Reklama

Reklama

Všechny tajné věci

  • USA Every Secret Thing (více)
Trailer

Detektiv se snaží rozluštit záhadu zmizelých dětí a hlavních podezřelých: dvou mladých žen, které byly před lety odsouzeny za smrt kojence. (Filmbox)

Recenze (19)

verbal 

všechny recenze uživatele

Představte si prototyp té nejodpornější prasnice, jakou dokáže splácat snad jen opravdu patologická kombinace narušené lidské genetiky, přepálených hranolků a přeslazených produktů firmy Kokakola. Prasnice, ze které by se poblil a s hysterickým jekotem před ní zdrhnul i nejotrlejší mrchožrout a těm nejúchylnějším zoofilům by z ní panicky zalézaly koule do břicha. Máte? Tak, a teď si představte, že takové stokilové bizáro a výkvět žumpové estetiky musíte devadesát minut sledovat v otravně užvaněné, ultimativně nudné a naprosto neoriginální rádoby detektivce se zcela tupokundoidním vyústěním, co vypadá hůř než amatérské, na mobil s VGA kamerou natočené tulení porno. Uděláte rozhodně lépe, pokud si místo toho pustíte raději kovadlinu na nohu nebo tak … ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednou už šláply zatraceně vedle, takže když se v ospalém městě ztratí malá holčička, zájem vyšetřovatelů směřuje k dvěma dívkám, které se před časem vrátily z nápravného zařízení. Nezajímavá detektivka, která nemá špatný námět, ale tvůrci za kamerou působí hrozně pasivně. A moc se nepředvádí, abychom byli spravedliví, ani herci před kamerou. Nemá to atmosféru, chybí tah na bránu. Dokumentaristka Amy Berg jednoduše neoslovila. Dobrý režisér zvládne napumpovat napětím i jízdu na eskalátoru, jenže tady to nevyšlo. Divák nemá jakýkoliv důvod si tohle drama znovu pustit. Teda možná pokud by mi DVDčko donesla Elizabeth Banks – v prádle a s jiným účesem. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ten námet nie je márny,ani kniha byť nemusí, ale niekde sa stala chyba... Herecké obsadenie je OK, asi to bude v scenári a najmä réžii, pretože váha toho o čom ten film hovorí nie je priamo úmerná diváckemu záujmu (aspoň v mojom prípade). Celé je to také nemastné neslané, bez šťavy, drivu, atmosféry, NIEČOHO... škoda, pretože námet bol silný! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně zpracovaná kriminálka, díky níž naprosto chovám obdiv k spisovatelce Lauře Lippman za vymyšlení tak skvělého příběhu a scenáristce a režisérce Amy Berg za to, jak skvěle tohle mistrovské dílo přenesly na obrazovku. Způsob jakým tu totiž příběh byl vyprávěn byl vynikající. To jak byly prostříhané flashbacky i vyprávění postav, mělo neuvěřitelný styl a celková temná atmosféra se také vydařila, i když to na mě nejspíš tak působilo jen díky tomu, že šlo o vraždy dětí. A ještě by to chtělo potlesk pro Danielle Macdonald (na čsfd ani není), protože žádnou postavu jsem tak dlouho ve filmu nenáviděl tak moc jako její. Když jsem její postavu Alice viděl na obrazovce, chtělo se mi jí většinou 100x profackovat, ale naštěstí jsem se udržel, jinak bych si zase rozbil obrazovku. Každopádně beru jako umění, dotáhnout ztvárnění filmového zloducha k tomu, že vás diváci naprosto nenávidí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dobře vymyšlené, výborně zahrané, ale mizerně zrežírované. Film postrádá emoce, chybí gradace, která by se k pátrání hodila a celkové vyznění je unavené. Vše částečně zachraňují herci, přičemž prim hraje tan nejméně známá ze všech zúčastněných hereček, Danielle Macdonald. Tlustou svini v jejím podání jsem spolehlivě nenáviděl. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není špatný, ale v podstatě od začátku tak nějak tušíte, že to, co se stalo, nebylo tak, jak je to prezentováno. A co si budeme povídat, ono zase nezbývá tolik možností, jak by to mohlo být provedeno. Co celkem oceňuji, to je finále, které je pořádně sžíravé a které ukazuje, že hrdinou může být každý. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká škoda - scenár parádny, ale to spracovanie dosť priemerné. Obrovský potenciál na kvalitný psychologický film zostal akosi nevyužitý a z celého toho skvelého základu sa napokon vyvinula len priemerná kriminálka. Postavy boli zaujímavé a priam si vyžadovali, aby v nich boli dôslednejšie vykreslené psychologické pochody. Nuž, celkom to zamrzí, keď taký scenár so skvelou takmer mysterióznou zápletkou zostane takto nerozkvitnutý... ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem byla zvědavá a v napětí, jenže čím víc se blížil konec, tím to bylo slabší. Jedna silnější hvězdička. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Utahaná nuda,se slizkou fatgirl,film,kterej vás bude uspávat snad i vestoje,Potvrzení,že málokterá ženská dokáže natočit funkční film.30%. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Nedotažené. Celkem dobrý i napínavý námět, ale chybí tomu něco navíc. Některé herecké výkony jsou plytké. 50% PS: Dakota nebyla takto děsivá od Hide and Seek. :-) ()

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za příběh. Jinak film bez emocí a bez šťávy. Hlavní vyšetřovatelé otřesní. Jediná dobře zahraná postava je již zmiňovaná Danielle Macdonald. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které si snad ani nemohou být více nepodobné. Jedna obézní, výřečná a toužící po pozornosti. Druhá takřka anorektická, zamlklá a uzavřená. Přesto je pojí společné pouto. Tím poutem je vražda nemluvněte. Když se po letech ztratí další dítě, začínají se objevovat důkazy, že ani tentokrát není tato dvojice zcela mimo hru. Následné rozplétání pravdy diváka baví, i kvůli dvěma časovým rovinám, ve kterých se příběh odehrává. Děj samotný sice neohromí originalitou, ale netradiční pojetí i hlavní postavy dodávají spád. Celkově se jedná o takový ten malý velký film, který může zaujmout tak trochu jiným přístupem. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Bacha spoiler! Smutná ukázka toho, jak se tyhle zkurvený tlustý manipulátorky dokážou ze všeho "vylízat", na druhou stranu ten závěr, s tím, co policie měla v rukou a věděla, moc nechápu. A podepisuji, co říkal Verbal, dívat se 90 minut na tu prasnici bylo čirý utrpení. ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme - nuda, nuda, nuda, nejhloupější flashbacky vůbec (teda pokud jejich účel bylo udělat z diváku debily, tak dobrá práce), nuda, nuda a ještě nudnější rozuzlení. Jo a to jsem ješět nezmínil hlavní účinkující, která si asi spletla natáčení s fitkem, kam měla mít namířeno. Nedívejte se na to, promrdáte 93 minut svého života. ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Dlouhé nic a přitom je příběh celkem zajímavý, jen se prostě režisérce nepovedlo ve mě vzbudit prakticky žádnou emoci. Žádná z postav mě nezajímala, snad až na již několikrát zmiňovanou Danielle Macdonald. Herecké výkony to stejné, ta jediná trochu zajímavá postava, byla spíš dobře napsaná, než zahraná. ()

Reklama

Reklama