Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po ucházejícím Operátorovi jsem padnul opět do standartní žumpy. Nudná a nezajímavá týmovka kde jsou fádní a amatérský akční scény proloženy pohledem do osobního života postav které například chodí do kostela nebo se hádají z hysterickýma manželkama. Ale jo občas je to nechtěně vtipný jako třeba v tý přestřelce s tím dronem kterej je do ní ještě přimíchanej. Jinak nuda a lacinost. Nestojí za vidění.20% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi priklad po technickej a celkovo produkcnej stranke absolutne amaterskeho filmu aky by bol schopny natocit student prveho rocnika filmovej skoly aj u nas. A namiesto Gossa a par dalsich znamych xichtov by tu hral Marek Vašut a par dalsich zufalcov, ktori zoberu akukolvek ponuku. Jednu hviezdicku davam za to, ze film po dejovej stranke dava zmysel. Protiteroristicka jednotka tam je na stope mafianom, ktori dodavaju zbrane teroristom. A popritom nazrieme do sukromia vsetkych hlavnych postav. A ta technicka stranka je miestami natolko amaterska az je dost smiesna. Takze ano. Je to ten typ uboheho filmu az je zabavny. 1/10. ()

dwbmb odpad!

všechny recenze uživatele

April Rain je další důkaz, že relativně slušný snímek lze natočit velice levně. Zpomalováky, hezký obraz, zpomalováky při západu slunce, další zpomalováky. No a to je asi tak všechno. Špatnej zvuk, špatná kamera v akčních scénách, pitomej scénář, strojové odříkávání dialogů (pitomých) a neuvěřitelně, ale opravdu mimořádně špatná režie z toho dělá vyloženě zábavnou sračku. Opravdu, když se budete pozorně dívat, co postavy dělají (například hra na honěnou na asi jednom metru čtverečním trávníku), budete se vyloženě bavit. Mít to o 80 minut méně a prezentovat to jako studentský film, možná by si to zasloužilo pozornost. Tohle je ale blitka. ()

Reklama

Reklama