Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní tým žoldáků je najat na tajné operace hluboko uvnitř bývalého Sovětského svazu. Jejich posláním je dostat se k podzemní laboratoři a zajistit vzorky geneticky modifikovaných lidských a mimozemských hybridů. Začne boj s ozbrojenou domobranou, stejně jako s temným a hrozivým stvořením. Šance na přežití jsou nevalné... (Nivenx)

(více)

Recenze (27)

honajz2 

všechny recenze uživatele

První třetina je neskutečně nudná a může za to hlavně absence jakéhokoli úvodu, druhá třetina docela ujde a ta poslední si hrozně hraje na akčňák, ale moc to nefunguje už jenom kvůli tomu lacinému vzhledu, který jsem v prvních dvou třetinách nijak zvlášť neřešil, ale tady už to až moc bilo do očí. Má to sice zajímavý nápad, ale ten zůstane naprosto nevyužitý, nepropracovaný a víc jak nepodařená fraška z toho nevypadne. Ty hodně slabé dvě hvězdy dávám jen za tu prostřední část, která něco do sebe opravdu měla a dost slibovala, že teď se to konečně rozjede... ale nestalo se. Slabé 2* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Spešl team nasadený do hybrid labáku, kde inde ako v rusku. Atmosfericky usmažené prekvápko, ktorým si Billy získal moje sympatie a zasielam mu okrem špeha aj výživnú 3ku, ktorú by som snáď po druhom zhliadnutí aj navýšila, no nemám čas. Znaleckú analýzu nestíham ( zmordovaný PC) no vyčkaj na nextXXL príchodzí fundovaný userozbor. Dejte mi lidi i já to udělám . ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spíš horor, než thriller. Žádnej zázrak to není, ale nenudilo mě to a nápad byl dobrej. Nemluvnej hybrid sice moc děsivě nevypadal, ale jeho pohyby byly značně znepokojivé, takže ve finále respekt budil. Mám tyhle vrahouny s nakloněnou hlavou a trhanýma pohybama rád. Rozhodně ale film, co nemůžu doporučit, protože tady je mi jasné, že budu v menšině co se hodnocení týče. ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Není to až tak špatné,jak to na mizernej rozpočet vypadá.Mám rád tyhle podzemní sci-fi labáky.Kdyby měl rejža trochu víc odvahy,nechal by porod mimozemšťana dojet do konce,ale zřejmě nebyly prachy . Celkový obraz je dobrý,jen škoda,že tým žoldáků místo toho,aby držel za jeden provaz,každej jede na vlastní triko,ale i tak celkově povedený.Možná bude i dvojka,závěr nikam nevede a pokud rejža něco tímhle dílem vydělá,možná bude mít víc prostředků na kvalitnější řežbu v druhým dílu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštně podané. Někomu se může zdát úvodní pasáž zbytečně dlouhá, asi ano, mohl být kratší, ale mi to nevadilo, nebylo to hluché, takže v pohodě. Na závěr nás tvůrci potěšili i kapičkou gore. I když, nooo, kapánek zde ten digital poznat je. Ve filmu prakticky není hudba, jen takové „něco“ v pozadí, což mu přidává na hloubce. Zatím dávám, co dávám, zcela jistě mrknu podruhé a upravím.////*** a půl!!! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama