Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stone varuje Naze, aby držel jazyk za zuby. Box se setkává s nevlastním otcem oběti a později i se státní zástupkyní Helen Weissovou. (HBO Europe)

Recenze (12)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel sa mi páčil menej než pilot (asi kvôli tomu, že divák na nič nové nepríde a napätie nestúpa), ale stále si udržiava tempo prvej časti. Stále je to zaujímavé a ja som zvedavý, ako to skončí, aká je pravda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Židovsko-arabská kooperace stále funguje. Izrael a Írán by si měl vzít příklad z toho, jak se mohou mít tato etnika ráda. Seriál se bohužel vydal cestou procesního jednání a děj se absolutně nesoustředí na to, co kdo provedl, ale jde o to naservírovat divákům obrázek o tom, jak si systém smlsne na nebohém jednotlivci, který se celou dobu chová jako úplná píča a nezapomínejme na to, že se do sraček dostal úplně vlastní vinou. Když ukradl taxík, tam tam byl po kotníky, teď je zhruba po pás. Netuším, zda je záměr tvůrců, abych mu fandil či jej litoval. Zatím je mi jeho osud zcela lhostejný a jediné, co mě na seriálu baví jsou Stone a Box. Bohužel se nám do děje přimíchala obrovská spousta zbytečné omáčky. [72 %] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bližšie sa zoznamujeme s právnikom aj jeho súkromím, oproti pilotu vystriedame viacero prostredí a tvorcovia nás dokonale vťahujú do nimi vytvoreného sveta (súd, vyšetrovačka, ulice NY počas dňa atď). Prekvapivo v tak "temnom prípade" funguje aj čierny humor, ísť v metre s niekým s ekzémom asi nie je slasť. No a samozrejme nesmie chýbať hnusné kafe z automatu na policajnej stanici a zaseknutá sladká tyčinka v automate vedľa. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tejto epizóde je možné demonštrovať, prečo nemám seriály všeobecne v láske. Po sľubnej prvej epizóde sa kriminálne vyšetrovanie nijak neposúva. Advokát stále radí: mlčať! Sledujeme, ako si škrabká ekzémové nohy v metre paličkou. Doma si ich pre istotu ponatiera masťou. Popri tom sa dozvieme ohromnú zvesť: má dcéru černošku! Mamina upečie zadržanému synovi pravé pakistanské placky. Neúprosné policajné pravidlá ale neumožnia, aby nich zadržaný syn spapal a pochutnal si na domáckej výživnej strave. Chápete? Nevlastný tata zavraždenej je odťažito oplašený (žeby podozrivý?). Vyšetrovateľ šmíruje kde sa dá, snaží sa dosiahnuť priznanie. Uff! Prokurátorke, starej vyschnutej škatuli záleží len na tom, aby bol obvinený odsúdený. To ozaj!? Také čosi! Zistíme, že vo veľkomeste je viac ako jeden policajný okrsok. Ohromujúce! Advokátovi všetci gratulujú, akú šťuku v rybníku chytil obhajobou prípadu. Výnimočné! Pri čakaní na rozhodovanie o väzbe sa v cele odohrá násilie proti feťáčke s bolesťami žalúdka. Neskutočné! Nuž a pointa sa ukrýva v dileme, či sudca pripustí alebo nepripustí kauciu. Také čosi! Celkove sa to nehýbe odnikiaľ nikam. Len aby sa to v zhode so seriálovým záberom (a zámerom) natiahlo ako stará štrufandľa. Veď treba "poľudštiť" aktérov. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama