tělo. Všechny postavy byli zahrány dobře a režie byla také tip top. Občas ale byla nějaká hluchá místa a to byla většinou ty vážného podání, která ano fungovala ale ke kontrastu s komediální rovinou mi dělala lehce problémy. Ale myslím že když na to přistoupíte nebude Vám to snad dělat takový problém. Také bych k tomu bral nějakou lepší hudbu. Ale to už ďoubám do jinak dobrého díla, které se mi sice nijak nevrylo do hlavy nějakou scénou, nevzpomenu si na něj asi za půl roku a víceméně nepřichází s něčím až tak novým, ale nějaký pátek budu o něm vyprávět a nabádat známí aby si ho sehnaly...a to se počítá. ()

teriktm 

všechny recenze uživatele

"to co mi říkaj ty hlasy z mojí hlavy" ... vtipně pojatý příběh člověka co není duševně v pořádku, musím říct, že ač u více jak poloviny usnu protože neudrží mojí pozornost a svým spůsobem mě přestanou zajímat tak tomuhle filmu se to podařilo, protože jsem byla zvědavá jak to dopadne. a o to jde přece ne ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol veru pekne chorý film. Avšak klobúk dole pred Ryanom, zahral to fakt super - to sa nedá poprieť. Na druhej strane však mal tento film aj nejaký ten odkaz. Teda aspoň ja som si z toho vedel niečo zobrať. Ale aj tak to bol chorý film. A dosť ma podráždil aj ten "ježiš" na konci. ()

Johgas odpad!

všechny recenze uživatele

Schizofrenik přestane brát prášky a začne se chovat podivně. Umí to s nožem a sekáčkem. Příliš podobné událostem i u nás, k smíchu to není. Chápu filmy typu Psycho nebo Bostonský škrtič, ale pojmout to s humorem, jako že vo nic nejde?? Tohle fakt ne, já se na to s nadhledem dívat nedokážu. ()

Bluesun 

všechny recenze uživatele

Parádní biják a adept na film roku. Pokud Vám nevadí krev a barvičky a sluníčko a motýlci, tak rozhodně doporučuju vidět. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Celkem návodná veselá studie milého psychopatického vraha o tom, že se zase až tak moc neděje, i když zrovna rozřezává svojí potenciální milenku pilkou na železo. Ryan Reynolds perfektní jako vždy, tady dokonce několikanásobně - kočku, psa i další mluvící havěť si vystřihl k hlavní roli jen tak bokem levou zadní. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Poznáte to. Preberiete sa vykalený po výdatnej noci, keď svetové zásoby Jagermeisteru výrazne poklesli, vysmiaty a spokojný. Pustíte si nejaký film, na ktorý sa bude jak také teliatko sa pozerať, nech Vám ten priblblý úsmev na tvári, ktorý tam zamrzol o štvrtej v noci len tak nezmizne. Ideálne nejaká trapácka komédia, kde sú rozprávajúce zvery, ako trailer napovedá a jednotliví predstavitelia sa už v takých aj prezentovali. Film začne, a Váš úsmev je rovnako hlúpy ako ten Reynoldsov, tešíte sa, že nemusíte až toľko premýšľať, že mačka celkom fuckuje svojho pána a všetko ide tak ako ste očakával, skrátka nič náročné, nech sa mozog veľmi netrápi. A zrazu jéééb, rozbité čelné sklo s nejakým losom vo vnútri auta, vo filme nastal zlom a moja opica odišla spolu s tým losom. Vtiahol ma dej i príbeh. Podané možno detsky naivne, no psychologicky je to surové a celkom silné. Prebralo ma to z mojej lenivej letargie a naštartovalo celkom závity. Dostal som od toho filmu čo som potreboval, aj keď úplne inak ako som chcel. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Tohle je nevěřitelné panoptikum co mi připomíná knížku Americké Psycho. Převládá růžová a krvavě červená barva, nu jak by taky ne. Nejdříve se někoho zapíchne, pak strčí do ledničky a pak s tím tráví láskyplné večery. Bizardní nářez. ()

Reklama

Reklama