Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Box si znovu prochází všechna místa, která Naz během osudné noci navštívil. (HBO Max)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak abych přispěl svojí trochou do mlýna i za nás odborníky, tak musím říct, že za mě rozhodně doposud nejlepší epizoda. Kdyby si až do konce seriál udržel alespoň současnou kvalitu, tak bych byl ve výsledku spokojený. Náš Pákistánec konečně pochopil, že pokud se chce přátelit s opicema, tak se musí chovat jako jedna z nich. Konečně tedy nemusíme trpět při pohledu na to jak brečí, nýbrž konečně dělá takové ty chlapácké věci, jako že třeba sere kokain, což je rozhodně pro jeho prdel lepší využití, než kdyby si jej ve sprchách podala nějaký nadržená homosexuální černá gorila. Naprosto dle očekávání se vynořují nové souvislosti a tvůrci záměrně manipulují diváky, že vrahem Pákistánec skutečně mohl být, což byl a je můj úvodní tip. Podezření se ovšem záměrně přelévá ze strany na stranu a já si konečně začínám přicházet na své. Už se seriál netočí z největší části kolem sledování ubrečeného šulina, ale můžeme mluvit o plnohodnotném ději se spoustou kostlivců ve skříni. [84 %] ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kšeft jde sice až v první řadě, ale nakonec se ukáže, že i právník může být cíťa. Alespoň pokud jde o ošklivé rezaté kočky.:-)) Tahle dějová linka je možná zbytečná, ale mě prostě baví.:-) Hodný chlapec v sobě objevuje svoji temnou stránku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Good boy gone bad... alebo už bol Nasir tak trochu "chytený" aj pred pobytom v base? Nechajme sa prekvapiť. John prichádza vonku na nové súvislosti a niečo si do mapy kreslí aj detektív, len sa trochu obávam, či odhalenie vraha nebude tak nejak príliš jednoduché, a či ho už náhodou po tejto epizóde jasne nepoznáme, ale až zas tak pesimistický by som nebol, určite majú tvorcovia ešte zopár es v rukáve. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arab se nám trochu mění nebo je to jen úděl vězení? Nejedná úplně na rovinu? V tomto díle proběhne i tahle myšlenka. Na závěr se nám odkryjí další okolnosti, které mohou do případu promluvit? Nebo je to jen shoda náhod? Uvidíme, každopádně je to stylově podána krimi série, která je každým dílem kvalitnější. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama