Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Naz zvažuje výhody a nevýhody přiznání viny, Stone zkoumá Andreinu minulost. (HBO Europe)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Night Of sa naplno rozbehlo na všetkých frontoch. Tempo je určite rýchlejšie, než pri predchádzajúcich dvoch epizódach a taktiež sa opäť menia úlohy jednotlivých protagonistov. Kto by to bol povedal, že sa z Johna stane súkromný detektív. A že mu to ide veľmi slušne. Len mi tu chýba viac detektív v podaní Billa Campa a jeho suché hlášky, ktoré ani hláškami byť nechcú. Ale zase sme sa niečo, konečne, dozvedeli aj o obeti a jej minulosti, ak nerátame jej vzťah s nevlastným otcom, ktorý asi tiež ešte dostane priestor v rámci vyšetrovania. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"She asked me to come in here and talk some sense into you. But if I were you, I'd ask myself one question. Did I kill her? If the answer's yes, take the deal. If the answer's no, don't." ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy na mě seriál působí jako vězeňská telenovela pro dámičky, kde k nejhorším vězeňským praktikám patří opaření spoluvězně dětským olejíčkem. Kde jsou sakra pověstné sprchy, mýdlo a obdaření negři? Každopádně, nutno podotknout, že tento díl měl konečně trošku koule a vypadá to, že se hlavní hrdina probral a pochopil, že děláním psích očí ničeho nedosáhne, protože zkrátka není pes. Výstup u soudu se mi moc líbil a snad dává naději, že by se všechno mohlo přehoupnout do mnohem svižnější roviny, kdy by se pro změnu mohlo konečně třebas i něco kule rvoucího dít. [75 %] ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a polovica je za mnou. V štvrtej epizóde sa konečne pozrieme do súdnej siene, aj keď len na krátku chvíľu. No nedopadlo to dobre. Celú dobu mám pocit, akoby Nasir neuvažoval, čo je vlastne pre neho správne a čo nie. Priznať sa, že je vinný a následne priznávať, že je nevinný? Nakoniec sa z toho asi naozaj stane väzenské krimi. Vzhľadom k výbornej prvej epizóde je pre mňa The Night Of sklamanie a dúfam, že sa to ešte zlepší. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama