Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Recenze (287)

evanka 

všechny recenze uživatele

Originální horor/komedie, nad kterou není třeba moc přemýšlet ani v ní hledat logiku. Takové odlehčené Americké psycho. Pohled na svět očima vraždícího schizofrenika byl krásný, čistý a mile barevný. Ukázka reality z druhé strany pak už vypadala docela neutěšeně. Vizuál moc pěkný a dobře se na to dívá. Ryan v růžových montérkách a nevinným výrazem ve tváři baví. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Bizarní snímek, který se z nevinně vypadající romantické komedie promění v až nečekané šílenství. Díval jsem se hlavně kvůli Gemmě Arterton a Anně Kendrick, ale nakonec byl zajímavější Ryan Reynolds a jeho vývoj od hodného kolegy k zvrácenému maniakovi. Nicméně humor to byl černý snad až moc, je to hodně otázka vkusu a nějakých jeho mantinelů. Zůstanu tentokrát u tří hvězd, protože dojmy z toho mám spíše smíšené a znova si film rozhodně nepustím. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Na černou komedii je to málo komediální, na kriminálku málo kriminální a na thriller málo mrazivé. Je to prostě ten typ filmu, kde se úplně nepoveden skloubit žánry. Přitom nápad to byl docela dobrý. Je fakt, že když kecala kočka a pes, bylo to docela vtipné a nevím, jestli jsem si toho předtím nevšiml nebo je to jen tady, ale Ryan vypadl fakt jako pomalejší blbeček. A ten naprosto šílenej konec..! Od pí. Satrapiové jsem čekal teda mnohem víc. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Za hláškujícího kocoura mám skoro chuť dát o hvězdu víc, ale velmi svěží černohumorný film si to kvůli bohužel trapnýmu gumákovi Reynoldsovi nezaslouží. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Dafuq did I just watch? Brutálně jedlá úchylárna. Nečekal jsem od toho vůbec nic a dostal jsem spleť žánrů v jednom filmu. Psychopřiteplalej Ryan v růžových monterkách má velkej problém. Moc si neuklízí, natož po svých mazlíčccích a občas,ale fakt jen občas si schová uřezanou hlavu do lednice. Konečně dostává prostor hláška :" nechtěně jsem na ni spadl s nožem v ruce a když jsem se chtěl omluvit, tak jsem jí ještě desetkrát bodl". Videoklip na konec jako bonus. 80% P.S: Mr.Whiskas je výbornej ! "Pusť mě ty zmrde, nebo Ti naseru do ruky" :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

v poslední době mě asi přitahují podobné bizarní, absurdní a úchylné filmy o vyšinutých lidech. Tento do této kategorie zapadá a nemůžu říct, že by mě tato černočerná komedie nebavila. Je to vlastně o tom, jak si pejsek s kočičkou stvořili sériového vraha. Navíc mi umožnila pohlédnout do nitra labilních lidí, jak u nich nejspíš fungují prášky. Po zralé úvaze nakonec dávám 4 hvězdičky, protože si myslím, že pozornost širšího okruhu diváků by si mohla zasloužit pro své originální pojetí. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Milá a neuvěřitelně pohodová romantická komedie pro malé i velké. Děti si užijí roztomilá mluvící zvířátka (příklad za všechny je kočička s kultivovaným britským přízvukem a mluvou), dospělí zase mladé, usměvavé herce a tradiční romantické poblouznění mysli a s ním spojenou lásku, pro kterou člověk úplně ztratí hlavu. Nebo tak nějak. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

No tak divnější film jsem už dlouho neviděl. Nicméně Ryan Reynolds jako sběratel hlav celkem bavil. Film bych rozdělil do takových tří fází. První třetina filmu byla samozřejmě taková rozjížděcí, vůbec jsem nevěděl kam to celkově bude všechno směřovat. Zhruba v půlce to chvilku vypadalo, že z toho bude šťastná, romantická story. No a závěrečná část už byla celkem nářez, až mi z toho stála hlava kolem, což je docela trefné přirovnání vzhledem k obsahu ledničky hlavního hrdiny. V tom obsahu se vyskytovaly hlavové údy dvou sympatických hereček, které zpříjemňovaly sledování. Rozhodně to byl zajímavý film, ale řadím do takového průměru v mém sledovacím žebříčku. Chvílemi to bylo fakt zvláštní, jistěže někteří fajnšmekři tohle cení. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick v hlavných úlohách - od toho som si naozaj mnoho sľuboval. Trochu mi nebolo jasné ako chcú v takomto námete skombinovať trojicu žánrov komédia-thriller-dráma, ale na to aká v tom bola psychologická zápletka by určite bolo vhodnejšie niektoré absurdné prvky komédie vypustiť (alebo to spraviť nejakým iným spôsobom). Spočiatku som si myslel, že to bude ďalšia tupá "rozprávka" o hovoriacich zvieratkách, ale potom sa to odrazilo aj do iných sfér. Námetovo to bolo naozaj sľubné, herecké obsadenie rovnako, ale konečný výsledok je viacmenej niekde na hranici priemeru. Škoda, ako drama-thriller by to u mňa získalo určite väčšiu priazeň. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tohle mi tedy vůbec nesedlo. Hodně divný žánrový mix. Měl jsem pocit, že být to o stupeň vážnější nebo naopak teatrálnější, tak OK. Ale tohle bylo dost divoké. Nicméně ta premisa docela zábavná. [spoiler]Myslím tím, že svět okolo něj je naprosto normální, jenom on je magor a větěina filmu je fantastktní jeho očima. S trochou štěstí z toho mohl být další The Guest[/spoiler]Gemmě to tam moc neseklo, byla jak po plastice nebo dětěch, co vyjde nastejno. Když to minete, vůbec nic se nestane. 5/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zajímavej námět,děsivej pohled do nitra šílence,solidně zahranej.Jenže pro mě dost neživotný,a konec?Nevim,nějak mě to nebralo.40%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Voices je taková opravdu sympatická, růžová hororová komedie, která potěší svým roztomilým napádem s mluvícími zvířaty ale také vysokým stupněm brutality a dramatických scén, takže si každý v podstatě najde to svoje. Film hýří vtipnými dialogy a humorem, který přichází hlavně ze strany zvířat. Navíc Ryan Reynolds je v roli roztomilého blázna úplně k sežrání a sympatičtější obličej snad ani nemohla Satrapi zvolit. Divím se, že něco takového natočila žena. Až v závěrečných titulkách se objevil takový ten závan přívětivého estrogenu. Po projekci přišly hodně smíšené pocity, ale vesměs jsem si film užila na té pozitivní vlně. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky a vlastně vůbec jakkoli vážně nic objevného, ale pěkně to utíká, o fóry nouze není a přece jen komedií o masových vrazích není mnoho, natož aby ho hrál Reynolds. Takže za mě v rámci žánru spokojenost a mluvící hlavy v ledničce špička. 70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tohle je ujetý, morbidní a hlavně zábavný. I když na to pravděpodobně nenarazíte, pokud mezi vaše oblíbence nepatří Ryan Reynolds nebo Anna Kendricka a jelikož mám oba vcelku v oblibě, tak jsem si to nemohl nechat ujít. Bavil jsem se, Bosco a Whiskers skutečně hlásí a celý film příjemně uteče. Barvičky a morbidní humor k sobě pasuje a závěrečná titulková píseň je chytlavá. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Že je člověk schopen opravdu velkých zvěrstev a humusáren a navíc je obdařen nadáním dávat tomu různá "logická" odůvodnění, to je smutná realita. Ale proč o tom točit filmy, resp. proč se na ně dívat? Existence podobných filmů se dá vysvětlit pouze tak, že je na světě dostatek latentních psychopatů, nebo cynických jedinců, kteří se rádi potulují na odvrácené straně lidství a jsou ochotni za takovou podívanou zaplatit a ještě ji pochválit. To je děsivější představa, než že potkám magora, který vysadil prášky a zabíjel lidi s odůvodněním, že mu to poradily hlasy. Není to vtipné, originální, vkusné, zajímavé...nemá to přesah a pointu...pro mě zbytečný film. Subjektivně odpad! Pokud bych se chtěl pokusit o objektivní kritiku, pochválím skvělou kameru, dobrou režii a asi dva povedené momenty. Možná by to vydalo na 1 a půl *. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto šokována hereckým výkonem Ryana Reynoldse, který mě tentokrát totálně uzemnil svým talentem. Jako Jerry naprosto roztomilý a úžasný, kdo by čekal, že se z něho vyklube naprostý šílenec? Od začátku filmu jsem ho žrala každým coulem čím dál víc, nedokázala jsem odtrhnout oči ani na chvíli. Jsem uchvácená jakým stylem Marjane Satrapi dokázala přenést na plátno natolik psychotický obraz, že jsem se přímo sžila s dějem a ve finále mi bylo Jerryho dokonce až líto, že své schizofrenii sice dokázal čelit, ale že nebylo v jeho silách ji překonat. ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

U tohohle snímku jsem se v kině dost dobře pobavila. Neříkám, že bych ho nutně potřebovala vidět znovu, ale jako nenáročná zábava je vcelku deální. Odlehčený humor s přiměřenou dávkou zvrácenosti, Ryan Reynolds je tu (snad poprvé) více než koukatelný a celý ten bizarní háv je koneckonců tak nějak roztomilý. Jo, a ta skladba u závěrečných titulků mi hrála v hlavě ještě dlouho. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Super Reynolds a roztomiloucky mazlicci, par vtipu se povedlo..jinak tenhle snimek nema nic co by nabidl..bohuzel..ale uplnej provar to nebyl..bavilo to takze 3/5 ! kocour byl dobrej..taky ho mam doma a mluvi na me! PS: Takhle melo mrdat deadpoolovi..presne jako v komiksu! ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl špatnej film s Ryanem Reynoldsem, protože tomu chlapovi sedne snad každá role.. tohle míchání žánrů sice většinou nemam rád, ale co se týče Hlasů, tak si myslim že to vyšlo skvěle.. Jerry je ukázkovej podivín a psychopat a tohle vlastně byla ,,sonda" do jeho duše a jeho kocour je pěknej parchant.. ()

Reklama

Reklama