Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Recenze (287)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svěží, komediální náhled do duše jednoho, milého masového vraha. Hlavní devízou filmu je, jak se na věc dívá očima samotného zabijáka, při čemž není jeho chování zase tak nepochopitelné. No řekněte! Kdo by pro svého chlupatého miláčka neudělal daleko horší věci, než je zabití pár cizích lidí ;-)!? ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film byl něco mezi komedií a hororem , bohužel ani v jednom nebyl tak úplně dotažený a člověk se ani nebál , ani nebyl napjatý a ani se nenasmál . Je to škoda , protože film jinak nebyl vůbec špatný a i myšlenka filmu byla zajímavá , nahlédnout někomu psychicky narušenému do hlavy aneb , jak to vidí on bylo celkem zajímavé , jen to chtělo jít trochu do hloubky , možná tomu úplně odebrat žánr komedie , který stejně za moc nestál a mohl z toho být skutečně dobrý film . ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Toto mrazivé drama s prvky černé komedie vám umožní nahlédnout do duše člověka, který není úplně v pořádku. Nejen že Jerry (hlavní hrdina a Ryan Reynolds v jedné osobě) slyší hlasy svého psa, kočky a svých padlích obětí, ale dokonce vidí věci jako malovaný obrázek. Kamera vám potom občas umožní vidět skutečně reálný pohled na věc a v tu chvíli pochopíte, že když je jednou někdo nemocný, tak se prostě k věcem které se nám můžou příčit staví úplně jinak. Forma, jakou je snímek natočen, pak už jen umocňuje ponurou a zároveň smutnou atmosféru, která se vás bude držet až do konce. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Pre mňa mierne sklamanie, prameniace však z čisto mojich subjektívnych očakávaní/preferencií. Film je totiž skôr thriller (miestami dokonca dosť depresívne ladený), než komédia. Čo je - pre mňa - trochu škoda. Čakal som viac humoru/hlášok, menej gore/psycho/thriller-vecí a tiež menej predvídateľný dej. Herecky nemám čo vytknúť. Gemma a Anna sú roztomilé, Reynolds správny magor. A pán Whiskers a Bosco suverénne vládnu. Škoda, že sa celý film neniesol viac v komediálnejšej rovine. Ten námet si to vyslovene pýtal. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Teda Ryane, ty jsi hvězda, zahrát takovýho mentála je luxus, hlavně ta scéna SPOILER kde upadne na holku nechtěně kudlou a pak ještě 7x, fakt jak z cikánskýho vtipku KONEC SPOILERU Anna byla zas taková ta roztomilá naivka, co ho tam prostě potřebuje ale nakonec narazí...doslova :D jako ano herecky bezva zahrané, ale děj byl takový trošku utahaný, proto ty 3 hvězdy. Trošku škoda ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobrá psychošina. A ešte aj so skvelým obsadením, ktoré mi úplne sadlo. Proste keď ste raz blázon a máte vlastný svet, nebehajte s nožom po lese. Alebo nepočúvajte, čo vám našepkáva kocúr. Škoda druhej polovice filmu, kedy to čaro z nástupu prvej polky pomaly vyprchalo a stratilo to na údernosti a momente prekvapenia. Záverečný song a choroška vás ale donútia dopozerať to do konca. 4 z 5 ()

Dado 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase mi občas vŕta v hlave, či nie som na niektoré filmy zbytočne prísny. V prípade The Voices však nedokážem vytiahnuť hodnotenie vyššie, ani keby som z úcty ku skvelému kastingu akokoľvek chcel. Ten je totiž jednou z mála svetlých chvíľ, na ktoré som pri sledovaní filmu narazil. Snaha tu nepochybne bola, no výsledný produkt ako komédia príliš nefunguje a ako thriller už vôbec nie. Navonok hlúpy český názov to vystihuje asi najlepšie - je to sonda do mysle magora a ja v nej nedokážem nájsť nič, čo by stálo za úvahu nad jej opakovaným absolvovaním. (45%) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Divný film, o ktorom neviem čo si myslieť. Jerry to očividne nemá v hlave pohromade a nezvláda situáciu. Film ponúka zaujímavé momenty ako rozhovori so zvieratami. Pohľad na kočky Gemmu a Annu alebo pár vtipných momentov. Ale keď to skončí. Tak vás napadne iba jedno: To bola teda riadna chujovina. Niektorí budú ochkať aký je to originálny film, oní sa budú rozčulovať, že to je totálna pičovina. Ja rozmýšlam čo režisérka nie je väčšie mešuge ako sám Jerry. Dávam neutrálne hodnotenie 3*. Na toto si musí každý urobiť názor sám. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Velmi roztomilá úchylnost! Od romantiky k černohumorné morbidní taškařici. Ona i ta mluvící zvířátka ještě působí roztomile, i když, pravda, kočka je poněkud cynická - ale pak se to v mžiku zvrtne a změna žánru je opravdu razantní. Proto mě trochu mrzí, že nestačí jen zaplnit lednici, chtělo by to ještě nakonec přihodit nějaký nový nápad - anebo jen do role Jerryho obsadit někoho, kdo umí hrát? ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ujetinou Hlasy tedy rozhodně jsou. Barevnou a křiklavou jak omalovánky, ale uvnitř temnou jak ta nejhlubší díra u Hanušovic. Rozhodně se jedná o film, který vybočuje z řady, ale zároveň je stále žánrový a tak trochu "moc" divný. Alespoň pro diváka, který se nevyžívá u hororových klišé. Rozhodně nelituji, nato abyste Hlasy mávnutím ruky zatratili a minuli se jedná o příliš zajímavý mišmaš. 65 % ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už ledacos, ale mix romantické komedie a mrazivého hororu ještě ne. A i kdybych si ho někdy představil, takhle bych ho určitě nevymyslel. Marjane Satrapi natočila rozpustile absurdní film, který by měl být zoufale nesoudržný slepenec. Kupodivu působí naprosto přirozeně a příjemně. Vzdáleně by se dal přirovnat ke snímku Lars a jeho vážná známost. Jen úchylka hlavního hrdiny je krapet temnější a on i navzdory tomu větší sympaťák. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Sladký Ryanek v růžové kombinéze, který by na první pohled neublížil, ani mouše, ale bacha trochu kouše. Nejlepší byl mluvící kocour, který byl takový ďábel a napovídal mu samé negativní a do pekla volajícící věci. Zatím, co mluvící pesan byl takový anděl, který se snažil být opakem, ale ten kocour jel hrozný bomby. Dávám 70% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailery jsem si nemohl vynachválit a dost jsem se na The Voices těšil, hlavně protože Ryan Reynolds umí hrát a v malých filmech je lepší, než předražených blockbusterech. Taky mě sedlo jak to režisérka Marjane Satrapi pojala. Takové to pojetí jsme tady nejspíše ještě neměly. Dost se mi líbilo jak si režisérka hraje s barvy(hodně růžové a červené), jak dělá kýčovité scény s muzikálovou lehkostí. Způsob jakým vnímáme hrdinu a jeho svět a taky černý humor. Velmi se jí povedlo, udržet film na hranici černé komedie a psychologického thrilleru. Přesto nejvíce musím ocenit způsob jak je nám prezentovaný hlavní hrdina. Je to sympaťák, trošku podivín a snílek, ale kdo v dnešní době není a pak je tu jeho temná stránka, která ráda zkracuje ženy o hlavu. Režisérce se povedlo vzbudit ve mně soucit s takovýmto člověkem, který by prostě byl rád dobrý člověkem, ale vždycky prohraje se svojí soudností. Reynolds je tady perfektní, protože bravurně zvládá zahrát sympaťáka, tak i psychicky labilního člověka, který si rád povídá se svým psem a kočkou. Navíc dává do své role tolik emocí, že to není typický magor jaký vidíme v jiných filmech. Gemma Arterton je tady hodně dobrá a rozhodně využívá svůj komediální talent. Anna Kendrick je opět překrásná a tady jí ta role naprosto sedla. Hodně moc se mi líbily scény, když si hlavní hrdina povídá s hlavy, se zvířaty nebo si představuje realitu, kde jsou andělé a poletující motýlci kolem. Krásnou tečkou na závěr byly titulky s pěkně veselou písničkou. The Voices je pěkně ujeta černá komedie s prvky psycho thrilleru, který mě stejně dobře pobavil jako znechutil. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Skvělý psycho Ryan Reynolds v originální černý komedii co mě udržela celou svou délku. Velký plus filmu není jen Ryan, ale taky kočka se psem a "jejich" kecy no a taky brutalita (nebudu sem psát co konkrétně protože by to byl spoiler) , která mě překvapila. Za mě výborná oddechovka. 80% ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak Ryan je skvělej a tady to jen potvrzuje. Gemma je moje oblíbenkyně a i když trochu přibrala, tak jí to vážně sekne. Celkově film nečekaný, mrazivý, vtipný a smutný zároveň. Závěrečné titulky už jsou jen pomyslný bonbónek :-D ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Geniální šílenost. Jestli se Reynolds takhle zahřívá na roli Deadpoola, tak mu to jen schvaluji. Ale nejenže on ve své roli válí, nesmím opomenout zbytek herecké sestavy včetně sexy dvojice Arterton / Kedrick (když se člověk podívá na ty dva rozkošný ksichtíky, Reynoldsově postavě náhle porozumí... taky bych si je nechal). ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Kočky...jak asi myslí kočky? Jaký je jejich osobnostní profil? Dle mého, jsou to pěkné kurvy a všechno mají u prdele. Jinak zvláštně ujetým způsobem nakombinované psychodrama s černou komedií, jejíž výsledek působí celkem sympaticky, mentálně a vtipně. Mrzí mě 2 věci. První je, že začátek byl trochu prázdný, nemělo to takový drájv jako zbytek filmu a druhá věc...vole proč zabil Annu :'( Hh, pořídím si asi kočku, mám totiž rád svině! ()

Reklama

Reklama