Reklama

Reklama

Videa (9)

Rozhovor 1 - Tom Green

Recenze (6)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Taková letní oddechovka, máme tady Rachel Griffiths a 4 z hlavních herců z Dance Academy a zbytek tváří mi nic neříká. Celkově se tam toho taky moc neděje, taková klasika z tábora. Hry, první lasky atd. 50% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj komentář a mé hodnocení se týká pouze pilotního dílu. První polovina dílu se mi velice líbila, postavy sympatické, humor se našel. Jenže druhá půlka přecházela v drama, ubylo humoru a objevovalo se čím dál více postav. Proto jsem se rozhodl, že na další díly se nepodívám. ()

Reklama

anicca 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný seriálik, skôr lepší ako horší, ale rozhodne nie z tých, ktoré si s chuťou pozriete ešte raz. Problémy tínedžerových aj dospelých uprostred letného tábora sú milé, úsmevné a nijako nezaťažia. A rozhodne si nežiadajú ďalšiu sériu...Čo bolo pre mňa vrcholne trapné a nadobudla som dojem ako keby Austrália bola veľká meter krát meter štvorcový tak to fakt, že skoro všetci herci ktorí účinkujú tu sa objavili aj v seriály Tanečná akadémia. A to je už na zamyslenie ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Mohl bych seriálu vyčítat, že je plný klišé, mohl bych mu vyčítat, že je už od počátku jasné, kdo s kým skončí a jak většina dějových linek dopadne, ale nechci, protože díky příjemnému a mírně štiplavému humoru, sympatickému obsazení a skvělé atmosféře, se pro mě z Camp vyklubal fajn zážitek, který ve mně evokuje letní pohodu. 7/10 ()

Galerie (116)

Reklama

Reklama