Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Recenze (1 316)

StanleyVanH 

všechny recenze uživatele

Tak ja to stahuji skoro týden, jak ten největší kokot v UHD kvalitě abych se pak dival na poločernobílí depresivně zašlí, užvaněný nesmysl. Kdyby jenom to, navíc se to odehrává skoro celé v nějakých laborkách. Takže kdyby jsem to stáhnul ve 180P, nebyl bych aspoň tak nasraný. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodině kdy jsem z té otřesné utahané nikam nevedoucí nudy zaspal poprvé jsem si říkal že projebat 163min. jde i jiyným zůsobem. Sestříhat to na 20minut byl by to asi slušný film a nejen sestava zbytečných neřešících záběrů plných dementních keců. Takto je to trapné, roztahané, bez děje a bez jakéhokoli napětí a atmosféry. ()

Tom_17 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Nevím, třeba jsem jen nepochopil skutečný záměr filmu, nebo jsem jen filmově neohrabaný, ale rád se u filmu směju, bojím, cítím emoce, ale tady jsem jen bezduše zíral a doufal, že už bude konec. I přes skvělé herecké obsazení je to pro mě velké nic - odpad. ()

raru 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo,aj natočené to bolo dobre a nevadila ani stopáž,ale celé ma to akosi nezaujalo. ()

Nemezzis 

všechny recenze uživatele

Film jako takový mě moc nezaujal. Hlavně po dějové lince, za to láska Any de Armas ke Goslingovi a její herecký výkon se mi líbil. ()

HBJ 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkný, ale jinak zbytečná a dlouhá, rádoby artová vyprázdněná nuda pro pozérské hipstery do kavárny Starbucks.. ()

freshprince 

všechny recenze uživatele

K tomuto pokračování dnes jíž kultovního filmu, je velmi těžké něco napsat. Je to bezesporu důstojný sequel, o tom žádná, ale nějak to ztrácí tempo. Hlavní slabina nového Blade Runnera je jeho přemrštěná stopáž. I když mně osobně vůbec nevadí rozvleklé filmy kde se dává důraz na atmosféru než na nějaké epické akční scény, občas jsem měl strašné nutkání film přetočit, i když mě příběh strašně zajímal. Myslím, že fanoušky původního filmu tohle nijak neurazí, ale asi jim ani nijak nevyrazí dech. Nováčkům bych rozhodně doporučoval zhlédnout nejdříve první díl a pak případně i jeho pokračování. 70% ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Auč. Teda... sklamanie ! Do takmer trojhodinového filmu dať príbeh, ktorý sa dá popísať pár vetami... ech. Celé zle. Nuda. Atmosféra by bola fajn, ale tá nuda. Dnes sa už proste platí i za nudu. No a ešte jedna vec... spomínal som už, že je to obrovská nuda? Nuda veru nuda. ()

Poustevn1k 

všechny recenze uživatele

Vizuálně naprosto dokonalý snímek. první díl se pro mě stal klasikou sci-fi žánru a dvojka úspěšně pokračuje v jeho stopách. fantastický Ryan Gosling a Harrison Ford, vynikající hudba,kamera... Prostě všechno tady funguje parádně. 5/5 ()

Mejkby 

všechny recenze uživatele

Vizuál, hudba, herci, ok to bylo super. Ale ten příběh a skoro 3 hodiny stopáž už na mě bylo trochu moc. První cca hodinka skvěle vtáhla do děje a těšil jsem se co bude dál. A dál.... kde nic tu nic, nuda až do Brna. ()

sherudan 

všechny recenze uživatele

Hodncení mohlo být o něco vyšší, kdyby se tvůrci netvářili, že je to pokračování kultovního Scottova filmu. Do něj mu chybí takřka všechno. Místo podmanivé Vangelisovy hudby jakési uřvané techno, místo bravurních hereckých výkonů špatně vedené loutky, místo poetické a zároveň depresivní atmosféry nuda, prokládaná zbytečnými a humpolácky provedenými rvačkami... Paradoxně nejzajímavější z celého filmu je linka, která je zároveň zcela přebytečná - vztah hlavního hrdiny k jeho holodružce. Pozitivní je překvapivé rozuzlení příbuzenských vztahů, nestárnoucí Harrison Ford a cameo E. Olmose, a to bude tak vše. Jen další důkaz, že z roztrhnuvšího se pytle s remaky a pokračováními klasických pecek se sype jen další a další smetí. Spíš než pocta klasice tu vítězí nedostatek vlastních nových nápadů a scénáristická impotence. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele

Paradna atmosfera, skvela hudba... Pokym za neobjavil Ford aj dejova linia bola skvela... Potom uz to zacalo ist mierne z kopca... Velka skoda... ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Do stejne reky dvakrat nevstoupis, ale muzes ji zkusit preskocit... Tady bych rekla, ze brehu jsme se dotkly, ale nohy nam sjely po bahne a nakonec jsme skoncili ve vode.... Vizualne inspirativni, atmosferou dostanecne depresivni a zapletkou konkurencne schopne puvodnimu filmu. Ocenuji, ze film byl zajimavy a poutavy i pro ty divaky, kteri byli puvodnim filmem "nepolibeni" - i kdyz pak moc nechapu proc na nej sli.... A no jo Ryan... na toho se vlastne chodi jen proto, ze je to ON. A nezklamal! :-) Takze celou dobu jsme se neodtrhla od platna a uzivala si to. Jestli se dostavilo Whow, no to uplne ne. Takze jen 4****. Nicmene remeslne opravdu kvalitni a verny svemu jmenu.... ( taky o hvezdicku min, protoze jsem hned odhalila ze je to "jeho dcera" .... chtelo by to vice vynalezavosti... ()

snowman 

všechny recenze uživatele

Směle se považuji za velkého fandu kultovní jedničky. Druhý díl, který si po tak dlouhé odmlce vzal za cíl navázat a udržet laťku vysoko, to neměl lehké. Nicméně, z mého subjektivního pohledu to zvládl na výsost dobře. Neuvěřitelně jsem se bavil, některé momenty byly magicky nostalgické a blížily se nirváně. Mělo to možná sem tam nějaké mušky, ale na ty jsem už před koncem filmu zapomněl - v porovnání s celkovým dojmem a prožitými emocemi byly zjevně zcela nepodstatné. ()

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama