Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani supermoderní technika není neomylná. Stačí jedna nevinná nehoda a rozjetý, stále zrychlující, mnohaset tunový stroj se nedá zastavit. Vysoce technicky vybavenému osobnímu vlaku s počítačově ovládaným motorem nastanou náhlé technické problémy, když strojník omylem vylije vodu na elektrický obvod řídící jednotky. V tu ránu nad ním ztratí veškerou kontrolu a vlak díky elektrickému zkratu zrychluje každou minutu o dvě míle. Jestliže se nepodaří snížit jeho nebezpečnou rychlost, hrozí vykolejení v blízkosti nemocnice a tudíž budou ohroženy životy cestujících. Jediný, kdo se ukáže, že by mohl tyto lidi zachránit je Lucky Singer. (HBO Europe)

(více)

Recenze (89)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zoufalství... čiré zoufalství... Aby se tomuto filmu - tedy příběhu dalo jakž takž věřit, musí být divák totálně "na šrot" nebo duševně postižen... Přitom stačilo málo a mohla to být docela pasivní zábava - např. udělat u toho parodii... Hloupé a netolerovatelné podmínky pro to, aby se mohl "spustit" antidramatický příběh jsou netolerovatelné a nesežere je ani desetileté děcko... (takové to se pokazit má to se taky pokazí nebo to pokazíme)... A "Sandokan a Spasitel" R.Urich s obzvláště vyvinutým OTK (OTK = ozdobný tukový kroužek kolem určitě vypracovaného utajeného břicha) to je taky něco vyjímečného... Výsledkem tohoto filmu je pak dokonalá paranoia... chvíli pláčete a smějete se, chvíli běsníte... a navíc sami na sebe... :-) Vrcholný zážitek ()

b3zda odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší film jaký jsem kdy viděl, který mě ovšem díky své naprosté stupiditě nepřestával bavit. Ať se zaměřím na jakoukoli složku, od kamery, přes efekty, střihy, dialogy až po herecké výkony, tak hodnocení odpad je naprosto, ale naprosto zasloužené. Scéna, ve které vypadne Lucky z vlaku, který jede rychlostí okolo 150 km/h a nic se mu nestane, no budiž. Je to přece superLUCKY. Ale to, že se ihned po dopadu zvedne, vydá se do lesa a nadběhne vlaku na který potom seskočí je opravdová lahůdka. Kdo neviděl, nepochopí. ()

Reklama

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší sračka, než jste doufali. Vévodí tomu spousta zbytečných postav a jejich ještě zbytečnějších keců a arogantní senátor se svou pobočnicí šerednou jak noc. A to nesmím opomenout růžový "drinčíček" se žlutým paraplíčkem, který jsem zahlédl minimálně pětkrát, přestože více než polovinu žvanicích scén jsem přeskákal pomocí fast forward. Když už náhodou dojde na nějakou akci, tak je to trapná vykonstruovaná nesmyslnost. O technických aspektech asi netřeba dodávat, že když už se tam na chvíli nějaký ten měřák/kabel/motor objeví, tak je na něm jasně vidět, že tvůrci o technice nemají ponětí, které by převyšovalo znalosti fyziky, jimiž disponuje podprůměrný žák deváté třídy základky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Možnosti tohoto akčního drama byly dost omezené. Dojde k technické závadě a vlak se řítí nekontrolovatelnou rychlostí. Jedině vlakový expert Robert Urich, který je shodou okolností v soupravě, si ví rady. Vycházím z toho, že se jedná o televizní film a nelze tedy čekat nic bombastického po technické stránce. Na televizní produkci je to docela v pohodě. Co film sráží je prezentace Uricha jako supermana, ačkoliv je herecky celkem snesitelně disponovaný, přece jen není to žádný mladík. Film se rychle rozběhne, nabere tempo, a rozhodně si diváka nezíská snadno svým tématem. Jako nepříliš náročný divák jsem se vcelku i bavil, ale rozplývat se nad ním nebudu. Štvalo mě nejvíc jaký diletantský přístup tvůrci zvolili, protože zřejmě počítali s tím, že se na to nebude dívat nikdo s odbornými znalostmi. Další faktor, který mohl být přece jen lepší, byla režie béčkaře Armanda Mastroanniho, která vždy byla moc obyčejná a jen málo strhující. Nuda by nemusela až tak hrozit, pokud se divák smíří s podprůměrným vyzněním filmu, jehož recyklovaný námět nebyl marný. 20% ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Vlak řízený počítačem, který strojvedoucí omylem polije kafem do otvoru hlavního počítače (aspoň to tak vypadalo, ale spíš bych to tipl na klimatizaci) a je náhle neovladatelný. Ve vlaku taky jede Lucky Singer, který je zachrání...Zbytečné zdlouhavé a pořád ty samé záběry jak vlak jede a jede a jede a jede....atd., záchrana lidí ve vlaku je řízená magory, proč prostě nevyskočíli do houští okolo kolejové trati, Lucky Singer to udělal a přežil....Ale pokud chcete zaměstat oči a mozek chce odpočívat je to ta správná volba. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama