Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se prokurátorka Helen Weissová připravuje na soud, Nazovo spojenectví s Freddym se prohlubuje. (HBO Max)

Recenze (10)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína to byť urýchlené, začínajú sa diať veci, začína sa vyvrcholenie. Diel priemerný, ale súd a súkromné vyšetrovanie to nahradzuje. Každopádne Nasir je zmrd, akosi strácam všetky sympatie k nemu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne sa mi táto epizóda asi najviac tiahla, každopádne tu máme jedného nového podozrivého a jedného staronového, takže to máme dokopy už troch podozrivých, kde máte dojem, že to určite spáchal každý z nich. Niečo sme sa dozvedeli aj o Nasirovej minulosti a príliš dobrého to o Američanoch nehovorí. No a začal proces, čiže to, na čo sme sa asi všetci najviac tešili. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negerský řidič pohřebáku se mi hodně líbil. Dokonale vystihl ženy pouhým odkazem na Bibli, načež jsem musel seriál pozastavit a patřičně se dovzdělat. Dobře jsem udělal, protože následný zkrácený výklad byl k hovnu. Stále si stojím za tím, že nejlepší závěr, který se tvůrcům nabízí je ten, že vrahem je skutečně náš čmoud, už nám tvůrci představili dostatek indicií k tomu, aby na profil seděl. Jen je více než pravděpodobné, že čmoud byl pouhým nástrojem někoho jiného, kdo měl k vraždě té feťácké kurvy nějaký motiv. Nelze vyloučit, že ho k vraždě přiměla i ona feťácká kurva. Jsem rád, že mu ve vězení narostly koule a nestal se sexuální pomůckou prasáckého souseda negra. Stále více mě v seriálu sere ta nechutně odporná píča s nejotravnějším hlasem v celé galaxii. Mám vždycky co dělat, abych si znechucením nevytrhal všechny vlasy na hlavě a chlupy v rozkroku. Jsem docela zvědavý, co si pro nás v závěru tvůrci připraví. Kdyby byl zosnovatelem vraždy nevlastní otec, dědic trůnu a volnočasový gerontofil, tak by se mi to zdálo příliš průhledné, protože tam samozřejmě padá podezření nejdřív a tady jsme v seriálu, takže čekám něco víc. [78 %] ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama