Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Wacki k tomuto seriálu (1)

Doktoři z Počátků (2013) 

Přidávám se k menší polovině zdejších hodnotitelů a ikdyž to neni žádná pecka, tak odpad to rozhodně taky neni. Některé ftípky mě docela i pobavily. Vesnická tématika mě vždycky bavila a tak doufám, že se to nezvrtne moc do ordinace, jinak už bych s hodnocením taky váhal... Takhle dávám 1,5 * za samotný seriál, 0,5 * za sexy sestřičku Markétku a 1 * jenom proto, abych na*sral "odpaďáky" a taky, že mám něco pod kůží :) ()

Reklama

Reklama