Reklama

Reklama

Inteligence

(seriál)
Ukázka z filmu 18
USA, 2014, 9 h 4 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Michael Seitzman

Kamera:

Sidney Sidell

Hrají:

Josh Holloway, Meghan Ory, John Billingsley, P.J. Byrne, Michael Rady, Marg Helgenberger, Tomas Arana, Elden Henson, Grace Huang, Will Yun Lee, Henry Mah (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hlavním hrdinou je Gabriel Vaughn (Josh Holloway), špičkový agent supermoderní tajné služby, jenž má v mozku implantovaný mikročip superpočítače. Společně s agentkou Riley Nealovou (Meghan Ory) musí nejprve zachránit uneseného člena CyberComu, americké jednotky na ochranu dat, pro kterou oba pracují. Dále se tito kybernetičtí policisté potýkají se sebevražednými pumovými atentátníky a zachrání dva americké novináře ze zajetí v Sýrii. (Universal Channel)

(více)

Videa (26)

Ukázka z filmu 18

Recenze (54)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více, potenciál tu byl. Přijde mi, že tohle ani nemůže být americký počin. Jelikož (asi) neexistující Cybercom dělá z ostatních tajných služeb jako CIA nebo FBI totální kašpary. Což i mě přijde trochu podivné a rozhodně se mi to neslučuje s představami o FBI a CIA, které vidím v ostatních US projektech. To už je u mě velké mínus, nazval bych to až laciností. Na druhou stranu, Josh Holloway je podle mého sympaťák, který do této role pasuje. Není to vůbec špatný nápad vymyslet něco jako čip v hlavě, ale to provedení občasných "shotů" od tvůrců by chtělo někdy nejprve promyslet. Příběhy jsou až přehnané, a to kazí celkový dojem. Nevím jestli je přehnané dobré slovo, ale chtělo by se to více zaměřit na strukturu celého příběhu a ne jen ho neustále zveličovat aby se dotýkal nejvyšších míst bílého domu. Nicméně neříkám, že by to bylo nějak nudné, 55%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Hlavně se tady zas předhánějte kdo dříve seriál ohodnotí a pak to hodnocení i s komentářem nechá viset stejné po několik let, ikdyž bude více sérii :-) Po pilotu těžko říct, prozatím asi průměr. Jsem zvědav jakým stylem se bude seriál ubírat dál. Každopádně dvojice Ory & Holloway by to mohla utáhnout, nějaká chemie tam je :-) /// edit: Nebylo to špatné, bez problému koukatelný seriál. Chyběl tady tomu širší prostor pro nějaký výraznější děj. Linie postavy Gabriela a jeho manželky byla ukončena v prvních dílech a mohla být více rozvinutější. Poté zde byly průměrné epizodní díly, které měly jasně nalajnovaný scénář a to lepší přišlo v posledních částech. Šel bych možná i výše nebýt nudnější prostředka a podle toho zda vznikne druhá série. Ohledně srovnání s Chuckem: Jistá podobnost zde je, akorát Chuck měl vyváženější prostor pro komedii a akci. Zde moc humoru není, romantický podtext mezi hlavními postavami je jen letmý a zatím se nerozvinul. Tohle je spíše akční. (hodnocení za 1. sérii - konec) ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Superagent se superčipeškem v hlavě a zlí zlí Číňani, co chtějí taky superčipešek, aby asi měli svoji superagentku. Intelligence se bere tak vážně, že mi sledování chvílema působilo fyzickou bolest, v mnohém podobná novinka Almost Human se tak vážně nebere a je díky tomu snesitelná a zábavná, taky zůstala jen kupa nudy a klišé. 40%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Abramsova kultovní série už dávno doklopýtala ke svému finále, vůbec ne špatný Josh Holloway je už zase Ztracený, tentokrát v Kyberagentovi, takovém nedomrlém Chuckovi s wifinou v lebce, potenciálně velmi zajímavém projektu s několika výbornými motivy a funkčním humorem dialogu, který však nakonec zaujme především svou povšechnou polovičatostí a povrchností.. Zklamání, které roste s každou další epizodou.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět je v Intelligence zazdíván epizodickým až krimi zpracováním kdy chvilku trvá, než se dostane na lepší epizody. Ty v první polovině série jsou vesměs velice průměrně a díky absenci osobní roviny místy až nudné. S druhou polovinou řady se už z party kolegů začíná formovat tým, který začíná mít k sobě blíž a už to začíná být docela zábavná týmovka, kterou umocňují o třídu nápaditější náměty na epizody v závěru série. Jak už u těchto seriálů bývá zvykem, v momentě, kde se rozjede nějaký ten osudový děj, tak je seriál utnut. Škoda, protože Intelligence měl pomalu ale jistě vzestupnou tendenci. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

  • Organizácia, ktorej Gabriel (Josh Holloway) patrí, sa volá USCC, čo je skratka pre United States Cyber ​​Command. (Martin12500)

Reklama

Reklama