Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nepripadalo mi to ani ako komédia, ani ako čierna komédia. (Možno niekomu stačí na zaškatuľkovanie do tohto žánru "hovoriaci" pes a mačka. Ktovie.) Dostala ma ale magorova psychoterapeutka, ktorá sa ho neustále pýtala či berie lieky a z jeho vyhýbavých odpovedí nevyvodzovala žiadne dôsledky. Žiarivý príklad snaživého zamestnanca. :-) Okrem tohto momentu, ktorý sa nerozvinul ani v očakávanú satiru, som mal neustále dojem plytkosti a povrchnosti a totálne mi uniklo čo autorku k nakrúteniu tejto pofidérnej historky vôbec motivovalo. Za Reynoldsov skvelý výkon ale udeľujem pomerne vysoké hodnotenie. (30.12.2016) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po nějaké době stáhl a pustil něco o čemž jsem nevěděl vůbec nic. No a dost jsem teda zíral! Nejprve mne ohromilo hvězdné obsazení v čele s charismatickou trojicí mých oblíbených herců (Reynolds, KendrickGemma). Ihned jsem začal hádat, jakým směrem se asi bude děj ubírat, ale černá krvavá komedie se na mém seznamu asi vůbec nevyskytovala. Hlavní myšlenkou filmu je totiž úhel pohledu, kdy náš mírně narušený hlavní hrdina vidí svět až příliš růžově a přestože se snaží být hodný, něco se zvrtne a již pro něj není návratu. Výraznou roli v klíčových momentech tvoří jeho domácí mazlíčci, kdy mu jako dva strážní andělé napovídají co má udělat. Film vám určitě doporučuji. Jednak jsem ještě neviděl nic podobného, ale hlavně je to velice vtipný a nápaditý thriller, který zcela jistě neskončí jak byste očekávali. 79% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Johanka z Arku je slýchávala a teď je slyší i Jerry Hickfang. Průměrnej chlapík z americkýho zapadákova, kterej nechce nic víc, než bejt prostě dobrej chlap. A je fuk, jak moc se mu to daří, protože holky kvůli němu doslova ztrácej hlavu už po první schůzce. Pokud máte rádi třeskutě černý humor, neuděláte chybu. Voices jsou na jednu stranu pekelně černá komedie, ale na druhou stranu můžete vidět i znepokojující thriller nahlížející do mysli schizofrenního magora, kterej s váma může dělat i v práci, jenže je tak nevýraznej, že jste si ho za ty roky prostě nevšimli. Jak budete film vnímat, záleží na konkrétním rozpoložení mysli v době projekce. Já každopádně oceňuju nadhled, kopec pestrejch růžovejch i jinak okatě barevnejch záběrů a Marjane Satrapi, že dala Gemmě Arterton konečně příležitost ukázat, že její herecký talent není omezenej výstřihem, ale naopak, že tahle herečka umí, narozdíl od mnoha jiných žen, používat i hlavu. Moje hlasy jásají, a při druhé projekci se tetelily ještě víc, dokonce se přestaly překřikovat, zda se jim to víc líbí nebo nelíbí, a už se spíš shodnou, že je to bomba. Atmosférou mi tenhle filmeček dost silně připomíná neméně roztomilé Drool. 70% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle si říkalo o ještě větší porci bizáru, o ještě více náhledů do vypsychlé mysli hlavního hrdiny a hlavně v hlavní roli někoho, kdo umí hrát a ne se jenom tvářit buď umučeně anebo dementně... Takhle je z toho trošku více černá komedie s pár uřezanými hlavičkami a naprosto stupidním závěrečným songem. Škoda, ale kocour byl badass :-) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Jerry nie je žiadny rebel. Chce byť až zúfalo normálny. Má prácu. Býva vo vlastnom dome. V ňom psa aj mačku. Žiadne hogo-fogo, normálna stredostavovská idyla. Ako veľa Američanov, aj on svoje duševné problémy rieši s psychiatričkou. K dokonalému zapadnutiu do malomestského kolektívu mu chýba už len partnerka. Zaľúbi sa teda do kolegyne z práce, s ktorou je šéfom poverený zrobiť diskotéku. Zatrsá si ňou na nej, pozve ju na rande. Lenže je tu jeden problém. Jerry o ňom vie a chce ho fešande neskôr aj povedať. No nestihne to. Nepapá totiž lieky na hlavu predpísané pani doktorkou. Pretože v jeho excitovanom, psychotickom stave sa nachádza oveľa zaujímavejší svet, než je nudná, ubíjajúca všedno-všedná rutina. Rôzne hlasy mu v tomto ružovom svete zároveň zabezpečujú bohatý spoločenský život. A Jerry si ho ešte spestrí. Pomerne vydarená čierna komédia, ukazujúca na hrdinovom príklade vnútorný svet istej skupiny ľudí s psychickými problémami, ktorá má problém s akoukoľvek terapiou. Vo svojom vyšinutom stave sa totiž cítia subjektívne tak fantasticky, že žiadna tabletka ani terapia pre nich nepredstavuje nič, po čom by akokoľvek túžili. Strácajúce body súvisia s malou dotiahnutosťou nápadu spočívajúceho v rozdiele medzi vyfantazírovaným a skutočným svetom. 70% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)

Reklama

Reklama