Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký vysokoškolák pákistánského původu shání právníka poté, co je zapleten do vraždy v New Yorku. (HBO Europe)

Recenze (17)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenár je chytro skonštruovaný tak, že na chudáka mladého Pakistanca pripravil pascu takmer jednoznačnej viny. Tá musí a je zrejmá každému, kto sa len letmo obtrie o existujúce dôkazy. Bol s obeťou v deň vraždy v jej byte? Bol. Zranil ju do krvi? Zranil. Mal pri sebe v okamihu zadržania pravdepodobnú vraždiacu zbraň? Mal. Bol videný svedkom s obeťou v noc vraždy? Bol. Mal na tele krvavé škrabance? Mal. Hocijako môže byť nevinný, má pred sebou sedem častí na to, aby sa pokúsil s takmer jednoznačnými dôkazmi popasovať a dačo zrobiť. Pomocníkom mu bude niekdajší ľavicový charitatívny a podvínsky pôsobiaci advokát v sandáloch s kožným ekzémom. Buď mu Alah milostivý! Hoci, zdá sa, že ten milostivý Alah je skôr pekný kruťas, keď zjavne slušácky a jemne submisívne pôsobiaceho mladíčka, využívajúceho výhody mama&papa hotelu potresce za druhú slušnú súlož v živote ponižujúco bolestnou policajtsko obžalobnou tortúrou. Zatiaľ fajn. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu slušného Araba, jednu solidní roštěnku, která mu na chvilku ukáže jiný život. Po probuzení čeká kluka studená sprcha, dívka leží v krvi a on si nic nepamatuje. Co teď? Útěk! Bohužel shodou okolností není daleký. Když se všechno s prominutím sere, tak se to sere. Rozjezd tohoto seriálu vypadá solidně a jsem zvědavý, co nabídnou další díly. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale kdeže Night of, skôr poriadna noc blbec. Tu sa posralo všetko, čo mohlo, scenáristi si dali poriadne záležať na tom, aby to hlavnej postave urobili čo najťažšie, vrátane príslušnosti k etnickej menšine. Beťári jedni. Trio študent, sucho-vtipný policajt a skoro-bosý právnik je dokonale obsadené, tu sa dajú čakať veľké veci. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nahlédnutí na průměrné hodnocení ostatních dílů se začínám děsit nad budoucností tohoto seriálu, protože tento díl je hodnocený jako nejlepší. Špatné to určitě nebylo, ale nemůžu říct, že by z toho bylo moje monstrum v pozoru. Riz Ahmed je svým chováním na přes držku a celý sled událostí je krajně nepravděpodobný. Počínaje tím, že asi málokdo by hořel touhou zfetovat se s nepříliš přitažlivou a na první pohled duševně nemocnou kurvou, kterou zná pár minut. Tím spíše přičmoudlý Pákistánec, který působí dojmem, že právě opustil klášterní školu. Moje bystré vytrénované oko si nemohlo v úvodu nevšimnout toho, že náš čmoud píše levou rukou (v rámci jinak zcela zbytečné úvodní pasáže, takže lze předpokládat, že tvůrci chtěli poukázat právě na tohle) a docela si umím představit, že by se právě tohle mohlo v pozdější fázi vytáhnout jako jeho osvobozující důkaz, až parta bystrých detektivů zjistí, ze které strany byly vedeny vpichy nožem. Tím, že si hlavní hrdina nic nepamatuje si troufám předpokládat, že tvůrci rozehrají s diváky v nadcházejících dílech hru, kdy bude chvíli vše nasvědčovat jeho nevině a chvíli si budete zase jistí jeho vinou. Rád se ovšem nechám překvapit neočekávaným a kule rvoucím vývojem. Velmi sympatické jsou mi prozatím postavy motající se kolem vyšetřování, takže by to mohlo mít šťávu. [80 %] ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel je zaujímavý. Pakistanec si takto jeden večer vyráža na párty, no okolnosti mu to nedovolia. Dostáva sa do domu na prvý pohľad milej a peknej ženy, kde spolu požívajú drogy, konverzujú, súložia a kto vie čo ešte. V noci sa však zobudí a čo to nenájde, žena celá od krvi leží mŕtva pri nočnom stolíku. Pakistanec je v šoku a rýchlo sa chce z miesta činu dostať, no je spozorovaný susedom. Netrvá tomu dlho a vzadu v policajnom aute si to už mieri na policajnú stanicu, kde je po nájdení vražedného predmetu obvinený z vraždy. No spáchal to vôbec? The Night Of sa mi z prvého dojmu javí ako výborný seriál, ktorý ešte určite prekvapí. Ako scenár, tak aj réžia a herci sú fajn a zaujíma ma, ako sa to celé rozuzlí. Zatiaľ sa mi to páči. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsi jednou moula od přírody, neměl by ses pouštět do dobodružství, a to dokonce ani když na tebe číhá v podobě krásné a tajuplné ženy. Protože dobrodružství v sobě skrývá i nebezpečí a nenezpečí může být pro typického moulu velmi, velmi nebezpečné. / Parádní rozjezd načerno vypůjčeným taxíkem, rozhodně jsem navnaděna k dalšímu sledování. ()

dANo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózny začiatok tejto minisérie! Zaujímavejšie rozohranú krimi zápletku som už dávno nevidel a som fakt zvedavý, ako sa to vyvinie... keďže to má ďalších 7 dielov :o). ()

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi scénář, který vypadá pro všechny zúčastněné (až na hlavního aktéra) naprosto jasně. Jeho rasový původ mu v tom vůbec nepomáhá, i když po černochovi by šli asi více. Skvělý úvod do této minisérie, rozhodně navnadil a stojí za dokoukání! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem váhal a přeci jen ta koupě HBO GO musela přijít, už jen kvůli tak kvalitnímu obsahu, jako je naprostou náhodou nalezená Jedna noc. Dle všemožných zvěstí by tohle měla být stejná ne-li ještě větší pecka než jablečné Defending Jacob. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele

no nevim nevim teda, s takhle vysokym hodnocením od většiny uživatelů jsem čekal mnohem mnohem víc, zatim se to teda táhlo jak dromedár přes saharu... ()

vitapavlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je takový utahaný, Nasira je mi trochu líto, ale jsem zvědavej jak se to vyvrbí, fakt je, že příliš dramatický to nebylo, dokážu si představit že to má místo 80 minut třeba 40. ()

Reklama

Reklama