Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Jednička byla místy divná, ale jinak paráda. Tohle byl opravdu odpad.

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

MasterD

Už si nepamatuji jestli tvůrci něco ve Finsku na projekci něco zmínili. Ale souhlas, pár minut na víc by určitě neuškodilo.

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

Neví někdo, jestli bude nějaká prodloužená / Director's edice? U původního Iron Sky to film dost zlepšilo (o dvacet minut delší) a tato dvojka by zlepšit fakt potřebovala.

na příspěvěk reagoval Mr.Bulanek

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Ježiš jak já miluju Iron Sky, ale tohle byla taková sračka. Tento měsíc stojí asi 100000% za piču protože Iton Sky, Avengers a týdně nové extra sračkující GoT. To je masakr to jaro 2019. Už aby to skončilo

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Han_Quadro

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Perk delivery update - premiere & preview screenings
 

Hi troopers!

 A short update regarding premiere & preview perks:

Premiere in Berlin on March 3rd 2019

Tickets have been emailed last week to everybody who bought the Berlin premiere perk. If you have not received your email ticket (after checking your spam mailbox), please contact us at support@ironsky.net.

 

Gala premieres in Germany

We have directly contacted everybody who bought Gala premiere ticket in Germany. If you have not received your email from us (after checking your spam mailbox), please contact us at support@ironsky.net.

 

Fan preview screenings in Germany

We have directly contacted everybody who bought fan preview ticket in Germany. You have received instructions via email concerning preview screening in your city. If you have not received email from us (after checking your spam mailbox), please contact us at support@ironsky.net.

 

Preview screenings in Switzerland

We have directly contacted everybody who bought fan preview ticket in Switzerland. You have received instructions via email concerning preview screening in your city. If you have not received your email from us (after checking your spam mailbox), please contact us at support@ironsky.net.

 

Preview  & Gala screenings in other countries (excluding Germany, Switzerland, Finland):

As soon as we get more confirmations on the release dates and premiere&preview screenings in other countries, we will let you know! We will also update distributor & release info here: ironsky.net/release

----------------

 If you have any questions regarding your perks or want to update your address & email info, please do it by contacting us at support@ironsky.net

 

Best,

Iron Sky Team

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Ve finsku to bylo od toho 17.1. (16.1. byla ta oficialni premiera, nejake videa jsou na youtube, hodne se mi libily Q&A s Udo Kier) Tak ten Berlin je naplanovany na brezen. vice o dalsich datech zde.
Musim pak o te premiera napsat par radku do denicku, byla to fajn akce.

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

A? Ticho po pěšine? Nič sa nedeje? čo sa stalo, tak bola tá premiéra či nie a kde je film? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Tak je to potvrzeno!

....

We are super excited to confirm that the World Premiere and after party 
will take place at Tennispalatsi, in Helsinki  city center on 16th 
January 2019. So remember to put that date on your calendar, if it does 
not exist there yet!

....

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Taky jsem koukal no, uvidime, kazdopadne se do Helsinek tesim, snad to datum zase neposunou! :D

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Ale co jsem koukal, tak v koprodukci s Čínou rozjíždí velké univerzum, kde budou i seriály.

na příspěvěk reagoval woodsman

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Je to sice z července, ale ta zpráva se ke mě dostala až teď když jsem se díval proč mi nechodí žádne newslettery z Indiegogo

Iron Sky The Coming Race hits theaters on January 16, 2019
Troopers!

We are happy to finally, after five years of excruciating production, faced by tremendous challenges, to give you the release date for our proudest, greatest achievement so far: Iron Sky The Coming Race hits theaters on January 16, 2019, starting its’ international rollout from our home turf Finland, followed by theatrical releases all around the world. It wasn’t an easy road to get there, and we’ll tell you more about that later - but now, let’s celebrate the fact that finally we have a date.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Romerovi zombíci to nedokážu. Ale keďže doba pokročila tak aj vo filmovom svete sa zombie premenili z tupých požieračov ľudského mäsa na o niečo šikovnejšie potvory. Spomeň si na toho zombíka čo ho v Day of the  dead ten profesor dokázal naučiť zaujímavé kúsky. A to ani nehovorím o zombíkoch z Dead snow 2. Riadiť tank pre nich nebol problém!

na příspěvěk reagoval Prometheus69

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No ten starý "pilot" toho robo-medveďa vyzeral dosť ako zombie (alebo niečo podobné). A základné rozdiely medzi reptiliánmi a zombíkmi by si mal poznať. Len stačí ísť na to logicky ;)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Taky jsem na to tuze zvědavý. Přece jenom je to tak originální náměť jaký se jentak nevidí. Asi jsem ovlivněný taky tím, že jsem zbožňoval universum počítačové hry Red Alert a mám rád párovej punk. Ve mě právě Iron Danger evokuje díla Jakuba Rozalskiho, který parádně ztvárňuje steampunk východního bloku (mrkni sem: https://www.artstation.com/jakubrozalski )

A na jeho motivy vznikla desková hra Scythe - http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/scythe-4441/ a vzniká počítačová hra - http://iron-harvest.com/ ..

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Ne ne... to jsem viděl. :D

Ne, v traileru jdou nějaký týpci k k nějakému místu které vyjede ze země když tam zastrčí do takového panelu srp... 

V tu chvíly vyjede obří oválná hradba a záhy na to se odstať vyhrne mechanický strážce. 

Ten týpek co aktivoval ten panel se nacharguje a vyskočí asi 20m vysoko ve stilu Supersajadžin... a zatmívačka.. řežba bude. :D

na příspěvěk reagoval sskrblik

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Ako tak rozmýšľam tak jednička a zrejme aj dvojka pracuje s konšpiráciami kam sa ukryli nacisti po vojne. samozrejme jednička to doviedla až do absurdna ale keďže ide o komediálny žáner tak jej je odpustené. Rok pred tým než nacisti vyhlásili vojnu ľudstvu z kolonizovanej druhej strany mesiaca totiž z rovnakého miesta na matičku Zem útočili deceptikoni vo filme Transformers - Temná strana Mesiaca. Asi im tam bolo trochu tesno a museli o seba často zakopávať keď sa tam spolu tlačili. Jedničku Iron sky som videl a bola to v pohode komédia s pár dobrými nápadmi takže som zvedavý ako využijú tvorcovia reptiliánskych náckov zo stredu zeme v konflikte s preživšími obyvateľmi Zeme + preživšími klasickými náckami z Mesiaca.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Milky.

Když se teď zpětně dívám na svůj dotaz , tak jsem se zeptal dost divně. No tak zkusím znovu.

 

Na YT jsem narazil na trailer. Zkusil jsem samozřejmě hledat co to je (zřejmě 3 díl) ale neumím ani anglicky ani německy a proto jsem se zeptal tady. Tady se o to někdo určitě zajímá a má o tom víc informací a je tak pro mě jednodušší se zeptat než abych louskal jazykové verze které neumím a stejně tak abych neklikal na 40 klikbejtových odkazů, které mě jen přesměrovávají někam do prdele.

 

Takže se ptám co je o tom nějak známo a co by to teda mělo přesně mít.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Mr.Ripley

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo něco o Iron Sky : The Ark ?

To bude něco podobného, nebo kraťas, nebo úplně jiný film, nebo co to má být ?

na příspěvěk reagoval Milky.

Mr.Bulanek

Mr.Bulanek (hodnocení, recenze)

Dear Troopers!

There has been a lot of questions lately about the details of the release of Iron Sky The Coming Race.

It’s my very unpleasant duty to inform you that we have been forced to postpone Iron Sky The Coming Race release, which was earlier set for February 2018. The biggest reason for the delay is our own ambition for quality. We have been working with this for several years and we are extremely happy how the film is shaping up and we do not want to make any compromise on what we are going to deliver to you. In practical terms this means a small increase in the budget creating additional financing challenges and last but not least, we need time to coordinate the world-wide release. This said we will take the time it needs and the new plan for the release is next August 22nd in Finland followed by the rest of the world soon after, if not the same time.

Another thing people have been curious about is the copyright lawsuit that was in the news a few weeks back. That is one of those US courtroom drama style frivolous lawsuits, but nevertheless we cannot simply ignore so it does add to our workload and make things more complicated.

Reklama

Reklama