Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Recenze (1 316)

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Urobiť z blade runner snímok plný kecov o hlbokom dne vákua, tak to chce odvahu, žiaľ aj tá vyšla na zmar.. Jednoducho nič bude vždy o ničom a je úplne jedno ako sa to tvári. Hľadať hlbokú hypnožumpu v tomto braku je odpad mimo môjho vkusu. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

První film mi přišel o ničem, tenhle se dá označit alespoň jako průměrný blockbuster. Akorát u blockbusteru nenajdete tak příšernou hudbu, respektive ozvučení, které místo toho, aby podkreslovalo děj, tak vás skoro nutí, abyste vypnuli zvuk. 163 minut je ztráta času. ()

spoock 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu se podařila jedna parádní věc, nedělat idiotské pokračování kultovky. V některých momentech mi přijdou některé linky zbytečně v pozadí a mnohdy vyšumí do prázdna, jiné nestačí člověk ani oplakat. Vizuál i hudba předloze švihají jednu poklonu za druhou, aniž by museli zbytečně vykrádat, zdravím Disney Star Wars. To vznášedlo chci. ()

sidcom 

všechny recenze uživatele

pobavili diváci, co si ještě 35 let po původnim filmu stěžují, že to je "moc pomalý a dlouhý", volové, proto je to taky tak dobrý, neasi ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Wow. Film stotožňuje všetko čo prvý diel mal a zároveň čo prvému dielu chýbalo. Neskutočná atmosféra dosiahnutá vždy serióznou náladou postáv, temným prostredím a úžasnou hudbou. Namakaný vizuál, solídny príbeh, skvelý dej ale hlavne celý film bola jedna veľká filozofia života. Kde by bolo sci-fi bez Karla Čapka. Zatiaľ čo v jednotke vôbec, v tomto pokračovaní som neustále myslel na jeho dielo R.U.R.. Ryan Gosling bol skvelý ako vždy. Ostatný herci tiež zahrali veľmi dobre. Vyzdvihnúť by som chcel milostnú scénu, tá bola dosť silná. Hodnotím plným počtom aj keď neviem, že či tu piatu hviezdu som nedal navyše len aby som zdôraznil kontrast kvality medzi oboma dielmi. Uvidíme po ďalšom pozretí, či ostane alebo nie. edit (11.3.2019): Tento film je neskutočný masterpiece. Päť hviezd plne zaslúžených. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Viem, že sa mnohých dotknem ale pre mňa osobne bola toto neskutočná strata času. Bože prečo to bolo vlastne tak dlhé? Celý dej filmu sa iba vezie chabým tempom, konečne sa zablysne nejaká akcia a zas bááác hodina trápenia. Nemôže Vás film baviť, keď ho pozeráte na tri krát a vypínate to kvôli tomu, že Vás to vlastne nebaví. ()

ejay 

všechny recenze uživatele

Něco tak fantastickýho jsem, v sci-fi žánru, roky neviděl. Absolutně skvělý po všech stránkách. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Nekonecna nuda. Tam, nez se neco stane.... Snad zacatek byl svizny a pak dej odumiral, az odumrel. Nelze uprit sci-fi svet, ktery je skvely, ovsem to na temer trihodinovy film nestaci. Proc je tak priserne dlouhy, kdyz deje je tam sotva na pulku?Ja se konce nemohl dockat. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako nudný první film je nudný i ten druhý. Táhlý epos o hledání táty replikátora, prokládaný táhlou lovestory hologramu a replikanta, obohacený o tak "úchvatné" barevné filtry, že jsem si po hodině šel dát procházku se psem abych si narovnal švidrající oči reálným prostředím. Jediné co musím režisérovi přiznat je to, že dokázal dokonale napodobit nudu z prvního filmu. Pravý génius. Nemám za co bych dal byť třeba jednu hvězdu takže na to kašlu. Triky jsou na špičkové úrovni - to ale neomlouvá to všechno ostatní. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu okolo toho dlho ondieť a poviem iba toľko, že to bolo zaujímavé, vizuálne premakané, herecky obstojné a aj myšlienku to malo... Akurát... Akurát... Keby to bolo tak o hodinu kratšie, no, to by bolo fajn. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Ana de Armas byla super. Škoda, že zbytek filmu už tak super není, včetně jinak hezky hrajícího R. Goslinga. Něco tomuhle filmu chybí - nějaký emocionální náboj. Chápu, že androidi to mají těžké - ale film by mohl myslet více na diváky a nabídnout lepší podívanou. Je to fajn snímek, ale prostě celkově je slabší a nedosáhne ani na čtyři hvězdičky. Škoda. 69%. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Na tento film člověk musí nahlížet jinak, než na většinu ostatních filmů. Tempo je velmi vlažné a díky tomu musí divák filmu věnovat skutečně velkou pozornost, protože jinak neoceníte kvalitu, kterou Blade Runner 2049 má. Vizuální stránka filmu je naprosto excelentní a Ryan Gosling se do role "lidského" robota náležitě hodí. Příběh je jednoduchý, ale zajímavý. Návrat Harrisona Forda potěšil, ale musíte na něj sakra dlouho čekat! Nicméně se mi tento film líbil o něco více než ten původní. ()

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama