Reklama

Reklama

Tak neváhej a toč - ještě jednou speciál!

(pořad)

Obsahy(1)

Eduard Hrubeš opět nabízí gejzír humoru v podobě úsměvných klipů, zábavných historek a nečekaných výkonů ve speciálním vydání zábavného pořadu k 60. výročí vysílání televize. Poprvé se pořad na obrazovkách ČT objevil 4. září 1995 pod názvem Neváhej a toč!. Patřil k nejoblíbenějším zábavným formátům českotelevizní historie. Vysílal se pravidelně každý týden až do roku 2007. Za 12 let bylo odvysíláno přes 450 dílů, ve kterých soutěžili diváci se svými vtipnými domácími videi. V sobotních večerech jsme pak divákům nabídli 40 speciálních vydání s herci, zpěváky a dalšími populárními osobnostmi.
Ve speciálním vydání k 60. výročí začátku vysílání televize budou k vidění nejen oblíbené série úsměvných klipů, ale rovněž zábavná vystoupení hostů moderátora Eduarda Hrubeše. Postupně se představí osobnosti, které v pořadu v minulosti účinkovaly a zároveň byly tvářemi jiných úspěšných zábavných pořadů ostravského studia České televize. Diváci uvidí zpěvačku a tvář Divadélka pod věží Marii Rottrovou, herce a moderátora soutěžního pořadu Hodina pravdy Petra Svobodu, účastníky první řady StarDance a moderátory Galashow s latinou Jolanu Voldánovou s Romanem Vojtkem a rovněž sportovní redaktory Vojtěcha Bernatského a Petra Svěceného, kteří se projevili také jako svérázní baviči a moderátoři v pořadu Guinnesův svět rekordů a kuriozit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak neváhej a toč" bola televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na našich obrazovkách mnoho. Nebolo to nič originálne, ale sem tam sa na to dalo pozrieť. Len tak zabiť čas. Občas sa tam mihli aj celkom podarené zábery. Lenže to ako toto moderoval Eduard Hrubeš bolo niečo otrasné. Definitívnou bodkou za týmto projektom českej verejnoprávnej televízie je hodinová relácia "Tak neváhej a toč - jěště jednou speciál!". To bol posledný klinec do truhly. Absolútny odpad! ()

otík 

všechny recenze uživatele

K 60tinám ČT natočil Eda Hrubeš ještě jeden speciál svého pořadu Neváhej a toč. Pozval si jako hosty účastníky Star Dance Jolanu Voldánovou a Romana Vojtka, průvodce Hodiny pravdy Petra Svobodu, autory pořadu Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit Petra Svěceného a Vojtěcha Bernatského a průvodkyni Divadélka pod věží Marušku Rottrovou. Pořad je samozřejmě postaven na vtipných i méně podařených domácích videí a povídání hostů, kteří vzpomínají, co prožili při moderování svých pořadů. Solidní vydání zábavného pořadu k výročí ČT. ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Naramna bzunda koukat na home videa dvou pablbu, co spadnou na rit, jak hnusný mimino zvatla a dvě kočky se perou a to všechno za doprovodu nesnesitelnejch pazvuku... Hrubeš je silně nevtipnej a hosti jakbysmet. Tohle mohlo bavit v devadesatkach, když tu nebyl internet, ale dneska to má hodnotu pouzityho hajzl papíru... ()

Reklama

Reklama