Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Recenze (287)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Komedie? Ani snad ne, zasmál jsem se tak 5x. Krimi? Taky ne, není v tom nic napínavýho. Thriller? Ani omylem. Je to takovej kočkopes o psychoušovi, kterej ví, že je psychouš (ví to i všichni kolem), ale nemyslí si, že je až TAKOVEJ psychouš. Celkově nic extra, ale zas béčko to není. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Dávejte si bacha na lidi, co slyší hlasy. Chvílemi se to tváří jako skvělá černá - hodně černá - komedie, ale razantnějšího humoru je tam tak málo, že je to mnohem více spíše psychologické drama. Já takovou drasťárnu nečekal a byl jsem příjemně překvapen jakého novodobého Psycha se mi dostalo. Člověk koupí (resp. stáhne) film, kde hraje Džema, aby se pokochal jejím hereckým talentem (resp. tělem) a pak nestíhá valit bulvy, jak tam ta nebohá Džema dopadla. Překvapil mě i Rájen Rejnolds, o kterém každý tvrdí, jaký je to neherec - no já nevím... já mu roli magora sežral důkladně a ještě mě dokázal pobavit. Je to děsivé až hanba a můžu říct, že ani Psycho ve mně nezanechalo takovou stopu hrůzy z vyšinutých spoluobčanů jako tohle. Člověk aby se pořád bal, co to žije kolem nás za lidi. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno - očekával jsem komediální žánr, avšak místo toho jsem obdržel psycho žánr, v němž jsem ani závan komediálního žánru nezaregistroval,...po pravdě řečeno. Možná, že snad dvakrát či nanejvýš třikrát to bylo nepatrně úsměvné, přesto celý film ( kromě dle mého úhlu pohledu nesympatického začátku plného tancování ) na mě to působí jako psycho thriller s hororovými prvky, jenž přerušují mluvící zvířata. ()

Mike24 

všechny recenze uživatele

Po vzhliadnutí traileru som sa tešil na super komédiu s obľúbeným Ryanom Reynoldsom. No po vzhliadnutí filmu som bol rád, že to skončilo. Bolo to riadne riadne psycho :-O ()

avalonek 

všechny recenze uživatele

Dobrý náhled do bláznovo hlavy.Bláznů je spousty,ale co si myslí,ví jen málo kdo z nás,a tento film nám to trošku přiblížil.Vcelku příjemná podívaná.S vtipnýmy dialogy a bláznivým dějem.. ()

gatuso 

všechny recenze uživatele

Namet jiste zajimavy, uprostred filmu se to trochu zadrhavalo, scenarista si mohl vic pohrat s detailama, priostrit, mene patetismu. Ale jinak dobry. ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Cely film divak caka na pointu a nedocka sa jej ani ked sa na scene objavi necakane sam Jezis Kristus. Pozeratelne, ale absolutne nezmyselne. ()

Lacro 

všechny recenze uživatele

Náhled do psycho života našeho milého vrahouna Jerryho a musím říct, že to bylo vážně krásné pokoukáníčko, páč jsem hltal každou minutku z toho. Ryanovi toto sedlo jako prdel na hrnec a za mě velký palec hore. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Já bohužel nesdilim nadšení ostatních. Spíše se divím, že se k tomuhle nechal Ryan upsat, protože jako herce ho mám fakt ráda. Jestli se mělo jednat o černý humor, tak jsem to nejspíš nepochopila. Utvrdilo se mi tu však jediné - Anna Kendrick je fakt skareda a nechápu, jak ji někdo může neustále obsazovat do top50 nejkrásnějších žen světa. Hvězdička za Ryana a druhá za závěrečný taneček. ()

She_Screams 

všechny recenze uživatele

Záležitost, která mě velmi iritovala pocitem, jaká je to kravina. Zároveň celkem zajímavé dílo, na které nikdy nezapomenu, včetně obtížného žánrového zařazení. ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Absolutní námrd! Nechápu, že mi tenhle film doteď unikal...Ze začátku jako vystřiženýho z průměrný romantický komedie se film přehoupne do černohumorný-hořký-krimikomedie, kde se hláškama, vnitřnostma, krví a jinýma tekutinama nešetří a kde se božsky snoubí realita, kterou vidí mentálně zdraví jedinci a realita, kterou si v hlavě vytvoří člověk co vysadí prášky na doporučení mluvící hlavy a extrémně božího kocoura...Hláškující zvířátka ve filmech mě vždycky dostanou. <3 ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Ta kočka je super. 😄 Děsivé scény, v podání komedie. No tohle je síla. 😀 Ani nevím, jestli to je thriller a horor, nebo jen úplná ujetá blbost. 🤔😀 Herecké výkony dobré. Poznámka: Holky jsou sexy, a ty scény s hlavou, to je síla. Film se docela vleče, ale stejně každý už ví, jak to dopadne. Poznámka: Docela děsivé bydlení. Hvězdiček 3 ()

haruna 

všechny recenze uživatele

Další příklad nedostatečně doceněného nápadu. Je zde krásně vidět vnímání reality nemocným člověkem a navíc humorně podané. Nepamatuji, že bych se někdy tak pobavila u filmu s vraždícím šílencem. No a ten závěr, to byla ta třešnička na dortu. ()

Gagin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vůbec nebavilo i přes zajímavý námět. Nemám rád tyhle "jiný" filmy a bohužel nepomohlo ani slušné obsazení oblíbenými herci. ()

awerto 

všechny recenze uživatele

Krom zaverecnych titulku, slabina. Nejvetsi slabina Ryan Reynolds... Skoda nevydareneho castingu. Holky v pohode, chlapska cast bez zivota. Nejvetsi vahu kocka a pes. Černá komedie, na mě nedostatecne černá, vtipná, originální a zajímavá čímkoli jiným, než silným holcicim a zvyrecim castingem. ()

Chiaky 

všechny recenze uživatele

''It's a sweeter happy song we'll sing all night long. Lay your problems on the floor, clap your hands and sing once more'' Jerry, it's fine...you are not alone anymore. Jednoduše paráda, miluju Jerryho a svým způsobem mi málem ukápla slza jak mi ho bylo líto. Parádní komedie, psycho a k to mu ještě vidíte do hloubky co se takovému týpkovi honí v hlavě. It's ok Jerry.. ()

Reklama

Reklama